Şimdi Ara

1.18 ytl ye philips magnavox kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şaka gibi 1,18 ytl ye kafa bandlı kulaklık. ambalajı bile anca bu kadar tutar heralde. philips diyo ama yorumlara göre kulaklık ve kutuda philips ibaresi yokmuş sadece ambalajda bir philips stciker ı varmış. bir sürü sitede araştırdım en düşük fiyat 9 ytl. isteyenler 8,8 ytl lik 2 gb ve 4,4 ytl lik 1 gb flaş bellekler birleştirip 50 ytl yi geçip bonusa kargoyu beleşe getirebilir. hücuuuuummm
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=520&Productid=bd49404#tablnk
     1.18 ytl ye philips magnavox kulaklık

• hayırdır bu gece hep hepsiburadan haberler
  • evet adamlar gece coştu resmen daha sitede bi sürü sınırlı stok indirim var ama çoğu yaramaz
  • Stok ile sınırlı indirim fırsatı olan ürünleri gösteren bi yeri yokmu bu hb ninn?? aramaya yazdım bgelen şeylerin alakası yokk :P
    nasıl buluyozz şans faktörümü
  • tamamen şans bu kulaklığı da şarj aletini de tesadüfen buldum. teknokolik bu kulaklığı 3,5 ytl ye satıyodu dur bi bakiim piyasada ne kadar derken bu çıktı karşıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

tamamen şans bu kulaklığı da şarj aletini de tesadüfen buldum. teknokolik bu kulaklığı 3,5 ytl ye satıyodu dur bi bakiim piyasada ne kadar derken bu çıktı karşıma

kardeş sen hep bi durla buluyon wallaa..
  • benden daha süper fırsatlar veren oluyor bizimki çerez sayılır bu arada çoluğa çocuğa hediye edicem bi sürü aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yedikeresekiz
  • bu arada çoluğa çocuğa hediye edicem bi sürü aldım

demişsin ama 50 dakikadır hep 97 tane var...neden acepppp
  • teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

yedikeresekiz
  • ben aldıktan sonra 98 e düştü 100 ün üstündeydi ben alırken. demek ki bir benim ilgimi çekti. napaıcam o kadar kulaklığı bende bilimoyrum ama dediğim gibi işte hediyelik olarak dağıtılabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: nazo21

bu arada çoluğa çocuğa hediye edicem bi sürü aldım

• quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

ben aldıktan sonra 98 e düştü 100 ün üstündeydi ben alırken. demek ki bir benim ilgimi çekti. napaıcam o kadar kulaklığı bende bilimoyrum ama dediğim gibi işte hediyelik olarak dağıtılabilir
    quote:

gecenin 2 sinde kimse almazz :P önce bunun kargosunu kurtarmak için yanına bişiyler eklemek lazımm.. oda araştırma olayıı.. bu saatte kimse yapmazz en azından ben yapmıyomm :P .. ama yarın tükenirr.. ;)
  • Arkadaşlar az önce görmediniz sanırım ama

FEEL HURRICANE II 350W ATX KASA FL460SS ( Gümüş )

kampanyadan aldım 49$ + kdv 3 adet vardı aldım..piyasada 120 ytl civarında :) satarım zaten..bu gece karlı gece

71 ytl den al 125 ytl den sat :)

birde kulaklık 50 tane aldım...cafede kullanırım...kırılırsa kırılsın :) en azından 7-8 ytl lik kulaklıklar kadar idare etsin problem değil.. :)

FEEL HURRICANE II 350W ATX KASA FL460SS ( Gümüş ) karlı çıktım valla :)
  • 1 tane bırakmadın ya bize, alacağın olsun

hayırlı olsun alanlara.güle güle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: setrox

Arkadaşlar az önce görmediniz sanırım ama

FEEL HURRICANE II 350W ATX KASA FL460SS ( Gümüş )

kampanyadan aldım 49$ + kdv 3 adet vardı aldım..piyasada 120 ytl civarında :) satarım zaten..bu gece karlı gece

71 ytl den al 125 ytl den sat :)

birde kulaklık 50 tane aldım...cafede kullanırım...kırılırsa kırılsın :) en azından 7-8 ytl lik kulaklıklar kadar idare etsin problem değil.. :)

FEEL HURRICANE II 350W ATX KASA FL460SS ( Gümüş ) karlı çıktım valla :)

Az önce görmediniz yerine burda paylaşsaydında alanlar çoğalsaydı
  • ben bakarken 3 tane vardı...bende aldım...sonra buraya yazdım...indirim bitmiş sonra...yani 5 dakka sürmedi benim alıp buraya yazmam..artık yazdıktan sonra alan oldu sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setrox -- 2 Temmuz 2008; 3:54:00 >
  • alan olmadı malesef ben sepete attım fiyat 106+kdv göründü ondan sonra senin yazını gördüm.
  • sabah itbarıyla kalan 98 de bitmiş
    quote:

• arkadaşlar yuh yahu...kuruttunuz walla billa...insaf be insaf...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.