Şimdi Ara

1.3 MP kameralı CF61 satışta 280 YTL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
0
Favori
12.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha gelmedi aradım tekrar geleceğini sölediler yarın gelirse sonucu bildiririm....

ama arkadaşlara katılıyorum gerizekalılıktan başka bişi değil yapılan....
  • Arkadaşlar telefonu ilk şarj ettiğimizde ne kadar süreyle bekletmeliyim. Kitapçıkta konuyla ilgili bilgi yok.
  • vallaha ben 4 saat bekledim öyle bişeyler yazıyordu.. zaten yeni nesil telefonlarda uzun süreli beklemeye gerek olmadığını söylemişti birileri...

ha bu arada ben de kulaklık bekleyenlerdenim ve bu yaptıklarının saçmalık olduğuna aynen sizin gibi katılıyorum..
  • Herkese merhaba ben bir konuda yardımlarınızı istiyorum.
    Bu telefonu eşime doğum günü hediyesi olarak almak istiyorum ama şu kulaklık meselesini tam olarak çözemedim kulaklık olmayınca radyo dinlenemiyor sanırım peki yüklenen mp3 lerdemi dinlenemiyor ayrıca ekran ve ses kalitesi orta sınıf bir telefona göre uygunmudur.Teşekkür ederim
  • ekran ve ses kalitesi iyi telfonun. kulaklık olmadığı zaman mp3 dinlenebilyor ama radyodinlenemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: surgeon84

ekran ve ses kalitesi iyi telfonun. kulaklık olmadığı zaman mp3 dinlenebilyor ama radyodinlenemiyor.

teşşekkür ederim peki mp3 dinlerken ses yeterlimi yani hediye alsam eşime mahcup olurmuyum neticede kameralı ve kapaklı bir tekefon istiyordu bu telefon oldukça uygun kesemize :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanoral -- 4 Kasım 2006; 16:00:48 >
  • Arkadaşlar kulaklık elime ulaştı
    Ses kalitesi süper.

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

3-4 gün içinde ellerinde olacağını söyleyen arkadaşlar var. Bakalım ne olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: sinangin

Arkadaşlar ben bugün Benq-Siemens müşteri hizmetlerini aradım. Oldukça bilgisiz bir bayana bu telefonun kulaklığını nerede bulabileceğimi sordum, o da kutunun içinden çıkması gerektiğini söyledi. Çıkmıyor diyince internete girip baktı. International web sitesinde kutunun içinde kulaklık dahil olarak gözüküyor ve bana bunu söyledi kadın ben de kendisine Benq'nun Türkçe sitesine bakmasını söyledim ve bakınca gerçekten de olmadığını söyledi. Hatta kutu içeriğinin yanında ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir yazıyo. Vay be ne değerli bi parçaymış bu kulaklık Almanya'da var Türkiye'deki versiyonda yok herhalde çok gördüler Türk tüketicisine. Herneyse, bunun üzerine en başta sorduğum gibi bu kulaklığı nereden bulabilirim sorusunu yineledim. Kadın bana birkaç aksesuarcının telefon numarasını verdi.

Sonuç: Bu telefonun kutusundan kulaklık çıkmıyo ve kulaklığın satışı Türkiye'de araştırdığım kadarıyla yok. Bravo Benq-Siemens. Adamlar mp3 çalarlı telefon yapmışlar ve kulaklığı yok piyasada, kusura bakmayın ama bunun adı gerizekalılıktır başka hiçbirşey değil. Kendilerine kulaklık ulaşacağını söyleyen arkadaşlar son durumu bildirirlerse sevinirim. En azından var mı yok mu onu öğreniriz...

Not: CF61'e uyan kulaklığın modeli HHF-100. Arkadaşların dediği gibi CL71 modelinde de aynı kulaklık kullanılıyor.

• biraz ayrıntı verir misin arkadaşım. merak edenlerin sayısı bi hayli fazla
    quote:

Orjinalden alıntı: Teslamania

Arkadaşlar kulaklık elime ulaştı
    Ses kalitesi süper.

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

3-4 gün içinde ellerinde olacağını söyleyen arkadaşlar var. Bakalım ne olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: sinangin

Arkadaşlar ben bugün Benq-Siemens müşteri hizmetlerini aradım. Oldukça bilgisiz bir bayana bu telefonun kulaklığını nerede bulabileceğimi sordum, o da kutunun içinden çıkması gerektiğini söyledi. Çıkmıyor diyince internete girip baktı. International web sitesinde kutunun içinde kulaklık dahil olarak gözüküyor ve bana bunu söyledi kadın ben de kendisine Benq'nun Türkçe sitesine bakmasını söyledim ve bakınca gerçekten de olmadığını söyledi. Hatta kutu içeriğinin yanında ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir yazıyo. Vay be ne değerli bi parçaymış bu kulaklık Almanya'da var Türkiye'deki versiyonda yok herhalde çok gördüler Türk tüketicisine. Herneyse, bunun üzerine en başta sorduğum gibi bu kulaklığı nereden bulabilirim sorusunu yineledim. Kadın bana birkaç aksesuarcının telefon numarasını verdi.

Sonuç: Bu telefonun kutusundan kulaklık çıkmıyo ve kulaklığın satışı Türkiye'de araştırdığım kadarıyla yok. Bravo Benq-Siemens. Adamlar mp3 çalarlı telefon yapmışlar ve kulaklığı yok piyasada, kusura bakmayın ama bunun adı gerizekalılıktır başka hiçbirşey değil. Kendilerine kulaklık ulaşacağını söyleyen arkadaşlar son durumu bildirirlerse sevinirim. En azından var mı yok mu onu öğreniriz...

Not: CF61'e uyan kulaklığın modeli HHF-100. Arkadaşların dediği gibi CL71 modelinde de aynı kulaklık kullanılıyor.

• teslamania kardesim kulaklıgı almıssın hayırlı olsun. radyo yu denedınmı nasıl? bızı aydınlatırsan sevınırız.
  • kulaklık benim de elime ulaştı. gerçekten kaliteli. radyosu sadece fm. kanalları kendimiz arıyoruz ve kaydedebiliyoruz. mikrofon özelliği de var. ben memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashleyjudd -- 4 Kasım 2006; 19:27:57 >
  • arkadaşlar kullananlar bi de buraya resim eklerlerse çok memnun oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanoral

quote:

Orjinalden alıntı: surgeon84

ekran ve ses kalitesi iyi telfonun. kulaklık olmadığı zaman mp3 dinlenebilyor ama radyodinlenemiyor.

teşşekkür ederim peki mp3 dinlerken ses yeterlimi yani hediye alsam eşime mahcup olurmuyum neticede kameralı ve kapaklı bir tekefon istiyordu bu telefon oldukça uygun kesemize :)

vallaha hocam ses bence mükemmel .. hem çok net hem de yüksek kaliteli br ses veriyor. bu fiyata kaçırılmaz derim...

• yaw bi de bu kulaklık bi benim mi elime geçmedi ne ya____???
  • kaça aldınız kulaklıgı ?
  • Arkadaslar bluetooth ile mp3 almayı hiç denedınızmı? Arkadasımda bı ara siemens cx75 vardı onunda telefon hafızasında yeterlı hafıza olmadıgı ıcın mp3 alamıyordu(bluetooth ile) hafıza kartı olmasına ragmen. yani usb yi kullanmak zorunda kalıyodu. Telefonu alan arkadaslardan ricam bu konu hakkında bilgi almak isterim. simdiden tesekkurler...
  • arkadaşlar ben mp3 attım problem yok gayet iyi çalışıyor bluetooth...

ama kulaklık benimde hala gelmedi bekliyoruz hayırlısıyla inşallah gelir...

son söz olarak ^^bu fiyata bu kalite bulunmaz fırsat ama kulaklık olmak zorunda ^^yoksa bi işe yaramıyor....
  • Arkadaşlar bu telefonu ben de aldım fakat hala bazı şeylerini çözemedim mesela bluetoothla bir oyun attım oyun ne yüklendi ne de telefonda gözüküyor telefon kendi hafızasına kaydetti silemiyorum boşuna yer kaplıyor bu sefer usbden yükledim ama doğrudan kendi hafızasına yükledi bu telefonda hafıza kartına oyun yükleyebilen var mı bir de silemediğim oyun için format atmam lazım nasıl atılır bilen var mı?Telefonu kullanan arkadaşlar bu konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • bu telefon z2 den daha iyi gibi gozukuyor ne dersiniz? bluetooth artı zaten..
  • arkadaşlar kulaklık benq z2 ile aynı

1.3 MP kameralı CF61 satışta 280 YTL
  • peki bundan sonra telefonu alanlara gönderiyolarmı kulaklığı kutuda
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.