Şimdi Ara

1.3 multijet albea hararet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Uzun süredir aracımın harareti 90 a uzun sürede çıkıyordu kışın araç ısınmıyordu benimde çok sorun ettiğim bir olay değildi fakat dün aracımla seyir halinde giderken aniden hararet ışığı yaktı 110 dereceye vurdu araç. Aracı yol kenara çekip kaloriferi açtım harareti düşürdüm biraz bekledikten sonra motor su kapağını açtım içinde su kalmamıştı içine yaklaşık 5 litre su aldı daha sonra yarım saat sonra bir daha açtığımda motor su kapağını deposunun dibine inmişti yaklaşık 1 litre daha su ekledim daha sonra aracı park halinde bıraktım geldiğimde su eksiltmemiş aracın altındada su yoktu. Aracın tamamen su eksiltmesi neden kayanaklanır bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi aracı sürmeye korkuyorum şuan araç conta yakar diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berko28 B kullanıcısına yanıt
    Yağda su var mı ? Araçta duman atma sorunu var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sametsafak06 kullanıcısına yanıt

duman atma veya yağda su yok reis

• Berko28 B kullanıcısına yanıt
    Eğer anormal çalışma gürültülü sarsıntılı vuruntulu çalışma tekleme yoksa, egzozda duman atma yağ çubuğunda üst yap kapağında krem renginde köpürme yağa su karıştırma yoksa su seviyesi bir süre daha kontrol edilmeli. Yine eksiltme yaparsa eğer bi ustanın bakmasında fayda var. Ama eğer ki bu bahsettiklerim yoksa, motor ısındıktan sonra hortumları şişirmiyorsa, aniden hararet yükselip hortumlarda ve su deposunda basınç yapmıyorsa sorun yoktur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sametsafak06 kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiklerinizin hiçbiri yok bugün yolda giderken durdurdum aracı baktım akünün olduğu bölümün altındaki taraftan su akıtıyor hortum veya başka bir şey olduğunu düşünüyorum o yüzden yarın ustama baktırcam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

• Araç sigortanızda en yakın tamirciye çekme durumu olabilir onu sigortacıya sorun direk çekici ile götürün derim bence. Usta sağlıklıca bakar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Albea 1.3 Multijet Son Hız
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.