Şimdi Ara

1+1 Stüdyo Ev-Üniversite Hayatı-Tek Başına (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1+0 kafasindayim cikip tek basima kalmak istiyorum ama kiralar pahali :(

Ailemle yasiyorum istanbulda ama eve cikmak isterdim.

2 sene baska unide okurken evde arkadaslarla kalmistim tecrubem de var ama para suan sikinti. :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

okulun altında köy var ya bizim, eminim duymuşsundur. Gülbahçe.

sadece birkaç tane kafe var orada içki ve canlı müzik var onun dışında bildiğin köy. tabi öğrenci yoğunluğu çok fazla.

köy-urla 15km köy-izmir 45km yaklaşık. köy-alaçatı 30km :)

Evet biliyorum orayı, hatta deniz altı kafe mi ne vardı arkadaşlarla gitmiştik. Arabasız zor oralar ya kaldırım falan yok köpekler var bir de

köpekler sorun değil benim için

sadece çok fazla yağmur yağıyor ve köyde altyapı falan olmadığı için her yer uzun süre çamur kalıyor.

eğer yerler kuruysa bisikletle gidiyorum zaten. 5dk sürüyor.
    araba sadece yağmurda çok güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: FelixVinci

2 yıldır yalnız yazıyorum. Geçen yıl 2+1de kaldım . Bu yıl 1+1 de kalıyorum. Öncelikle ütü olayını unut dostum. Öğrenci adam ütü yapmaz. Yemek olayı kolay birkaç şey öğrenirsin halledilir. Zaten genelde dışarıdan yeniliyor. Yaşam oldukça zor çünkü yalnız kalıyorsun ve bu yalnızlık pek bir sessiz . Zaman geçmiyor fakat bunu lehine kullanabilirsin. Kendine ayıracak çok fazla vaktin oluyor ve daha fazla şey başarabilmek daha kolay hale geliyor. Yani aileyle ya da herhangi bir kişiyle aynı evde kalmak ve yalnız yaşamak arasında çok çok büyük fark var. Ben sana üniversite hayatın boyunca yalnız yaşamanı öneririm. En iyi arkadaşında olsa evde anlaşamazsınız.

İlk dönemin sonuna kadar bi hatun bulursun bide gül gibi hayatın olur

Hocam hiç beraber kaldığınız kafa dengi arkadaşız oldu mu yoksa 2 yıl hep mi yalnızdınız ya da arada size gelen yatmaya falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 1 Şubat 2017; 15:14:10 >

• Maddiyat sıkıntı değil ise kesinlikle tek başına çık. Çünkü eve çıktığın kişilerle sıkıntı illa ki çıkıyor, ben çevremde çok arkadaşımı gördüm can ciğer eve çıkıp boğaz boğaza gelenleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Tek eve çık bi kere geliyoruz bu hayata bu tecrübeyide edin yalnız kalsan nolacak açar film izler,müzik dinlersin birilerinin dırdırını çekmekten iyidir ben ev arkadaşı bulmuştum 2.yıl kızdı çok eğlenceli zaman geçiyordu:)

oo hacı naberrr hala okuyor musun çarşı yerleşkedeysen görüşürüz bi ara
  • Çanakkale'de 1+1 evde kalan bir arkadaşım var daha yeni evine gidip 2 gün kaldım. Adam odaya eşya bile koymamıs tüm hayatı salonda. tv ps4 ve pc si var bir sürü ders kitabı ve okuma kitabı var. Evi kira değil, çanakkale pek pahalı olmadıgından parayı basıp almıslar 120 bine, 120 bin de site güzel oldugundan. Yoksa ev 100 bin anca eder. Adamın kafası rahat çamaşır makinesi vs. tüm aletleri yalnız yaşayanlar için. Vakit bol oldugundan ütü bile yaparsın sen bakma ütü yapmam diyenlere. Arkadaşların da sık sık gelir merak etme. Kuş kedi köpek falan alırsın seviyorsan onları eğitirsin vakit geçirirsin. Demek istediğim şey eğer maddi durumun fena değilse eşya vs. dizebileceksen eve, aynı zamanda kitap okumayı falan seviyorsan kesinlikle çık. Dolaba at sevdiğin içecekleri, içiyorsan alkol, gelen kafa arkadaşlarınla ayda 1-2 eğlenirsin, bilgisayar müh. diyorsun kodlamayla uğraşacaksın, bunun yanında emin ol oyun oynayacaksın. Ytü bilgisayarda bir insan oyunsuz yaşamaz genelde :D .

Özet olarak maddi durumun iyiyse ve kendine yetebiliyorsan, kitap okuyup ders çalışırım keyfime bakarım diyorsan ksesinlikle 1+1 eve çık.

• BitterliLokum kullanıcısına yanıt
    Oha kardeş giysileri bir zahmet kendin yıka, evde de yemek yapmayı öğren yalnız yaşamak bir şey kazandırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oha kardeş giysileri bir zahmet kendin yıka, evde de yemek yapmayı öğren yalnız yaşamak bir şey kazandırsın

Galiba ben de arkadaş gibi yapıcam hocam deme öyle :D

• Hayalim 1+1 de yaşamak ama kiralar çok yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2+1 amerikan mutfakta yaşıyorum 4-5 haftada bir ailem geliyor haftasonu kalıyor evim okula toplu taşıma ile 25-30dk arası uzaklıkta kafam rahat arada gelen giden oluyor
  • maddi acidan sikinti yoksa cikin hocam ayri ev guzekdir 3arti1 daha ycuza gelicektir ve ayriyetten ortak yasam alaninizda olacaktir sorimlulik ister

• Kostokss kullanıcısına yanıt
    Devamlı dışardan yemeye para dayanmaz, basit şeyleri öğrenirsin yumurta kırma makarna yapma vb
  • Maddi durumdan sıkıntın olmazsa tam böyle bi eve cik, unide 1-2 kafadar arkadas buldun mu yeter sana fazlasina gerek ykk, ha olur manita isleri o ev yeter size

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Tek eve çık bi kere geliyoruz bu hayata bu tecrübeyide edin yalnız kalsan nolacak açar film izler,müzik dinlersin birilerinin dırdırını çekmekten iyidir ben ev arkadaşı bulmuştum 2.yıl kızdı çok eğlenceli zaman geçiyordu:)

Vay kardeşim yok ya bitirdik çok şükür memlekete döndüm gelmez olaydım ya istanbulu özledim ordada işe girmiştim bi anlık geldik memlekete ama yine istanbula dönecem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Vay kardeşim yok ya bitirdik çok şükür memlekete döndüm gelmez olaydım ya istanbulu özledim ordada işe girmiştim bi anlık geldik memlekete ama yine istanbula dönecem.

oo hayırlısı olsun o zaman. bi cuaaraa içerdik ögrenci girşinin önünde tüh neyse baba. öyle bu şehir sorma giden geri gelmeye calısıyor.

• Tekte sıkıcı olur be

İlk sene yurtta ve okulda ark edinip onlarla eve çıkmak daha iyi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.