Bildirim
1.200 TL'ye kadar laptop önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: elzem.
arkadaşlar çok oyun oynayan birisi degilim ama genede beni yariyolda birakmayacak bi laptop önerebilir misniz ?
http://www.hepsiburada.com/liste/asus-k53sc-sx184r-intel-core-i3-2330m-22ghz-3gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd760703&categoryId=98
-
fiyatları aşagı yukarı aynı ikisi arasında kalsam hangisi olabilir acaba ? -
quote:
fiyatları aşagı yukarı aynı ikisi arasında kalsam hangisi olabilir acaba ?
Dell in işlemcisi daha iyi
Asusta lisanslı windows var dell free dos geliyor siz işletim sistemi kurmalısınız
Dell remi daha yüksek
Asus kasası daha iyi daha az ısınır -
lisanssız işletim sistemi kursam ne olur -
quote:
lisanssız işletim sistemi kursam ne olur
Korsan olur açılmaz cracked gerekir. Ayrıca FREEDOS kuramazsanız kurmayı bilmiyorsanız AL-MA-YIN. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dragão
quote:
Korsan olur açılmaz cracked gerekir. Ayrıca FREEDOS kuramazsanız kurmayı bilmiyorsanız AL-MA-YIN.
dogru söylüyorsun hiç notebook kullanmadım lisanslı asus tercih etsem daha iyi olacak -
quote:
quote:
quote:
Korsan olur açılmaz cracked gerekir. Ayrıca FREEDOS kuramazsanız kurmayı bilmiyorsanız AL-MA-YIN.
dogru söylüyorsun hiç notebook kullanmadım lisanslı asus tercih etsem daha iyi olacak
Aslında çok basit sadece format atar gibi takıyorsun windows boot cdsini ordan normal kuruyorsun. Ve 300 liran cebinde kalıyorAslında araştırsan yapabilirsin. Bence freedos bir makine al kendin kur 300 Liran cebinde kalsın.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
dogru söylüyorsun hiç notebook kullanmadım lisanslı asus tercih etsem daha iyi olacak
Aslında çok basit sadece format atar gibi takıyorsun windows boot cdsini ordan normal kuruyorsun. Ve 300 liran cebinde kalıyorAslında araştırsan yapabilirsin. Bence freedos bir makine al kendin kur 300 Liran cebinde kalsın.
şimdilik kösede dursun bakalım daha güzel bi makina bulamazsam alabilirim teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X