Şimdi Ara

[1.1.3] JailBreak yapilmis. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tracerooter

arkadaşlar bu numara formatı olayına yani SMS lede numara çıkmaması durumunu düzeltmemizin bir yolu varmı bilen varmı ?

Ben bunun calismasini hafta sonu yapacagim. Basarirsam burada yazacagim.

Orjinalden alıntı: xman958

quote:

Orjinalden alıntı: tracerooter

arkadaşlar bu numara formatı olayına yani SMS lede numara çıkmaması durumunu düzeltmemizin bir yolu varmı bilen varmı ?

Ben bunun calismasini hafta sonu yapacagim. Basarirsam burada yazacagim.

sevinirim teşekkürler...

Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
  • Turbosim fiyatları iyice düştü gg da 49 ytl neden acaba ?

Ben de eve gitsem de halletsem hemen diye seviniyordum.

Ben ilk yüklediğimde telefon önce hareketlerime tepki vermedi. Yeni ipod da cevirince cover flowa gecmedi filan. Ben de açıp kapattım neyseki sorun kalmadı.

EDGE sorunu için de resetden network ayarlarını reset dedim çalıştı. Başka nerede sorun olabilir?

yalnız değdi mi bu yaptığımız şüpheliyim, görebildiğim kadarıyla;

ikon değiştirme
    google maps'de pin atma
    bookmarkları springboarda yollama

dışında ek bir özellik yok, oysa ki en azından, mailleri veya mesajları çoklu silme olmalıydı, ne böyle her emaili tek tek zırt zırt sil. (yoksa var da ben mi bilmiyorum, şüphelendim şimdi)

ayrıca, tüm yüklenen programlar gitti, bir de numara formatı olayımız gitti, mesajlarda isim gözükmediği gibi, gelen aramalarda da isim gözükmüyor (90532--0532 olayı) ama çözüm bulunur herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

1.1.3 yükledikten sonra /private/var/root/Media/softupgrade klasöründe 113_upgrade_image.bin dosyasını silmeyi unutmayın 300 mb yer kaplıyor

quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

1.1.3 yükledikten sonra /private/var/root/Media/softupgrade klasöründe 113_upgrade_image.bin dosyasını silmeyi unutmayın 300 mb yer kaplıyor

quote:

Orjinalden alıntı: dolmoyann

Bahsettiginiz dosyayı ibrickr da buluyorum ustune tıklıyorum fakat file options ın altında delete cıkması gerekirken cıkmıyo bos gozukuyo bunun sebebi nedir ve baska turlu nasıl silebilirim?

• dikkatimi çeken birşey oldu sanki safari hızlanmış, veya şöyle diyim, eskiden 2. sayfayı açıp, hemen 3'e geçince, tekrar 2ye dönünce, 2 boş gözüküyordu, şimdi sayfalar arasında dolaşınca, bir taraftan da sayfaları yüklüyor gibi geldi, konfirme edecek olan var mı?
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.