Şimdi Ara

1.25 miyop tedavisi var midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 senedir uzagi goremiyordum, 7 aydir gozluk kullaniyorum, hic degismedi hala ayni. tedavisi nasil bunun illa ameliyat mi olmak gerekiyor?

• güncel, bilgisi olan var mı?
  • Lazer tedavi tek yol galiba. Benim de git gide büyüyor. 4 sene önce 0.25 0.50den 2 sene önce 0.50-0,75 oldu. Bu sene 1i geçmiştir. aynı gözlükle görmekte epey zorlanıyorum çünkü. Lazerle filan da tırsıyorum ama git gide büyüyor numarası. Senin aynı kalması güzel olmuş. Ne yapacaksam artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens al kafan raad

• Lensle daha çok sorun çıkıyor. Ben girdim lazere 2.50 sağ 2.50 sol miyoptum. 3 saat sonra çıktım. Yarım saat sonra eve gittim. Ondan sonra 1 saat gözlerimi dinlendirdim. ( Yoksa ağrıyor ) ve bitti. Artık gözlükte yok lenste yok. Tertemiz görüyorum. Çizdirdiğimden beride hiçbir ağrıma, sızlama filan olmadı. Bademcik ameliyatı gibi bişey resmen. Adam gibi bir yerde girerseniz risk azalıyor. Bence öyle yapın. Ben Dünya Göz Hastanesi'nde girmiştim.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h3llkiv -- 31 Ekim 2014; 15:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h3llkiv

Lensle daha çok sorun çıkıyor. Ben girdim lazere 2.50 sağ 2.50 sol miyoptum. 3 saat sonra çıktım. Yarım saat sonra eve gittim. Ondan sonra 1 saat gözlerimi dinlendirdim. ( Yoksa ağrıyor ) ve bitti. Artık gözlükte yok lenste yok. Tertemiz görüyorum. Çizdirdiğimden beride hiçbir ağrıma, sızlama filan olmadı. Bademcik ameliyatı gibi bişey resmen. Adam gibi bir yerde girerseniz risk azalıyor. Bence öyle yapın. Ben Dünya Göz Hastanesi'nde girmiştim.

Kolay gelsin

Ücret ne kadar aldılar hocam toplam ?
  • Kaç yaşındasin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Kuroki Gözlüğü sürekli taktım ondan heralde, birde genetik bir şey değil sülelede tek gözlük takan benim. Bilgisayara çok bakmaktan bozuldu. Lazerden niye korkuyorsun hocam bi tehlikesi mi var?

@ieyegosubu Lens hiç takamam. Göz kuruluğu var zaten.

@h3llkiv Ameliyat hakkında biraz daha bilgi verir misiniz? Maliyeti ne kadar vs.
  • Bendede 1.75 hipermetrop 2.25 astigmat var ben ne mok yiyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: BoKOmolitan

Bendede 1.75 hipermetrop 2.25 astigmat var ben ne mok yiyecem

pek bilmiyorum onları ama miyoptan iyidir la. bazı tanıdıklarım var adamların gözlüğü olmasa yürüyemeyecek haldeler

yaş 18 hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7E0863E7 -- 31 Ekim 2014; 15:29:22 >
  • Gözlüğü ben de hep takıyorum. Lise 1de gözüm bozulmaya başlamıştı. Lise 1den beridir, lise bitti hala takıyorum. Takmadığım gün olmamıştır. Bilgisayar başında çok durduğumdan daha kötüye gidiyordur ama bilgisayar başında benden fazla duranlarda hiç sorun yokken gücüme gidiyor. Babamın numarası epey büyük 4 civarı galiba. Ondan kaynaklanır mı bilemem. Korkma sebebim de ameliyat oluyorsun sonuçta. Bilincin açık, yatıp lazere bakıyorsun. İnsanın aklına bin türlü senaryo geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

pek bilmiyorum onları ama miyoptan iyidir la. bazı tanıdıklarım var adamların gözlüğü olmasa yürüyemeyecek haldeler

yaş 18 hocam

Ah be pace hocam, bizim gözler gidici.
    Ayrıca miyop daha iyi, en azından gözlük takınca göz bebekleri pörtlemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Gözlüğü ben de hep takıyorum. Lise 1de gözüm bozulmaya başlamıştı. Lise 1den beridir, lise bitti hala takıyorum. Takmadığım gün olmamıştır. Bilgisayar başında çok durduğumdan daha kötüye gidiyordur ama bilgisayar başında benden fazla duranlarda hiç sorun yokken gücüme gidiyor. Babamın numarası epey büyük 4 civarı galiba. Ondan kaynaklanır mı bilemem. Korkma sebebim de ameliyat oluyorsun sonuçta. Bilincin açık, yatıp lazere bakıyorsun. İnsanın aklına bin türlü senaryo geliyor.

Bi video vardı lazer ameliyatıyla ilgili korkunç bir şey bulamadım şimdi ama onu düşününce hak verdim sana

• Bende 18 im 3.25 3.75 benimde. Simdilik yapabilecegin tek sey lens veya gozluk takmak. Lazer olmani tavsiye etmem, cunku gozun sifirlanioyor tamam ama kaldigi yerdewn buyumeye devam ediyor. Belli bir yasta miyopun buyumesi surur daha sonrada numara gittikce duser. Annem 6 yasindan beri kullaniyor 4 numaraymis o zamanlar simdi 1 galiba. Eger cok gitmek istiyorsan 20 lerin ortasinda gidebilirsin.

• O lazerle göz ameliyatı videolarını ben de izledim. Araştırırken yorumlarda yok ağrısı şöyle, yok yanlış yaparlarsa şöyle yok bilmem de beklemeye itti. Yani abarttım belki de beklesin bir süre ameliyat. İdare edecek durumdayım. Numara 2.5 civarına gelirse o zaman düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 31 Ekim 2014; 15:38:25 >
  • quote:

Ooo hiperli bende de +2 hiper -1,5 ar astigmat var. Gözlük takmıyom çünkü gözler kocaman oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

quote:

Ooo hiperli bende de +2 hiper -1,5 ar astigmat var. Gözlük takmıyom çünkü gözler kocaman oluyor

Yukarda bende yazdım, göz bebekleri kocaman oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

quote:

Yukarda bende yazdım, göz bebekleri kocaman oluyor

Denemedşm ama bilgili bi tanıdığım asferik cam + bide inceltmeyle o sorun kalkıyor ortadan dedi. Maliyetli ama. Lens takmak varken hiç bulaşmamak lazım

• 1800 lira civarı bişey vermiştim dünya göz hastanesine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: h3llkiv

1800 lira civarı bişey vermiştim dünya göz hastanesine...

Fazla bir şey değilmiş. Teşekkürler cevap için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.