Şimdi Ara

1,4 16v 100 bg renault modus alınırmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
16.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • umarım öyle olur , kullanım sonrası görüşlerimi paylaşacağım ..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironas

umarım öyle olur , kullanım sonrası görüşlerimi paylaşacağım ..:)

beklerım hocam paylaşımını.ben sehir ıcınde cok nazik kullanmaya gazı yuklenmeden kullanmaya calıstıgım zamanlarda yol bilg.degeri anca 8.5 lt civarına dusmustu.uzun yolda 5 besbucuk lt lerde oldu genelde.ve yormuyor arac gercekten
  • evet yorum yapacağım araçla ilgili..öncelikle aracın 7 tarafından ışık alması gerçekten çok harika,acaip bir ferahlık hissi veriyor ve kullanımı sizinde dediğiniz gibi çok güzel .ş.içi yakıt tüketimi 8,4 iken ş.dışı bu oran 5,6 olarak gerçekleşiyor (ort. 500 kmde ölçtüm.), araçta soğutmalı torpido, cruise control,follow me home, detaylı yol bilgisayarı,abs, 6 hava yastığı,çift gergili emniyet kemeri gibi özelikler var bence fiyat-beklenti oranı anlamında 2. el piyasada ilk 3 e girer kesinlikle :)
  • 3.5 yillik modus 1.4 dynamique + lpg kullanicisi olarak eger satmayi dusunmuyorsaniz ben kullaniciyim diyorsaniz fiyat/donanim olarak maksimum verimi alabileceginiz bir aractir. Kesinlikle tavsiye ederim. Alin keyifle binin.

Merak edenlere aklindaki sorularinda yardimci olmaya calisirim
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifoem

3.5 yillik modus 1.4 dynamique + lpg kullanicisi olarak eger satmayi dusunmuyorsaniz ben kullaniciyim diyorsaniz fiyat/donanim olarak maksimum verimi alabileceginiz bir aractir. Kesinlikle tavsiye ederim. Alin keyifle binin.

Merak edenlere aklindaki sorularinda yardimci olmaya calisirim
    Selamlar

Hocam lpg ile yakit ne civarda

• İstanbul trafiginde yumusak kullanimda 25-27 krs sehirlerarasi 90-110 arasi suratle 20-22 krs yakiyorum.su anda lastiklerim kislik yazliklari takinca 1-2 krs daha dusebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifoem -- 3 Mart 2013; 0:32:56 >
  • Modus 1.5 dcl dynamik still paket versiyosunlusu var 6 airbag cd player follow me home cruse control celik jant sis farlari
    6 hoperlor dururken muzik kisma hizlanirken ses yukseltme yagmur sensoru vs vs full dolu bi arac ve kullami muthis zevkli ici cok genis ferah euro ncap guvenlik testinden 5 yildiz almis modern sirin tasarimli yenilikci bi araba ve renonun cikarmis oldugu ozen gostermis oldugu en saglam reno modelinden biridir yerden yuksek mini jeep modundadir 1.5 dizeli cok cimridir tavsiye ederim dinamik ve dizel modus u

• quote:

Orijinalden alıntı: ironas

evet yorum yapacağım araçla ilgili..öncelikle aracın 7 tarafından ışık alması gerçekten çok harika,acaip bir ferahlık hissi veriyor ve kullanımı sizinde dediğiniz gibi çok güzel .ş.içi yakıt tüketimi 8,4 iken ş.dışı bu oran 5,6 olarak gerçekleşiyor (ort. 500 kmde ölçtüm.), araçta soğutmalı torpido, cruise control,follow me home, detaylı yol bilgisayarı,abs, 6 hava yastığı,çift gergili emniyet kemeri gibi özelikler var bence fiyat-beklenti oranı anlamında 2. el piyasada ilk 3 e girer kesinlikle :)

evet demekki asagı yukarı benım kullanımımla esdeger.lpg guzel bir tercih olur uzun yol yapanlar için.ben sehir icinde kullandım.sattıgımda 1 yılda toplam 5 bın km yapmamıstım.benı uzen bir arac olmadı modus.hele motor arızası yok lamba patlaması,vs hiç olmadı.sadece akusunu değiştirdim.birde baskı balatayı yemısım o.tip olarak ta guzel bir araba askında.yenı kasasından ıyı 2005 kasalar

• Suana kadar kullandigim en sorunsuz arac modus bunuda soylemeden duramadim:) renault modus lari seviyorum

• böle tatlı güzel bi araç az gördüm, millet nedense bunu nası begendn gibilernden soru soruyo ama gerçek mi sölüyo şakamı yapıyo anlamadm.
    abi süper tip var ya:)

bide bu neden ucuz ki acaba? bikaç parca boya var yazıyo ama skıntı olmaz sanrm. bide benzinli, lpgsi yokmş.

• quote:

Orijinalden alıntı: pentatlon

böle tatlı güzel bi araç az gördüm, millet nedense bunu nası begendn gibilernden soru soruyo ama gerçek mi sölüyo şakamı yapıyo anlamadm.

bide bu neden ucuz ki acaba? bikaç parca boya var yazıyo ama skıntı olmaz sanrm. bide benzinli, lpgsi yokmş.

bence çok trend ve sevimli tipi eğer sen beğeniyosan kimseyi dinleme:) ona bakarsan babam ve babam gibiler mini couper a 5 milyardan fazla etmez öyle araba mı olur diyolar :) yani anlıyacağın zevkler ve renkler tartışılmaz.........modusz alıcaksan dizel dinamik bak al derim benzinlide yol çok yaparsan yakar lpg taktırsan alışveriş merkezleri ve kapalı alanlara lpg ile giremezsin devir ekonomi devri Dizel den şaşma autantikler boş oluyor dinamik alırsan cd çalar direksiyondan kumandalı cruse control 6 hava yastıgı isofix gibi birsürü 4 + sı var dizel modus düşün bence

• quote:

böle tatlı güzel bi araç az gördüm, millet nedense bunu nası begendn gibilernden soru soruyo ama gerçek mi sölüyo şakamı yapıyo anlamadm.

yok bu aracı uzun süre kullandım, tip olarak tasarım olarak çok güzel araç..100 bg kısmı güzel..cok seri olmasada vasat değil..ve yerden yuksekliğiyle cogu aracın gecemediği yerden geçer..ben sevmiştim açıkcası bu aracı..dynamicc al kesinlikle ve cam tavanda olursa süper olur.. benzinli olanı biraz zorlar... sehır içi 8,5 9 lt 100 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 18 Nisan 2013; 10:59:09 >

• quote:

Araçta boyayı tutturamamışlar sanki, ton farkı var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Araçta boyayı tutturamamışlar sanki, ton farkı var..

sağ arka kapi acik sağ ön kapi koyu kahverengi

• quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

Modus 1.5 dcl dynamik still paket versiyosunlusu var 6 airbag cd player follow me home cruse control celik jant sis farlari
    6 hoperlor dururken muzik kisma hizlanirken ses yukseltme yagmur sensoru vs vs full dolu bi arac ve kullami muthis zevkli ici cok genis ferah euro ncap guvenlik testinden 5 yildiz almis modern sirin tasarimli yenilikci bi araba ve renonun cikarmis oldugu ozen gostermis oldugu en saglam reno modelinden biridir yerden yuksek mini jeep modundadir 1.5 dizeli cok cimridir tavsiye ederim dinamik ve dizel modus u

2005-2006 dci dynamique modellerin ederi kac liradir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

Modus 1.5 dcl dynamik still paket versiyosunlusu var 6 airbag cd player follow me home cruse control celik jant sis farlari

2005-2006 dci dynamique modellerin ederi kac liradir sizce?

18 19 bin tl.twmizligine gore yukselir fiyat

• evet 18 19 20 21 22 23 diye gider dizel dinamik fiyatları tabi kilometreside düşük olanlar 20 22 arasında fiyatları ama kesinlikle edicek bir araç benzinle lpgyle hiç ugrasmadan direk dizel almak daha mantıklı şuanki ekonomide
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.