Şimdi Ara

[1.1.3] Nate True Upgrade / Jailbreak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: alicorbaci

Adım adım yap arkadaşım bence 1.1.2 cıkar ondan sonra 1.1.3 cıkarısın hiç degilse saglıklı olur ben biraz once 1.1.3 yaptım hiç bir sorun cıkmadı

Cevap için teşekkürler 1.1.2 ye çıkarmadan 1.1.3 yapılamazmı ?

Orjinalden alıntı: dhaydar

quote:

Orjinalden alıntı: alicorbaci

Adım adım yap arkadaşım bence 1.1.2 cıkar ondan sonra 1.1.3 cıkarısın hiç degilse saglıklı olur ben biraz once 1.1.3 yaptım hiç bir sorun cıkmadı

Cevap için teşekkürler 1.1.2 ye çıkarmadan 1.1.3 yapılamazmı ?

yönergede yazılana göre olması gerekiyor ama bsd yüklü olcak ve ssh açık olcak ona dikkat dostum
  • arkadaşlar meraba ben geçenlerde bir iphone aldım 1.1.2 version ve modem 04.02.13_G 48 inci haftanın cihaız ben bu cihaza gittitigidiyordan bir adet x-sim aldım ve cihazı forumda yer alan 1.1.2 adım adım kırma (Telefon özelliği hariç ) başlıklı konudaki rehberi uygulayarak yaptım en sonundada x-sim imi takıp kullanıyorum tr paketide yükledim şu anda pek sorunum yok

Benim sormak istediğim bu sayfanın en başındaki işlemleri yani 1.1.3 ü ben bu cihazıma uygulayabilirmiyim arkadaşlar bu konuda bana bilgi verebilecek veya kendisi x-sim kullanıpta benim cihazımın özelliklerinde olupta sorunsuz şekilde 1.1.3 yapıp kullanan varmı acaba bende yapabilirmiyim bu cihaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prıvacy -- 25 Ocak 2008; 21:54:06 >
  • bu arada yaptım ettim de teşekkür etmeyi unuttum ya valla çok iyi oldu çok teşekkürler barbee

Son durum: Installerda kurulum sırasında %70 gibi takıldı gibi oldu 20 25 dk kadar sürdü. Enson kapatmak için tuşlara bastıysamda hiçbir tuş çalışmadı.
    sonra birden resetledi. Apple logosuda norma açılıştan uzun süre kaldı. bir önceki sayfadada arkadaş takldı kaldı diyince yandık dedim ama..... Sonra açıldı ve işlem tamam. Herşey çalışıyor hiçbir dosyam silinmemiş Edge ayarları dışında o ekranda ayar yapamıyorum. Ama muhtemelen oda eskiden kurduğum birtakım fixlerden dolayıdır. İncelemeye devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaper -- 25 Ocak 2008; 22:52:14 >

quote:

Orjinalden alıntı: scaper

Herşey yolunda gitti ama installerda 1.1.3 soft upgrade paketini bulamıyorum. Acaba bir source mu eklemem gerekiyor?
  • Arkadaslar update etmeden once iworldude silmemiz gerekiyor mu? daha sonra sebeke sornu oluyormu sılınce?

Orjinalden alıntı: metehan72

1.1.3 yaptım ama Maps da GPS özelliği çalışmadı çalıştırabilen varmı?
    Bilyorsunuz 1.1.3 ile gelen bir özellikGSM altyapısnı kullanarak konumunuzu buluyor.

Arkadaslar 1.1.3 Jailbreak update yaptiginizda Google Map simdilik calismiyor. Cok yakinda intall.app dosyasina bu problemi cözecek Google.fix geliyor.

Orjinalden alıntı: thujonn

Arkadaslar update etmeden once iworldude silmemiz gerekiyor mu? daha sonra sebeke sornu oluyormu sılınce?

Jailbreak 1.1.3 ve iBrick bu konuda adim adim yardimci olup ne yapmaniz gerektigini gösteriyor.
    Ancak iWorld silinecek diye bir sey görmedim. Update yaptiktan sonra yine de bir bak iWorld duruyormu diye..

Orjinalden alıntı: Lammez11

Peki arkadaşlar firmware 1.1.3 olan yeni alınanlar nasıl yapılcak kesin bilgisi olan var mı acaba?

Ne yazık ki beklemeniz gerekiyor, henüz 1.1.3 OTB için çözüm sunulmadı.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.