Şimdi Ara

1-2<güne lcd tv alıcam.lütfen bi bakarmısınız.çok kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar.bilginize gerçekten ihtiyacım var çünkü yılbaşına girmeden eve bi 42'' lcd almak istiyorum.bugün carrfour'da bi kaç model baktım.daha doğrusu aklımda olan bi kaç model var.1.veslet millenium 42750 tft-lcd kontras oranı 1600-1 ile aklmda kaldı.cihaza baktım gerçekten çok canlı bi görünüme sahip.fiyatı 3250 ytl'ye bırakıyolar..2:philips 42pf5421 modeli de çok güzel geldi bana.ama kontras oranı 800-1 .dinamik kontras 4000-1 diyor.bu tam olarak nedemek onlarda açıklayamadıki tabiiki:)cihazın peşşin fiyatı 3500 ytl.3.cü düşüncem ise toshiba'nın 42wl66z modeli.ama bu cihaz nedense çok fazla ilgimi çekemedi.kontras oranı 550-1 ile biraz soluk geldi bana.3500 ytl ye kadar düşünüyordum zaten.daha fazlası beni kasıyo.salon biraz büyük olduğu için ise 42 inch'in altında en fazla 40 inch olabilir diye düşünüyorum.ama ilk tercihim 42 olacak.bu arada.benim bir arkadaş viewsonic te çalışıyor ve.2600 ytl ile bana özel bir fiyatla 40 inc lcd tv bırakıyo.bu ürünle ilgili bilginiz yada tecrübeniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.yorumlarınızı bekliorum.teşekkürler..ben ya philips yada vestel diyeceğim bunların arasından ama kalite olarak philips özellikle kontras oranı olarakta vestel arasında kaldım durdum..hoş 4000-1 dinamik kontras olayına gerçekçi bi açıklık gelirse tercihimi philips'ten yana kullanmam çok yüksek..tabi ki sizinde seçiminiz benim için önemli.......şimdiden çok teşekkür ederimmmm.saygılar.....

• Arkadaşım hangisini istersen onu al. 5 yıl sonrasını düşün. ...Arçelik-Vestel- Beko...Ben bunlardan birini seçerdim.... Allah yapısı degil kul yapısı..Bir yeri tık derse aynı parçasını bulursun. Servis var... Hepsi benim servisim iyidir diyor....5 yıl sonraki sürprizleri hesaba kat.... Benimki hariçten gazel okumak. Para senin, karar senin...Saygılarımla....
    quote:

Orjinalden alıntı: Ustunbg

arkadaşlar.bilginize gerçekten ihtiyacım var çünkü yılbaşına girmeden eve bi 42'' lcd almak istiyorum.bugün carrfour'da bi kaç model baktım.daha doğrusu aklımda olan bi kaç model var.1.veslet millenium 42750 tft-lcd kontras oranı 1600-1 ile aklmda kaldı.cihaza baktım gerçekten çok canlı bi görünüme sahip.fiyatı 3250 ytl'ye bırakıyolar..2:philips 42pf5421 modeli de çok güzel geldi bana.ama kontras oranı 800-1 .dinamik kontras 4000-1 diyor.bu tam olarak nedemek onlarda açıklayamadıki tabiiki:)cihazın peşşin fiyatı 3500 ytl.3.cü düşüncem ise toshiba'nın 42wl66z modeli.ama bu cihaz nedense çok fazla ilgimi çekemedi.kontras oranı 550-1 ile biraz soluk geldi bana.3500 ytl ye kadar düşünüyordum zaten.daha fazlası beni kasıyo.salon biraz büyük olduğu için ise 42 inch'in altında en fazla 40 inch olabilir diye düşünüyorum.ama ilk tercihim 42 olacak.bu arada.benim bir arkadaş viewsonic te çalışıyor ve.2600 ytl ile bana özel bir fiyatla 40 inc lcd tv bırakıyo.bu ürünle ilgili bilginiz yada tecrübeniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.yorumlarınızı bekliorum.teşekkürler..ben ya philips yada vestel diyeceğim bunların arasından ama kalite olarak philips özellikle kontras oranı olarakta vestel arasında kaldım durdum..hoş 4000-1 dinamik kontras olayına gerçekçi bi açıklık gelirse tercihimi philips'ten yana kullanmam çok yüksek..tabi ki sizinde seçiminiz benim için önemli.......şimdiden çok teşekkür ederimmmm.saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Aralık 2006; 21:20:10 >

• 42750 tft-lcd kontras oranı 1600-1 ile aklmda kaldı.cihaza baktım gerçekten çok canlı bi görünüme sahip.fiyatı 3250 ytl'ye bırakıyolar

bu dedıgın tv 2,700 ytl le su anda ındırım var vestelde.ben almısdım ama gerı verdım baska marka alacamsu da var lcd daha gelısıyo yanı sony ve samsung bır kac model harıc hepsı 50 hz tekrarlama suresıne sahıp 100 hz olanlarda 32 ınc 2.600 ytl den baslıyo ama dersınkı ben fazla dıkkat etmem ufak tefek seyler canıma sıkmaz dersen vestel al su anda ındırımde..
    benım 2,700 ytl dedıgım modelın lınk verıyım sana
    http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20222882.htm
    hatta bayıde cekdıgım fotoyuda eklıyım

bıde bu sehbayı alırsan oooo

http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20221774.htm

quote:

Orjinalden alıntı: Ustunbg

arkadaşlar.bilginize gerçekten ihtiyacım var çünkü yılbaşına girmeden eve bi 42'' lcd almak istiyorum.bugün carrfour'da bi kaç model baktım.daha doğrusu aklımda olan bi kaç model var.1.veslet millenium 42750 tft-lcd kontras oranı 1600-1 ile aklmda kaldı.cihaza baktım gerçekten çok canlı bi görünüme sahip.fiyatı 3250 ytl'ye bırakıyolar..2:philips 42pf5421 modeli de çok güzel geldi bana.ama kontras oranı 800-1 .dinamik kontras 4000-1 diyor.bu tam olarak nedemek onlarda açıklayamadıki tabiiki:)cihazın peşşin fiyatı 3500 ytl.3.cü düşüncem ise toshiba'nın 42wl66z modeli.ama bu cihaz nedense çok fazla ilgimi çekemedi.kontras oranı 550-1 ile biraz soluk geldi bana.3500 ytl ye kadar düşünüyordum zaten.daha fazlası beni kasıyo.salon biraz büyük olduğu için ise 42 inch'in altında en fazla 40 inch olabilir diye düşünüyorum.ama ilk tercihim 42 olacak.bu arada.benim bir arkadaş viewsonic te çalışıyor ve.2600 ytl ile bana özel bir fiyatla 40 inc lcd tv bırakıyo.bu ürünle ilgili bilginiz yada tecrübeniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.yorumlarınızı bekliorum.teşekkürler..ben ya philips yada vestel diyeceğim bunların arasından ama kalite olarak philips özellikle kontras oranı olarakta vestel arasında kaldım durdum..hoş 4000-1 dinamik kontras olayına gerçekçi bi açıklık gelirse tercihimi philips'ten yana kullanmam çok yüksek..tabi ki sizinde seçiminiz benim için önemli.......şimdiden çok teşekkür ederimmmm.saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esereser -- 28 Aralık 2006; 21:29:22 >

• esereser kardeşim çok saol.ama bu verdiiğin linkte 37'' var.2700 ytl dediğin fiyat bunun içinmi 42'' içinmi.:)bu arada kimse philips yada viewsonic için bişey demedi.yada ben sabırsızım:)çok mersi arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için...
  • philips 42pf5421 aldık ve geri iade ettik niye çünki cihazın HD performansı iyi olmasına rağmen standart yayınlarda bence kötüydü bahsettiğin vesteli bende gördüm hoşumada gitti doğrusunu istersen bahsettiğin fiyat aralıklarında adam gibi lcd yok ama bence oldukça iyi bir plazma olan Panasonic PV60 gold bilgisayardan 3899 ytl ye alabilirsin yada ekran ebatını biraz düşürüp 37 inç 1600:1 kontrast oranlı LG önerebilirim.
  • açıkçası ben pek digiturk yayınını çok önemsemiyorum.xbox 360 bağlayığ oyun oynamak ve hd-dvd izlemek peşideyim.neticede bence en önemli olan hd olayı.panasonic plazmayı açıkçası düşünmüyorum çünkü plazmanın çözünürlüğü düşük.zaten salon büyük digiturk yayınını uzaktan izleyeceğimiz için çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımız sanmıyorum..philips'in siyah ekranı gayet başarılıymış diye duydum.neticede hd yayın da her ürün bana mükemmel netice verir gibi geliyo.)belki çok iyimserim....vestel'i ve philips i kullanan arkadaşlar'ın da olumlu olumsuz yorumlarını almak isterim eğer mümükünse..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.