Şimdi Ara

1 - 2 gün içinde alınacak ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 2 güne alacağım fakat hala bi ikilem yaşıyorum ''acaba almalımıyım asusu diye?''

1- Victor G451 i5-4200H 8gb Ram gtx850m 2gb 128bit 1920*1080 2,100 TL
    2-Asus x550jk i5-4200H 4gb Ram gtx850m 2gb 128bit 1366*768 1,750 (8gb Ramlisi 1900TL)

Victorun +'ları sonradan upgrade edilirken çok seçeneği var rahatlıkla. 32gb ram destekli anakart ssd çok rahat vs. Ama asusda bunlarda garanti dışı kalma olayı vs oluyor.

200 300 TL için Asus'a mı bulaşayım yoksa Victor'a devam mı edeyim

• Bence victor al derdim ama Asus daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resul069

1 2 güne alacağım fakat hala bi ikilem yaşıyorum ''acaba almalımıyım asusu diye?''

1- Victor G451 i5-4200H 8gb Ram gtx850m 2gb 128bit 1920*1080 2,100 TL
    2-Asus x550jk i5-4200H 4gb Ram gtx850m 2gb 128bit 1366*768 1,750 (8gb Ramlisi 1900TL)

Victorun +'ları sonradan upgrade edilirken çok seçeneği var rahatlıkla. 32gb ram destekli anakart ssd çok rahat vs. Ama asusda bunlarda garanti dışı kalma olayı vs oluyor.

200 300 TL için Asus'a mı bulaşayım yoksa Victor'a devam mı edeyim

zaten teknik özellikler yazıyor çeşitli kaynaklarda, sende kıyaslamışsın belli ki ama kısaca değinirsem ekran kartları(ikisi de ddr3), işlemci aynı senin yazdığında. ram'de (ikisi de 8 gb düşünürsek) aynı ama maks desteklenen ram farkı var. ayrıca genişletme gerçekten önemli. bi arkadaşın epey eski laptopına 2 gb ram takviyesi yaptım geçen, şimdi çok mutlu

ilerde ssd eklemek istediğinde asus'un garanti olayını geç, içinde boş yer yok. mevcut hdd'yi sökmek ve bi de kutu parası verip hariciye çevirmek durumundasın. hız kazanacaksın ama depo alanın harici olucak. bunun şöyle bi durumu var mesela, ssd'ler belli bir yaz/sil-oku ömrüne sahip. zamanla yıpranıyorlar (gerçi TRIM vs teknolojiler ile iyice uzadı ömürleri, normal bi kullanıcı yıpratamaz diyecekler ammaaa) mesela ben lol oynarken shadow play ile kayıt alıyordum, 5 dk'sı 2 gb. oyun sürse 40 dk 16gb, e günde atsam 10 oyun etti bi günde 160 gb yazma. ki ilk aldığımda shadow play'in kayıt klasörü ssd içindeydi, bi kaç günde 350gb yaz/sil görününce düştü jeton; değiştirdim. bu da bi sorun yani bi yerde.

ekran çözünürlüğü olarak full hd çok güzel, bi kere alıştım, 1366x768 şimdi cidden garip geliyor.

ben victor öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 16 Mart 2015; 23:02:31 >

• Victor asusu oper yerinde olsam victor alirim hemen hemen ozellikler ayni olsa da victorun + si fhd ekran daha kaliteli kasasi var. N550jk fan boylari damlar simdi msi dan bile daha kaliteli diye girerler konuya.

• eyvallah cevaplar için. :) asus kötü demiyorum hatta iyi ama forumda aşırı bir asus manyaklığı var

• http://www.teknolojikapinda.com/asus-x550jk-xo012d-12gb-notebook
    12 GB ram seçenekli daha iyi değilmi. almışken iyisini al derim.
  • Aausa 2.100 tl verdkten sonra msi alırım 600 daha koyup

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabii ki de victor. birkaç ay sonra indirimden bir de ssd çektin mi kralsın. ben de bakıyorum bu aralar ssd ama önce telefon işi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.