Şimdi Ara

1.2tsi DSG Ocativa Elegance-Jetta Comfortline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dünkü Jetta testinden sonra bugün de octaviayı denedim.Malzeme kalitesi ve işçilik Octavia da çok daha iyi.Yalıtım hemen hemen aynı,bu Yüzden şimdilik Octavia daha yakın gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam jetta ile kıyas yapmayın . Octavia alın geçin hiç arkanıza bile bakmayın daha dolu oturaklı bir araç
  • Bu jetta için ne dersiniz beklemeye değer mi?2016 da gelecek galiba

http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=PmiZPACPr7w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Eski kasa jetta olsa octavia derdim ama yeni kasayla beraber tercihim jetta olurdu. Yalnız 1.4 almanızı tavsiye ederim. 1.2 o arabayı çekmez. 1.4 2.elde daha kuvvetli satarken de rahat edersiniz. Hem yakıt olarak da 1.4 daha az yakar.

1.2 o arabayi cekmez vik vik vik

• octavia alın vw artık golf ve passat üzerine çalışıyor gibi sanki jettaya önem vermiyor hem octavia daha oturaklı konforlu süspansiyon yalıtım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

octavia alın vw artık golf ve passat üzerine çalışıyor gibi sanki jettaya önem vermiyor hem octavia daha oturaklı konforlu süspansiyon yalıtım..

Bu Aracın fiyatı uygun olursa yeni Jetta cc alırım.

Videoyu izleyin derim.2016 da çıkıyormuş.MQB platformunda üretilecek deniliyor.

http://youtu.be/km16sJ2dV5Y

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykr
    1.2 o arabayi cekmez vik vik vik

Cıvıklığa gerek yok. Ben 1.4 tsi 140 hp kullanıyorum. Bana göre 1.2 tsi yetersiz bir motordur. Sen kağnı gibi gitmekten zevk alıyorsan orasını bilemem. Şehiriçi kullanan biri için problem olmayabilir. Şehirlerearası yolda araç sollarken bence sıkıntı yaratır. Araba dediğin bastın mı gidecek.

Çok fiyat farkı olsa anlarım. 3000 lira az vermek için 1.2 almaya değmez. 1.4 ikinci elde daha fazla prim yapar.
    Bunun dışında isteyen istediğini alır. Hatta 1.2 yerine 0.5 de alabilirsin beni bağlamaz.
  • dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    1.2 o arabayi ceker.

• Jetta almak manuel ve benzinli olmadığı sürece bir hayli mantıksız. Neden diyecekseniz, Octavia daha ucuz, daha çok donanımı var, motoru yeni nesil, siz alacağınız zaman elden geçmiş 110luk versiyonu gelecek, 0-100'ü 9.9 saniye 1.2 motorlu 105hp 4.65 metre uzunluğunda büyük bir araç için muazzam bir değer.

Start stop, yeni platform ve düşük ağırlık sayesinde daha az yakıyor ve daha iyi gidiyor.

Ben şahsen 1.6 TDI Octavia ile, 3 kez 1.6 TDI Jetta tokatladım, 100 kg hafif olması işe yarıyor 1.5 boy kadar geçiyorum jettayı.

Ayriyetten, bagajı daha büyük camla beraber açıldığı için çok daha kullanışlı ve arka diz mesafesi bir nebze daha iyi.

Octavia'daki Bolero Jettada'ki RCD510'dan 0.7 inç kadar daha küçük ama dokunmatiğin kalitesi ve arayüzü daha iyi, Jettadaki RCD510 artık baya eskidi, B6 Passat'a kadar dayanıyor ki şuanda B8 Passat satılıyor. B6 Passat 2005'te üretime başlayan bir araç.

Ayriyetten Octavia'da Optimal donanımından itibaren Bluetooth standart, araç kullanırken telefonu kulağınıza götürmek zorunda kalmıyorsunuz, Bolero ile telefon uyumu gayet iyi.

Jetta'nın artıları ise, ön park sensörünün standart olması, yarı deri döşeme koltukları, bağımsız arka süspansiyonlar ve Tospağa ambleminden ötürü 2.elde daha kısa sürede alıcısına ulaşabiliyor olması.

Her Jetta Octavia kıyaslamasında bu artıları söylemekten dilimde tüy bitti, amacım daha uyguna daha iyisini aldırmak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.