merhaba amd bilgisayarlar hakkinda pek bi bilgim olmasina ragmen arkadsimin kardsine fiyat olarak uygun bi bilgisayar topladik... ama sormak istedigin bi kac bisi war... ilk olarak hyper transport; ben inteldeki hyper trading gibi bilgisayarin cift işlemci olarak algıladıgını düsünmüştüm ancak öle deiğilmiş herlde... biostan baktigimda 3x 4x gibi secenekeleri war suan 4de herlde ... hyper transportu acip kapanin ne gibi + ve - si olur ... diger sorumda bilgisyar cok gec aciliyor windwos yuklendigi kismin gelmesi baya bi zaman aliyo nasi diim size windows yazisi ve alttaki looding bari tam gelcek soluk bi biçimde kalıyo 30sn faln beklediktan sonra tek cizgi dolar dolmaz window aciliyo bunn nedeni ne olabilir acaba?
bi sorumda saphire 9550 256mb kullananlara bu kart hiç mi o/c olmaz ben nekadar msi,asus,his,abit 128mb olsun dediysemde saphire 256mb gelmiş... ama genede bişi fark etmez ramleri belki o/c pek yapamayız ama 256mb olmasında kurtarr die dusundum sonucta 256 icin artı bi parda odenmedi ancak baktim core da ramlerde 20Mhz falan artıkdıktan sonra ati toolda teste sokuyorrum artfact veriyo... ramler neysede core nie bole?
unutmadan bide bilgisyar 2 işlemi aynı anda yaparken zorlanıyo mesela ati toolda artifact testi yapyorum bastigim seyi 1 dakka sonra aciyo anlamis deilim!! bişeler war ben mi yapamadim
pek duzgun bi yazi olmadi ama kusra bakmayin simdiden tesekkurler
aldigimiz sistem
venice 3000+ msi neo3 250gb 80gb samsung 512 kingston 256mb saphire 9550 sony dvd-rom aopen 300watt kasa microsoft klavye set philips 107-e kdv dahil 950 ytl
p4 ht ler çift işlemci olarak algılıyorlar. hatta aygıt yöneticisinden bakıldığında iki işlemci gözüküyor. sen ise çift işlemci olarak algılamadığını yazmışsın.