Şimdi Ara

1.350 TL'ye Ekran Kartsız Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan HD 6770 ekran kartı kullanmaktayım ileride tabiki değiştirmeyi düşünüyorum. Bu bütçeye g3258'li bir sistem toplamak yerine i5'li bir sistem toplayıp bir kaç ay idare ettikten sonra r9 270 veya üstü bir ekran kartına geçerim ayrıyeten 4 gb daha takviye yaparım diye düşünüyorum.
    Her türlü öneriye açığım.
     1.350 TL'ye Ekran Kartsız Sistem 1.350 TL'ye Ekran Kartsız Sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivri Biber -- 2 Mart 2015; 10:53:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Power: Corsair vs650 yap (12v kanalı daha cok güc veriyor)
    Kasa: Zalman z5 yap (Daha geniş ve daha kaliteli)

Orijinalden alıntı: DirtyDan

Power: Corsair vs650 yap (12v kanalı daha cok güc veriyor)
    Kasa: Zalman z5 yap (Daha geniş ve daha kaliteli)

Z3 ile verilen 4 adet fan, Z5'te de veriliyor mu ?

• z5de 3 adet var bildiğim kadarıyla fakat çok etkilemez durumu üstte 2 adet olacağına 1 adet olacak ki yanında gelen fanlar gürültülü çalışıyor zaten ben z3 kullanıyorum ondan önermiyorum ayrıca detaylı incelemesi şurada mevcut:

http://www.donanimcibaba.com/2014/12/zalman-z3-plus-white-kasa-incelemesi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipsit54

h81plus ve yanına da k işlemci alın oc yaparsınız ilerleyen zamanlarda .

H81-Plus ile benin seçtiğim anakart arasında kaldım bende daha ucuz olduğu için H81M'yi seçtim. Oc haricinde başka bir artısı var mı H81-plus'ın ? Çünkü oc yapmayı düşünmüyorum ve bütçeyide aşmak istemiyorum .

|| Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100-130 tl bütçeli ekran kartı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize ilginiz için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

quote:

Orijinalden alıntı: dipsit54

h81plus ve yanına da k işlemci alın oc yaparsınız ilerleyen zamanlarda .

H81-Plus ile benin seçtiğim anakart arasında kaldım bende daha ucuz olduğu için H81M'yi seçtim. Oc haricinde başka bir artısı var mı H81-plus'ın ? Çünkü oc yapmayı düşünmüyorum ve bütçeyide aşmak istemiyorum .

oc den başka garanti süresi var msı a göre
    oc yapmayacaksan bu kartı al istersen 10tl farkla hem sıkıntı yaşamazsın
    ASUS H81M-D Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart

Orijinalden alıntı: LEON-X

Psu'yu arkadaşın dediği gibi Corsair VS 650w ya da Zalman'ın LX 600w olan modellerinden biri ile değiştirip aynen toplatabilirsin.

Hocam konuyla alakasız ama birşey sormak istiyorum.

i5-4460 hangi ekran kartına kadar darboğaz sorunu yaşatmaz ?

İşlemcinin kendi stok fanı günde 10-12 saat aralıksız çalışması için (oc yapılmayacak) yeterli olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tadeon -- 2 Mart 2015; 14:22:02 >
  • i5 4460 ile çoğu ekran kartını sorunsuz kullanırsın, çok fazla olmasa da 200mhz hız aşırtması var turbo boost ile 3.4ghz'de çalışıyor, stok fan yaz sıcaklarında o kadar uzun süreli çalışma da soruna neden olabilir, uygun fiyatlı Zalman cnps 5x gibi bir soğutucu alabilirsin.
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.