Şimdi Ara

1.370 TL'ye Xperia İon aldım Netcell Garantili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu fiyata netcell garantili ürünü alarak iyi mi yaptım ? fikri olan söyleyebilir

• Hocam acikcasi almisiniz bu saatten sonra evet veya hayir desek neye yarar hayirli olsun o yüzden dolayi
  • Hocam şimdi donanımsal olarak s3 daha iyi bir telefon ancak artık milletin elinde sakız olmuş durumda ve arka kapağı cikletten çıkmış gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DusuncesizAdam -- 23 Ağustos 2015; 2:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagribalaban

Hocam şimdi donanımsal olarak s3 daha iyi bir telefon ancak artık milletin elinde sakız olmuş durumda ve arka kapağı cikletten çıkmış gibi görünüyor. Xperia serisi az kullanıldığı için farkımı belli etmek istedim, konuyu öylesine açtım denebilir, kafam rahat, farkım ortada. Ama yinede başka yorum alabilirim

Hocam s3 almamakla cok iyi etmisiniz inanki dediginiz gibi belediye dagitiyor gibi acikcasi ben pek sevmiyorum android'i sebebide play store cöplük gibi inanin o kadar sacma sapan sey varki anlatamam hani telefondan ziyade o işletim sistemini sevmiyorum acikcasi ios alsaniz daha iyi olurduda yinede sizin terciginiz :)

• s3 tokatlar bunu yanlış seçim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

s3 tokatlar bunu yanlış seçim

Teşekkürler. Tokatlar biliyorum ancak tasarım olsun, az kullanılması olsun, tarzı olsun, bunlar beni çekiyor
  • quote:

quote:

Teşekkürler. Tokatlar biliyorum ancak tasarım olsun, az kullanılması olsun, tarzı olsun, bunlar beni çekiyor

yanlış anlama lütfen benim garezim sony ye ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

sen bakma tokatlar dediklerine sanki s3 ile uzaya çıkıyorlar, s3 nerde üstün internet hızı daha iyi ama ionda kamera ve malzeme kalitesinde iyi arada öyle uçurumlar yok yani hatta kamera ve müzik kalitesi daha önemli olduğundan iyi tercih bile yapmışsın
  • Ion inceledim çok beğendim çok başarılı bir cihaz hayırlı olsun.
  • Hayirli olsun,guzel telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.