Şimdi Ara

1.2 TSI Ibiza Yakıt Tüketimi + Hızlanma [Bol SS'li + Videolu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
8.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 kişi + bagaj + klima ile Tokat Sinop yaptım ve ne kadar yayla, dağ, bayır varsa gezdim.

Tokat'a tekrar geldiğimde 4.9 litre ile geziyi bitirdim. Şimdi bu araba 1440 kg. Daha az yakan d sınıfı otomatik varsa göstersinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

5 kişi + bagaj + klima ile Tokat Sinop yaptım ve ne kadar yayla, dağ, bayır varsa gezdim.

Tokat'a tekrar geldiğimde 4.9 litre ile geziyi bitirdim. Şimdi bu araba 1440 kg. Daha az yakan d sınıfı otomatik varsa göstersinler.

Gerçekten gayet iy. Geçen sene TDI Octavia ile, İstanbul Kuşadası 4 yetişkin + full bagaj klima hep açık hız minimum 110 maksimum 150 olmak kaydıyla 4.8 litreyle gitmiştik.

BlueHDi eat6 508 veya 1.6 dci 130luk Talisman rekabet edebilir fakat bu araçlar ne kadar yakar orası muamma, denemek Lazım 508in ağırlığıda 1425 kg olması lazım ama sürücü dahil mi bilmiyorum. Tabi bu araçlar satış rakamları olarak biraz düşük, etrafta kullanıcılarını bukabilmek pek kolay değil

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    1.6 dci az yakmıyor. Hele 1.5 ton talisman zor yaklaşır bu değerlere.

508 az yakıyor da o da eat6 tam otomatik şanzıman 5.5 civarı bir tüketim elde eder. Özellikle 308 ile çok kullandım. Eski tasarruf yok eat6 şanzıman ile.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Hocam 5.20 d in ki 19 sn civarında 0-160 ı.

İbiza hafif kasasıyla chiple de beraber cok iyi duruma gelmiş.benimki güç olarak fazla olmasına rağmen 0-160 da 2sn geride kalıyor videoya göre..focus 3 1.4 ton nerdeyse bu büyük handikap haliyle..

Bir de şu videoları nasıl çekiyorsunuz beceremedim tek başımayken bi türlü😄

Edit: ibiza 1.050 kğ imiş 😳😳

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 18 Temmuz 2016; 14:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

quote:

Orijinalden alıntı: bekkonetto

bu kadar az yakmayı benzinli araçlarla nasıl başarıyorsunuz ? ben 1.6 e-hdi mcp Dizel otomatik C4 (2013) ve 1.4 90hp m/m Corolla (2014) ile 6.5-7 litrelerin altını göremiyorum . Anca uzun yolda 4.5 -5 civarına düşüyor

90 sabitleyip deneyin sizin araçlar daha da az yakar, 3 litre ile yol alabilirsiniz, Zira hdi motor gerçekten en az yakan dizel motor bence. Ama o hızla yol bitmiyor 110-120 gidince de dediğiniz değerler normal.

yok ben şehir içi söylemiştim benzinli ile nasıl 6-7 arasını tutturuyorsunuz diye :D ben daha önce hiç tsi araç kullanmadım ama muhtemelen onunla 9-10 litre civarı olur yakıt tüketimim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

tidiay adeta koklamış, ben olsam nüfusuma geçirirdim ama satmanız kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 17 Temmuz 2016; 16:28:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Valla ben 0km almam şu saatten sonra,2. elde de kalkıp esnaf arabası alacağım diye kendimi kazıklatamam.İnsignia fiyatları çıldırmış,159 diyorsun sahipleri burnundan kıl aldırmıyor.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-beyaz-inci-315165900/detay
    Bu tarz araçlara bakacağım doğu hizmeti bitince.2018e kadar corollayla devam.Hayatta paramı C segmentine kaptırmam artık.

Ne çirkin bir direksiyondur o c5 teki

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Bende satmazdım çok memnundum ama şartlar, talepler farklı bir sınıf gerektirdi.

Bu sene Tokat Rize arası gidiş dönüş 4 kişi + bagaj + klima 110 u geçmeden gidip geldim 6 litre tüketim ile. Araç 1750 kg ve 160 hp.

• kullanim açısından bir sıkıntı yok.Ve araç koltuklar iç mekan vs. çok kaliteli.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    160lıksa sıkıntı yok kapatırsın sol şeridi
    bir de 120hp var dı değil mi hondada?
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    120 hp ve 160 hp var aynen.

Yalnız sol şeridi kapatmak mümkün değil Tedes ve tünellerdeki radarlar sayesinde. Ordu il sınırından trabzona kadar her yer sabit ve hareketli radar ile dolu. Büyük sıkıntı.

• bianconera kullanıcısına yanıt
    http://www.zeperfs.com/en/fiche4625-bmw-520-da.htm

Burda 22 sn diyor hocam. Youtube'daki videolaea inanmamak lazım çoğu hafif yokuş aşağı oluyor.

Ben elektrik bandı ile telefonu direksiyona bantladım kadranı görecek şekilde, iyice sarmaladım 210la giderken bile düşmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 17 Temmuz 2016; 17:25:56 >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    C5 düşündüğünüz kadar kaliteli ve tercih edilesi bir araç değil. Hele attığınız benzinli olan fazlasıyla pahalı.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Aynen 2012 model o da full pakette değil executive felan fena değilde comfort a degmez.

Bu aracı 2 litre dizelle full paketle hydro süspansiyon ile alıcaksın o zmn bişeye benziyor

• Dediğim gibi ilan örnekti,otomatik düşünmüyorum.Araç daha 19000de D segment 156 ps lik otomatik bir otomobil.Yani fiyat aşırı yüksek değil pazarlıkla aşağıya da çekilebilir.C5 kullanım rahatlığı süspansiyon koltukların rahatlığı olsun konsol kalitesi olsun benim açımdan uygun fiyatıyla tercih sebebi olabilecek bir araç.Siz hangi açılardan yetersiz buldunuz?
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede 2.0 Passat bile oldukça ağır gidiyorken 2.0 c5 almak büyük çılgınlık hani öyle böyle değil 😄 Türkiye'de kimse parayı kolay kazanmıyor forumda milletin aklı havada olsa da gerçekler var.

Standart c5 süspansiyon olarak rakiplerinden farksız. Konsol güzel görünse de renk atması ve soyulma kronik problemidir. Ayrıca koltukları çok iyidir kabul ancak iniş binmişlerde o çıkıntılı yerler bildiğiniz eriyor. Bu yorumu yanımda daha 30 binde dizel otomatik bir c5 varken yapıyorum.

Kısaca ben olsam 2. El sorun değilse ecoboost manuel mondeo bakarım. Mondeo bence çok iyi bir araç.

• Bakalim kismet dostum,benim bölgeye corolla bile lüks şuan:)Zaten konu açarım araç alacağım zaman.
    Doğru o bölgeye lüks.

konu açın belki elimde araç olur, ayarlarız size birşey :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bekkonetto

bu kadar az yakmayı benzinli araçlarla nasıl başarıyorsunuz ? ben 1.6 e-hdi mcp Dizel otomatik C4 (2013) ve 1.4 90hp m/m Corolla (2014) ile 6.5-7 litrelerin altını göremiyorum . Anca uzun yolda 4.5 -5 civarına düşüyor

Freni çok kullanıyorsunuzdur. Aracı ne kadar çok akışına bırakırsanız o kadar az yakar ortalamada.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.