Şimdi Ara

1.4 astra classic kullanıcıları memnun mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99 focusumu satarak arkadaşımın satacağı 2005 model astra classic aracını alsam memnun olur muyum?

• astra alacksan 1.6 sını alsan daha iyi olur ama bence focus ta devam et.
    astrada iyi bir araba ama
    temiz 2004 focus filan düşün istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 14 Ağustos 2007; 0:25:25 >
  • 1,4 astra alma bence 1,6sı olabilir ama w.bora daha iyi bir seçenek olur bencede yada w.golf
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

1,4 astra alma bence 1,6sı olabilir ama w.bora daha iyi bir seçenek olur bencede yada w.golf

Bora tam bir benzin canavarı.
  • 2006 Honda City satıp 2007 astra classic 1.6 almayı düsünüyorum. Yakıt durumu nasıldır acaba. Astra classic tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celik_34

2006 Honda City satıp 2007 astra classic 1.6 almayı düsünüyorum. Yakıt durumu nasıldır acaba. Astra classic tavsiye edermisiniz?

Honda sty niye satyon kronik bişy mi var. ben büyüyünce onu almayı düşünüyom da ?
  • Honda city nin yol tutuşundn memnun değilim. Kaportası çok ince, en ufak darbede yamuluyor ve de boyası atıyor... Almadan önce iyice araştır derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • honda city alan kimi tanıdıysam yol tutuşu rezalet diyor.Aracın şeklinden belli bence ... O bakıma bende arkadaşa katılıyorum bir daha düşün.

Asıl konunun sorusunu soran arkadaşa yanıtım ise ; focusla astra aynı sınıfta yer alan ve aynı kaliteye sahip araçlar bence.fiyat uygunsa ve araç temizse , model yükseltmek amacıyla ve performans senin için çok önemli değilse ben al derim.Sonuçta bana birazcık saçma geliyor o motor o arabayı çekmez, o araba gitmez yürümez tarzı yorumlar.Tamam 1.6 kadar tabiki de atak olamaz ama.Sonuçta bu aracı tasarlayanlar bakkal değil mühendis...
  • Arkadaşlar,

Anlıyorum ki Astra 1.6 herkesin tercihi. Ancak aralarında 2-3 bin oynayabiliyor. O nedenle insanlar 1.4 tercih ediyor (benim gibi). Bugün 2006 model 1.4 Twinport buldum. Daha 10.000 deymiş. Darbe kaza boya yokmuş. Fiyat 20.000 YTL. Makul mu?

Veya bu paraya 2002 -2003 1.6 almak daha mı mantıklı?

Sonuçta beni taşısın yeter. Altımdaki arabadan (broadway) daha az çekecek değil 1.4 classic. Klima açıkken, arabada üç kişi, bagaj dolu rampalarda bayılır mı? Ya da daha açık sorayım, rampada bu şekilde 90 görülür mü?
  • dizelde kango benzinlide honda varmı daha ekonomiği honda cıvıc içi çok geniş ve sorunsuz opel ve focusu at kenara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.