Şimdi Ara

1.2 16v 2002 model palio ÇOK ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaza yaptık araba ariyoruz arkadaslar... 1.2 16valf 2002 model yari otomatik bi araba bulduk 178 binde. 16.750 fiyati pazarlikla 16ya alabiliriz.bir parça lokal boya var gümüş gri. Bilen arkadaslardan ricam fiyat nasıldır ?? araç tutulur mu az mı yakar şanzıman nasıldır fiyatin otomatigi ? Araç en donanımlı palio gibi sanırım. LÜTFEN GÖRÜP DE BİLGİSİ OLANLAR YARDIM ETSIN ARAÇ LAZIM ÇOK ACIL. 3 4 AYLIK BEBEĞIMIZ VAR ARACSİZ OLMUYO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandığım araç 2006 palio 1.2 16v manuel. Yakıt tüketimi, performansı kesinlikle 1.4 paliolardan iyi. 1.2 100 km hızda 2600 devir çevirirken 1.4 motorlu paliolar 3000 devir çeviriyor. Bu daha daha fazla gürültü ve daha fazla yakıt demektir. Gelelim sizin almayı düşündüğünüz araca. Bu araçta bulunan vites sistemine cvt deniyor, bakımları düzenli olarak kendi yağıyla(selenia nın bir yağı olması gerek) yapılırsa sorunsuz, konforlu bir kullanıma sahip, yakıt tüketimi ise manuelden biraz fazla olacaktır. ANCAAAK bu söylediklerim vites sistemi için düzenli bakım yapılmış olması için geçerli. Bu şanzıman öyle bir şanzımanki, farklı yağ kullansan, gerekli km de değiştirmesen, hepsini yaptın diyelim örneğin akün zayıflasa yada araçta başka bir elektriksel problemin olsa hemen şanzıman sorunları başlar. Sen sorunun sebebini bulana kadar uğraşır durursun. Bunları neden söyledim..? Alacağın araç 178binde kardeşim, maceraya gerek var mı? 20 lira civarı 2006 yeni tip olanları biraz daha makul km lerde bulabilirsin. Bence acele etme, sağlıklı düşün. iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Kullandığım araç 2006 palio 1.2 16v manuel. Yakıt tüketimi, performansı kesinlikle 1.4 paliolardan iyi. 1.2 100 km hızda 2600 devir çevirirken 1.4 motorlu paliolar 3000 devir çeviriyor. Bu daha daha fazla gürültü ve daha fazla yakıt demektir. Gelelim sizin almayı düşündüğünüz araca. Bu araçta bulunan vites sistemine cvt deniyor, bakımları düzenli olarak kendi yağıyla(selenia nın bir yağı olması gerek) yapılırsa sorunsuz, konforlu bir kullanıma sahip, yakıt tüketimi ise manuelden biraz fazla olacaktır. ANCAAAK bu söylediklerim vites sistemi için düzenli bakım yapılmış olması için geçerli. Bu şanzıman öyle bir şanzımanki, farklı yağ kullansan, gerekli km de değiştirmesen, hepsini yaptın diyelim örneğin akün zayıflasa yada araçta başka bir elektriksel problemin olsa hemen şanzıman sorunları başlar. Sen sorunun sebebini bulana kadar uğraşır durursun. Bunları neden söyledim..? Alacağın araç 178binde kardeşim, maceraya gerek var mı? 20 lira civarı 2006 yeni tip olanları biraz daha makul km lerde bulabilirsin. Bence acele etme, sağlıklı düşün. iyi günler.

Arac satıldı gitti hocam. Maximum verebileceğim para 15.500. Biraz fiyat artsa çok araba var da elimizde yok malesef. Düşük kilometre (orjinal) olsun isterim bende ama malum artık kimsenin arabasi yatmiyo kapida. Temiz bakımlı bi araba bulmak lazım. Malum minik bi bebeğimiz var şart araba ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah Allah gönlünüze göre bir araç nasip eder. Yinede ben olsam otomatik ve yüksek km tercih etmezdim. Alırken sorunsuz rahat bir kullanım düşlerken, alınca sanayilerde usta peşlerinde de uğraşabilirsin. Ben senin yerinde olsam o paraya manuel ve düşük km olan bir araç bakarım. Palio alacaksam mutlaka yeni tip (2005 ve sonrası) ve 1.2 16v olsun. Hayırlı günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.