Şimdi Ara

1.2 tsi polo için 100.000 km çok mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 100 binde motor yeni açılmış sayılır... ne bitmesi...?!?!?! Neymiş, bakımlıysa alınırmış... bakımlysa 500 bin de alınır.

100 binde bakımsız olsa ne yazar? Zaten orjinal 100 binse zaten çoğunu garanti bitmesin diye yetkili servise gitmiştir.

• 200.000 km de 1.2 TDI sattım.

Motor saat gibiydi.

Gram yağ su eksiltme yoktu.

Sadece EGR sorunu yaşamıştım. İki kez de DPF temizlettim.

Araca bakar, insan gibi binersen uzun kilometreler kullanırsın.

• Bethesta kullanıcısına yanıt
    bu yazdığınız atmosferik motor için geçerli. Düşük hacim yüksek sıkıştırma oranına sahip 1.2tsi için 100bin km ömrünün yarısı bile olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoorMan

bu yazdığınız atmosferik motor için geçerli. Düşük hacim yüksek sıkıştırma oranına sahip 1.2tsi için 100bin km ömrünün yarısı bile olabilir.

Mazda'nın Wankel motorları veya sıradışı motorlar hariç HİÇBİR motorun ömrü 200 bin veya altı değil. Öyle birşey yok. Küçük motorların da ömürleri bakımı yapıldıktan sonra uzundur. Tabi istisnai arızalar ve olaylar olur, ama bana 200 binde biten TSİ gösteremezsiniz, yok öyle bişey.

• Bethesta kullanıcısına yanıt
    cümlemin sonunda OLABİLİR yazıyor. 2. El alındığı içinde bakımı nasıl yapıldı veya yapıldı mı geçmişini bilemeyiz. sıfır kmden itibaren siz kullansanız dediğiniz doğru.

Sanırım sizin meslek 1.2tsilerin km bilgilerini tutmak. Çok büyük konuşmuşunuz.

Ek: Veya vw fancubdan mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 29 Temmuz 2021; 14:0:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.