Şimdi Ara

1.3 MultiJet gitmiyor diyeni Allah çarpar, 500l 1.3 testi yaptım bugün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 yıl aveo kullandım. 1.3 multijet. 95 beygir. Ara hızlanmaları 1800 devirden sonra gayet güzel. Ama 0-100 ü orta seviyede. Sorunsuz bir motor ama o gürültülü çalışması beni soguttu arabadan. Resmen traktör kullanıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çarpılmadım lan yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

Sitesine girdim 0-100'ü 15.5 saniye olarak belirtilmiş,
    Bu araca gidiyor diyen çarpılır.

Alıntıları Göster
    haklısınız hocam otomatik olan 15.5 saniye, ben manuel versiyonun değerini yazmışım.

durum düşündüğümden çok daha vahimmiş

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 15 Ocak 2019; 13:31:52 >
  • Gitmiyor kardeşim. Bal gibi de gitmiyor. Geçen kurban bayramında karadeniz turu yaptım bir hafta yorgunluğu atamadım. Samimiyetimle söylüyorum, Lada ile gitmediğime bin pişman oldum.
    Motorun sorunsuzluğuna, uzun ömrüne lafım yok. Sadece bana hitap etmiyor o motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaconda41 -- 15 Ocak 2019; 13:32:42 >
  • Gitmiyor ama gidiyormuş gibi yapıyor. Hissiyat öyle yani. Bende de 2.0 benzinli var, gitmiyormuş gibi hissettiriyor (s40 grubunda tartıştık hatta) ama aslında gidiyor. Motor karakteristiği diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Gitmiyor ama gidiyormuş gibi yapıyor. Hissiyat öyle yani. Bende de 2.0 benzinli var, gitmiyormuş gibi hissettiriyor (s40 grubunda tartıştık hatta) ama aslında gidiyor. Motor karakteristiği diyelim.
    Hocam iş turboda bitiyor zaten, dizelin torkuda var, benim 120hp tjet gibi değil kesinlikle ama satıp 1.3 mjet alsam lanet olsun neden aldım demem.

1.0, 1.6 grubunda aşırı besleme yoksa benzer motorlar, evvelden cla 45 amg kullanıpta birden bire 1.0 TSI motora düşsen aşırı yadırgarsın ama sıradan 1.0, 1.6 motorlarda lanet edecek derecede fark yok.

Yinede Allah kimseyi gördüğünden ayrı koymasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Hocam iş turboda bitiyor zaten, dizelin torkuda var, benim 120hp tjet gibi değil kesinlikle ama satıp 1.3 mjet alsam lanet olsun neden aldım demem.

1.0, 1.6 grubunda aşırı besleme yoksa benzer motorlar, evvelden cla 45 amg kullanıpta birden bire 1.0 TSI motora düşsen aşırı yadırgarsın ama sıradan 1.0, 1.6 motorlarda lanet edecek derecede fark yok.

Yinede Allah kimseyi gördüğünden ayrı koymasın.

Alıntıları Göster
    1.3 Multijet torku 200 nm falan. Benim S40'ın motoru 1500 devirde 160 nm veriyor, 4000 devirde 190 nm'e kadar çıkıyor. Yani Multijet'ten az bir torku yok. Sadece daha geniş bantta verdiği için, bağırıyor ama gitmiyor gibi bir his oluşuyor.

• quote:

1.3 Multijet torku 200 nm falan. Benim S40'ın motoru 1500 devirde 160 nm veriyor, 4000 devirde 190 nm'e kadar çıkıyor. Yani Multijet'ten az bir torku yok. Sadece daha geniş bantta verdiği için, bağırıyor ama gitmiyor gibi bir his oluşuyor.

Alıntıları Göster
    Benim kardeşimin arabasıda öyle, 2.5 atmosferik, basıyorsun öyle koltuğa yapışma yok ama uzun yolda sağlam gidiyor.

Aslında motor dediğin minimum 2.0 olacak, altı şehir içi işe git gel motoru.

Avrupada sistem on numara, al 2.0 üstü sw araç sonra çek yanına 1.2 a segment, işe alışverişe 1.2 ile git şehir dışına mangala vs sw ile git.

Veya al rs6 sw yada e63 amg sw

• Yav dur şimdi cezbetme 2. araba falan. Gider 1.0 Corsa falan alırım şehir içi için durduk yere içimde gömdüğüm duyguları kabartma.
    ABD'de yaşasam bir tane Pick Up alırım (Ram Laramie Longhorn) yanına bir tane binek araba. Yan yana park ederim. Oyş. düşüncesi dahi yetti.
  • quote:

Yav dur şimdi cezbetme 2. araba falan. Gider 1.0 Corsa falan alırım şehir içi için durduk yere içimde gömdüğüm duyguları kabartma.
    ABD'de yaşasam bir tane Pick Up alırım (Ram Laramie Longhorn) yanına bir tane binek araba. Yan yana park ederim. Oyş. düşüncesi dahi yetti.

Harbiden avrupada olsam siyah renk e class 63 amg sw isterdim sürekli arkasına iskemle koyup oturup 285’lik lastiklerini izlerdim, amerikada olsam bende siyah ram alır lastiklerini fabrikadan daha geniş dişli arazi lastiği takar spacer takıp, bide corsa extreme egzoz eşliğinde gezerdim ama single cap olacak ve long olacak, bide karım olsa dünya turuna çıksam ram ile

Edirneden sorası yaşıyor be hocam

• 5 Senedir 1.3 Mjet Fiat 500L sahibiyim. Evet şehir içi fena değil ama durumu TEM'e çıkınca anlıyorsun. 110 KM üstü süratlerde rampa geldiği an müthiş derecede sağırlaşıyor araba. Zaten 110 km sürati geçtiğinde de ortalaman 6.5 altına inmiyor. Bu aracın 1.6'sı iyi ama onda da maalesef otomatik şanzıman yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

5 Senedir 1.3 Mjet Fiat 500L sahibiyim. Evet şehir içi fena değil ama durumu TEM'e çıkınca anlıyorsun. 110 KM üstü süratlerde rampa geldiği an müthiş derecede sağırlaşıyor araba. Zaten 110 km sürati geçtiğinde de ortalaman 6.5 altına inmiyor. Bu aracın 1.6'sı iyi ama onda da maalesef otomatik şanzıman yok.
    İşte burada fiatın hep eleştirdiğim mallığı ortaya çıkıyor şu şanzımanı 1.6 yada koy 1.4 fire’ada hepsine yap, bunca teknoloji var ama kullanmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.