Şimdi Ara

1.3 multijet e Race Chip aldım. (Yakıt değerleri içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
6.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Chip olayı hiçbir zaman motorun üretebileceği güçten fazlasını vermez. Sadece devir eşiklerini değiştirirsiniz, motorun orjinalliğini bozup normal ömrünü azaltırsınız.

Dyno da fazla çıkan hp nasıl oluyo o zaman şöför çıkıp koşuyomu üstüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

Chip olayı hiçbir zaman motorun üretebileceği güçten fazlasını vermez. Sadece devir eşiklerini değiştirirsiniz, motorun orjinalliğini bozup normal ömrünü azaltırsınız.

Seviyeyi düşürmeden sormayı becerirsen izah edeyim.
  • quote:

quote:

quote:

Seviyeyi düşürmeden sormayı becerirsen izah edeyim.

Buyur dinliyoruz.
  • Chipi takıp denedikten sonra depoyu fullemiştim. Bugün depo azaldı tekrar fulledim. Komple şehir içi (çevreyolu bile yok). Ekstra bişey çıkmadıgı taktirde 3km gidiş 3km geliş soğuk motor. Chip var diye bir iki ufak gazlama dışında genelde sakin kullanım.

Verileri paylaşıyorum

Gidilen yol : 613 km
    Tüketilen litre : 47,48 lt
    Alınan yakıt fiyatı 150 TL
    litre fiyatı : 3,16
    100km/lt : 7,7
    km de yakılan : 0,245 krş
    Ortalama hız: 23 km

1.5 tonluk bi araç için bence güzel değerler. Şehirdışında deneyebilirsem onuda paylaşıcam.
  • gerçekten iyi değerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaş neden bir araca 500 tl ye diğerine 1.500 tl ye takıyorlar bu aleti? düpedüz pazarlama numarası bu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

ya arkadaş neden bir araca 500 tl ye diğerine 1.500 tl ye takıyorlar bu aleti? düpedüz pazarlama numarası bu da.

Hepsiburada'da tüm modellere fiyat aynı. Sadece bu aletin pro modelleri pahalı.
  • quote:

quote:

ya arkadaş neden bir araca 500 tl ye diğerine 1.500 tl ye takıyorlar bu aleti? düpedüz pazarlama numarası bu da.

ikisi de one chip tuning:

http://www.hepsiburada.com/fiat-doblo-1-3-multijet-16v-racechip-one-chip-tuning-1248-cm3-84-hp-200-nm-p-OTRC101781

http://www.hepsiburada.com/vw-golf-vii-1-4-tsi-racechip-one-chip-tuning-1395-cm3-122-hp-200-nm-p-OTRC106573

en pahalı modelde bile kullandıkları üç kuruşluk işlemci. fena geçiriyorlar.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Sen 5 kuruşluk işlemci koy ondan alsın millet. Satarsın 100 liraya sürümden kazanırsın.
  • quote:

quote:

quote:

ikisi de one chip tuning:

http://www.hepsiburada.com/fiat-doblo-1-3-multijet-16v-racechip-one-chip-tuning-1248-cm3-84-hp-200-nm-p-OTRC101781

http://www.hepsiburada.com/vw-golf-vii-1-4-tsi-racechip-one-chip-tuning-1395-cm3-122-hp-200-nm-p-OTRC106573

en pahalı modelde bile kullandıkları üç kuruşluk işlemci. fena geçiriyorlar.

Turbo benzinlide değişiyo demekki fiyat

• Son Güncelleme
    Şehir dışı yogunluklu son deponun verilerini paylaşıyorum

Gidilen yol : 858km (305 km si ağır şehir içi)
    Tüketilen litre: 52,12
    Alınan yakıt fiyatı: 170tl
    litre fiyatı: 3,26tl
    100km/lt: 6.Lt
    km de yakılan: 0,198 tl

İlk 305 km sıkışık şehir içi 22 km hızda ortalaması. kalan 553 km Kastamonu-Samsun ve dönüş yolu ortalaması. Giderken 120km hızda dönüşte 100 km hızda 2 kişi sonuçlarıdır.Yolun 100kmsi klima 1 seviyede açık.
  • legendboxer kullanıcısına yanıt

Stok euro5 doblo 2014 model 1.3 multijet ile 185 hız yaptık önemli olan son hız değil alt devir ve alt viteslerde canlanması bence.Bende araştırma içerisindeyim şu anda.

• 10 yıl olmuş ben konuyu açalı. Araba 140 bine geldi. Halen çiple kullanıyorum. Herhangi bi problem yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.