Bildirim
1.295 Versiyonu olanlar için çözüm ! 1.295den 1.304e kadar patchler (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tolunay
Media yi atiyorum sronun içine sonra 1.309 yükleniyo ama sro ya bağlanmıyo 'The server undergoing...'' bakım olduğu zamanki hatayı veriyo ne yapmam lazım ?
evet aynı sorun var.Ne yapmamız lazım beyler ?_____________________________ 
-
Duckload hostu kapattığı için kötü oldu
Umarım açılır
_____________________________ Başlamak için mükemmel olmana gerek yok ancak mükemmel olmak için, başlaman gerekir!I'm watching you! -
bunlar çözüm değil eğer full clienti baştan yüklemediğiniz takdirde item mall a girilmiyor bu yüzden full clienti indirmeniz lazım
_____________________________ "Bu maskenin altında bir yüz var...ancak benim değil.''
Bu maskenin ardında etten daha fazlası var
bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez."
-
aga herşey tamam da " the server is undergoing inspection or updates. connect tohttp://www.silkroadonline.net for more information" yazıyo nedemek istemiş burda anlamadım . _____________________________ -
? _____________________________ -
Şu oyunu full olarak download edecek bir site söyleyin bana
yaw salı günleri patch geldiği zaman serverler kapanıorwww.silkroadonline.com yazısı gelior aynen o şekil gelior 1.303den 1.304e yükseltgmz zman hacı bi yardm ederseniz sevinirim _____________________________ -
kardeşim çok sagol ya ne kadar işime yaradı anlatamam geceden beri bunla uğraşıyodum :S çok çok sağol iyiki bu forum var iyiki sen varsın
_____________________________ - EAT
- SLEEP
- RAVE
- REPEAT
-
Güzel bir konu bana da yardımı dokundu çok teşekkür ederim
_____________________________ -
mesajım bulunsun saol paylaşım için _____________________________
-
Ya sitedeki patch için başka link bulabilirmiyiz?
Nasıl bişeyse inmiyor.
_____________________________ -
son patch kaç tam olarak bende 1.309 yazıyor ama start gelmiyor _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: VaSiLi_ZaiTSev
son patch kaç tam olarak bende 1.309 yazıyor ama start gelmiyor
gençler yardım lütfen patch 1.309 da kaldı_____________________________
-
quote:
quote:
son patch kaç tam olarak bende 1.309 yazıyor ama start gelmiyor
gençler yardım lütfen patch 1.309 da kaldı
1.314_____________________________ -
40 Yılda Bir bi oynama heyecanı geldi loaderda yavaş indirio die eski sürümünü indirdik 3 saat şimdi yaptıklarına bak mecburen yüklücez bunlarıda...
Sağol Kardeş Sen Olmasan Ne Yapıcaktık Kim bilir._____________________________ Eski Nickname : ElUltimoDiez #10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı