Şimdi Ara

1.3 astra vs 1.5 fluence (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin90

Hocam nasıl bir ŞEHİRİÇİDİR max 5.5litre görüyorsunuz

Aynı araçla gerçek şehiriçi ankarada 6.5-7 litreler görüyoruz :D

Lütfen yanıltmayın insanları, sizin şu -şehiriçi max 5.5litre- yazınızı görüp benimki neden öyle yakmıyr diyip aracnda sorun arayanlar olablr, BU yazınızdan etkilnp fluence max 5.5 litre yakıyormuş diyip fluence alıp 5.5 yakmaynca üzülen insan olur.

Alıntıları Göster
    benim kullanımla 5.5 lt yi geçmiyor o
    trafiksiz saatlerde ve yerlerde son derece sakin sürerek elde ediyorum o değerleri.

2012 Renault Fluence 1.5 dci 110 hp 2016 kasım alındı 45.750 tl

• Astra daha konforlu diyenler ya fluence binmedi yada bol keseden salliyor iki aracida kullandim malzeme kalitesi yalitim ve yol tutus harici hicbir disiplinde fluence den ustun degil bu saydiklarimlada belirtmem gerekirki buyuk fark yok

Makyajli fluence daha alinasi mantikli bir arac ayriyetten suspansiyonun yumusak olmasi avantaj turkiye sartlarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de işini görür . Devir ekonomi devri. İki araçta yakıt ve vergi olarak ekonomik. Benim tercigim Fluence olurdu. Makyajlı kasasından alıcaksınız . Dikkatli olun filo aracı olasın. 2.eli astradan bir tık daha iyidir.

ben bu karşılaştırmadan fluence alırdım.
  • astra daha kaliteli ama 1.3 motor iyi değil hele kalkışta sanki arkadan biri otomobili geriye doğru çekiyor gibi. fluence'daki 1.5 dci çok alınası bir motor ama fluenceda da kalite problem. seçim zor

Orijinalden alıntı: o.lut03

benim kullanımla 5.5 lt yi geçmiyor o
    trafiksiz saatlerde ve yerlerde son derece sakin sürerek elde ediyorum o değerleri.

Alıntıları Göster
    Ozamn trafksz yerde ve aşırı sakin kullandgnzı belirtin

Şehiriçi max 5.5litre yazınca anlaşılmıyor

• seçimini hangisinden yana kullandın

• Araç alırken yakıt yedek parça ve vergi faktörü en önemli şeylerden biri Türkiyede yaşıyorsak.Benim tercihim fluence den yana olurdu çünkü çok ekonomik bi araç yaşlı bi araç degil torku ve beygiri tatmin edici yol tutuş konusuna gelince ralli yapmıyoruz yeteri olur bence fluence almal daha mantıklı olur diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.