Şimdi Ara

1.200 - 1.300 TL hangi telefonu alıyım karar veremedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 buçuk yıldır iphone 4 kullanıyordum 1 hafta önce hediye ettim şimdi yeni telefon alcam fakat karar veremedim. Kullananlardan bilenlerden tecrübelerini bilgilerini bekliyorum. Teşekkür ederim.

1. Sony xperia s
    2. Samsung galaxy s 2
    3. iPhone 4s
    4. Htc sensation XL
    5. Bunlardan başka öneriniz var mı ????

%70 sgs2 alacagım gibi duruyor şuan ama kullananlarda şikayetleri durup dururken donmalar oluyormuş resetleniyormuş vs.
    Aşağıya biri telefondan beklentin ne diye sormadan yazıyım ben
    Oyun ve internet olarak hepsi bana yeter bunların. Aynı şekilde app çokluğuda yeterli benim için zaten belli başlı şeyler lazım bana. Bide hepsinde ön kamera var mı bilmiyorum bakmadan yazdım ama bana önde kamera lazım tango kullanmak için. Bu kadar yani hepside bana fazlasıyla yeterli.

• iPhone kullanan biri olarak androide hiç bulaşma derim. Ben geçtim; çok pişmanım. Uygulamaları bile basit geliyor insana. Kesinlikle iPhone
  • @erdinc_seray hocam aynı sizin gibi begenmeyenler çok olmuş baya okudumda bende fazla uygulama yükleyen biri degilim zaten tango viber olsun maillere bakıyım bide mobil.donanımhabere girsin yeter
    galaxy s2 istememin nedenide ekranının siyah yogunlugu mu desem nasıl tarif edecegimi bilmiyorumda çok hosuma gitti yani ekran açıkken bile plastikle ekran sınırı belli degil neredeyse.
    XL almıycam gibi çok büyük telefon birde özellikleri s2 ye göre geri kalmış
  • XL mi o tek çekirdekli cihazı ele ve at hemen.

Cihaz büyüklüğü sorun mu? En ideal boyut 3.5" ve sanırım bu da apple.
    Sony xperia s'in ppi değeri aşmış, samsung galaxy s2 super amoled plus ama çözünürlüğü düşük (hissediliyor), iphone de yüksek ppi'lı ve retina ekran.
    Teknik açıdan böyle olsada optimizede en iyisi Apple. Kullanım amaç ve şekillerini daha ayrıntılı yazarsan kesin yardımcı olabilirim
  • Aynen hocam xl güzel şekil olarak o yüzden yazdımda boyutu çok büyük.
    Kullanım amacı dediğim gibi hepsi işimi görür benim belli başlı program oyun yuklerim internete girerim o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt disi Htc One S oneririm. Tr olan model degil dikkat edin buna lutfen.

• Ben xperia s öneriyorum. Isteklerinizi karşılayacak iyi bir model.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler 1.500 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Yurt disi Htc One S oneririm. Tr olan model degil dikkat edin buna lutfen.

Ne farkı var hocam ikisinin? Bende zaten yurtdışı almayı düşünüyorum yazdıklarımıda. TR garantiliye bosuna 200 300 fazladan vermiycem.
  • Hocam ben yaklaşık iki aydır SGS2 kullanıyorum gayet de memnunum. Viber tango ve internet için kullanıcam diyorsun ben de bunları kullanıyorum ve daha bi sıkıntı yaşamadım. Tabiki de appstore daha zengin bir market ama google play de bence gayet yeterli ve çok güzel uygulamalar var. Büyüklüğü de gayet yerinde tek elle kullanabiliyorsunuz yani Çözünürlük rakamsal olarak düşük ama super amoled plus ekranı o eksikliği gideriyor bence. Kısaca tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanırsın

Not: Bütçem var diyorsan SGS3 piyasanın en iyi telefonudur onu öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: military33

Hocam ben yaklaşık iki aydır SGS2 kullanıyorum gayet de memnunum. Viber tango ve internet için kullanıcam diyorsun ben de bunları kullanıyorum ve daha bi sıkıntı yaşamadım. Tabiki de appstore daha zengin bir market ama google play de bence gayet yeterli ve çok güzel uygulamalar var. Büyüklüğü de gayet yerinde tek elle kullanabiliyorsunuz yani Çözünürlük rakamsal olarak düşük ama super amoled plus ekranı o eksikliği gideriyor bence. Kısaca tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanırsın

Büyük ihtimalle s2 alcam hocam bende ekranın siyahlığı hosuma gitti birde market olayına gelince belli başlı şeyler olsa yeterli zaten eski iphone 4 ümde de aynıları vardı işbank yapıkredi tango viber twitter ebay yemeksepeti vs yani android markette kesin vardır. Büyüklük olayı iphone 4 ü bile cebime koymak istemiyordum rahatsız ediyor ama artık küçük telefonda yok napalım

Edit: S3 e gerek yok hocam napıyım 4 çekirdeği neye lazım Galaxy nexus nasıl bu arada biliyor musunuz? Benchmark testinde s2 daha üstün ama onunda ekranı hd sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 7 Temmuz 2012; 13:45:08 >

• yurtdışu one s'le türkiyedekinin farkı yurtdışındakinde daha iyi bir işlemci var. ki telefonun o kadar para etmesini sağlayan işlemci o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

quote:

Ne farkı var hocam ikisinin? Bende zaten yurtdışı almayı düşünüyorum yazdıklarımıda. TR garantiliye bosuna 200 300 fazladan vermiycem.

Yurtdisi modelde daha az enerji harcayan daha hizli bir islemci var (S4). Tr modeli ise S3 islemci ile cikti. Su anda kucuk sayilabilecek 1650 mAh batarya ile S3 islemci kombinasyonu uzun kullanim suresi saglayamiyor maalesef.
    One S getirtiyorum bende. Bence One X'ten daha basarili bir telefon. (One X Tegra 3 olsada) Hem simdiye kadar HTC'nin urettigi en ince telefon ozelligini tasiyor. Tam aradigim telefon idi. Siddetle tavsiye ederim.

• xperia s

• quote:

quote:

quote:

Yurtdisi modelde daha az enerji harcayan daha hizli bir islemci var (S4). Tr modeli ise S3 islemci ile cikti. Su anda kucuk sayilabilecek 1650 mAh batarya ile S3 islemci kombinasyonu uzun kullanim suresi saglayamiyor maalesef.
    One S getirtiyorum bende. Bence One X'ten daha basarili bir telefon. (One X Tegra 3 olsada) Hem simdiye kadar HTC'nin urettigi en ince telefon ozelligini tasiyor. Tam aradigim telefon idi. Siddetle tavsiye ederim.

Hocam bunu nerden anlarız s3 mü s4 mü olduuğunu. Yurtdışı telefonların hepsi s4 müdür

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: military33

Hocam ben yaklaşık iki aydır SGS2 kullanıyorum gayet de memnunum. Viber tango ve internet için kullanıcam diyorsun ben de bunları kullanıyorum ve daha bi sıkıntı yaşamadım. Tabiki de appstore daha zengin bir market ama google play de bence gayet yeterli ve çok güzel uygulamalar var. Büyüklüğü de gayet yerinde tek elle kullanabiliyorsunuz yani Çözünürlük rakamsal olarak düşük ama super amoled plus ekranı o eksikliği gideriyor bence. Kısaca tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanırsın

Büyük ihtimalle s2 alcam hocam bende ekranın siyahlığı hosuma gitti birde market olayına gelince belli başlı şeyler olsa yeterli zaten eski iphone 4 ümde de aynıları vardı işbank yapıkredi tango viber twitter ebay yemeksepeti vs yani android markette kesin vardır. Büyüklük olayı iphone 4 ü bile cebime koymak istemiyordum rahatsız ediyor ama artık küçük telefonda yok napalım

Edit: S3 e gerek yok hocam napıyım 4 çekirdeği neye lazım Galaxy nexus nasıl bu arada biliyor musunuz? Benchmark testinde s2 daha üstün ama onunda ekranı hd sanırım.

Dediğin uygulamaların hepsi google play de mevcut istediğin gibi kullanabilirsin. Normal telefonlara göre büyük ama youtube dan video falan izlerken o büyüklüğün daha fazlasını bile istemeye başlıyorsun Nexus daha sonra çıktığı için dediğin gibi çözünürlük daha iyi ayrıca biraz daha büyük ama nexus s2 kadar çok beğenilmedi açıkçası. Yani çıktığında s2 gibi bi patlama da yakalayamadı. Ben alırken de bunu çok araştırmıştım ama çoğu kişiden s2 daha iyi yorumunu aldım o yüzden bu cihazı tercih ettim ve cidden de s2 demekte haklılarmış

• 900 TL ye yurtdışı s2 ler var sıfır ondan almayı düşünüyorum. Pasaport var onlada kayıt ettirir kullanırım yarın yada salı günü alıcam inş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bunu nerden anlarız s3 mü s4 mü olduuğunu. Yurtdışı telefonların hepsi s4 müdür

Vallaha benim telefon daha gelmedi. Ama Almanya'dan gelecek. MediaMarkt den alincak ve orada satilanlarin hepsi S4 islemcili olan model.

• quote:

900 TL ye yurtdışı s2 ler var sıfır ondan almayı düşünüyorum. Pasaport var onlada kayıt ettirir kullanırım yarın yada salı günü alıcam inş

O zaman hayırlı olsun şimdiden iyi günlerde kullan
  • 1.300 tl'ye telefon mu alınır? tablet al laptop al..
  • Hocam iPhone 4S alabilirsin. Android cihazda uygulamalar vasat diyebilirim şahsen.EVO kullanıcısıyım,geçme amacım ekranı ve işlemcisiydi.Gayet memnunum.Film izliyorum,oyun oynuyorum ama Android maalesef uygulamalar olarak Apple ile yarışamaz.

Bu arada sanırım bu fiyat aralığında 4S ikinci el alacaksınız.Eğer yurtdışı sorunu varsa sakın bulaşmayın. Android uygulamalara katlanabilirim diyorsanız ben EVO öneririm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.