Şimdi Ara

1.2 80 hp Araca 16 jant ağır mı olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar opel corsa 1.2 80 hp essantia aracım var üzerinde 175*60*14 jant lastik var araç lastik istiyor bende bu ara alıyım diyorum sizce

195*55*16 gibi bir jant lastik alsam araca nasıl olur yorar mı yakıtta çok çok fahiş bi artış olur mu ? kısacası arabayı bozar mı tampona değme vs gibi sıkıntılar olur mu ?

jant 5 kollu bu tiplerde olacak ki muhtemelen resimlerdekilerden bazıları 17
     1.2 80 hp Araca 16 jant ağır mı olur ? 1.2 80 hp Araca 16 jant ağır mı olur ? 1.2 80 hp Araca 16 jant ağır mı olur ? 1.2 80 hp Araca 16 jant ağır mı olur ? 1.2 80 hp Araca 16 jant ağır mı olur ?

• 195 55 16 lastikler pahalıdır. Benim Corsa da var, performans düşüklüğü yapacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir sıkıntısı olmaz, 1.3 multijet punto'da 16 jant ve 205 tabanlıgında lastik kullanıyorum tık demiyor.
    Basıcakmısınız aracı hocam peki ?
  • Bir hesaplama yöntemi vardı. Eğer jant+lastik çapı şu anki jant+lastik çapına eşit olursa sorun olmaz. Yanak incelir, konfor azalır. Ama çok ciddi miktarda olmamak üzere çap değişiminde sorun olacağını sanmam. Tabi kaliteli, hafif jantlardan bahsediyorum. Şahsen 1. jant hoşuma gitti :D
  • orjinali daha temiz gösterir araci,ve tabi sahibi hakkında daha iyi fikirler uyandırır

• 17 inç olup 9 kilotlar jantlar var araştırın bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

17 inç olup 9 kilotlar jantlar var araştırın bence

Bence 5 sutyenliler daha guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 28 Temmuz 2015; 21:54:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kasa için 16 fazla bence. apaçi gibi bir şey çıkar ortaya. 2 jant büyütmek zaten çok iyimser bir durum. 15 janta 185.65.15 lastik gayet güzel olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

o kasa için 16 fazla bence. apaçi gibi bir şey çıkar ortaya. 2 jant büyütmek zaten çok iyimser bir durum. 15 janta 185.65.15 lastik gayet güzel olacaktır.

https://store.donanimhaber.com/59/33/6a/59336AC65C0A5FBE14ECFD4B1F7CB492.jpg

aslında istediğim duruş bu hocam 15 mi 16 mı kestiremedim ama 5 kollu ortası açık şekilde şimdi ki golf IV ve IIV kasalardaki gibi
  • 1.3 75 beygir corsada 195 55 16 fabrika çıkışlı lastikler var. Ama bendeki d kasa.
  • Görünüm olarak güzel olur ama 14 Jant'la bile gitmeyen araç 16 jant'ta iyice hantallaşır yakıt tüketimide artar.Aracın gitmesi öenmli değik mayonların arkasındanda seyir ederim diyorsanız takın.
  • ondaki olay farklı biraz misal amcamda astra 1.3 95 hp dizel var araba kalkarken çok hantal ancak sonradan çok iyi ve işin ilginci 1.3 araba 120 130 km hızda 6. viteste 2100 devir atıyor ve lastikler 205 60 16 bu kadar küçük motor ve büyük lastikler ile arabanın gidişinin ilk 1 ve 2. vites harici gayet atak olması sanırım kullanılan turbonun şanzımanın ve diferensiyal dişlilerinin etkisi aynı şekilde sizdeki araç da böyledir bu yüzden benim araçla pek kıyaslanmaz turbo dizel bariz fark ediyor

benim corsa öyle değil 100 dedi mi 3000 devir oluyor ve 3.4. viteste atak bi araba değil ki motoru %92 çıkmasına rağmen bu durum geçerli

yinede aklıma takıldı sizdeki lastiklerden alsam mı almasam mı bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.