Şimdi Ara

[1.1.3] JailBreak yapilmis. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emirism son durum nedir?SMSlerde isim gözüküyor mu,türkçe klavye,türkçe menü?
  • güzel arkadaşların bu sadece jailbreak işlemi anlayacağınız bu işle yapılınca sadece AT&T kullanıcıları diper hatlar ile kullanabileceklerdir yani siz bunu yapmanız işinize yaramayacak sim kilit işlemi açılmadıkça bu iş olmaz .. turbo sim vs vs işlemeyecektir çünkü onlardaki yazılımlar baseband 1.1.2 içindir yani açmaz .. haa derseniz baseband 04.02 bırakırım ama versionu 1.1.3 yaparım ok güzel fikir ama sanırım bunu anlayarak yapmıyor bazı arkadalar bunu bilmeden denemesin ama güzel haber jailbreak oluyorsa yarın bigün yakında bu basband için turbo sim üretilecektir :)

beklemeye devam ama bu aralar ii çalışıyor george kardeş . :)
  • 1.1.3 yükledikten sonra /private/var/root/Media/softupgrade klasöründe 113_upgrade_image.bin dosyasını silmeyi unutmayın 300 mb yer kaplıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninom1 -- 25 Ocak 2008; 5:04:42 >

Aslında, asıl değişiklik springboard da.
    Springboard u yeniden çevirsem düzelebilir sanki.
    kontrol edeyim bi..
    işin yoksa simdi bi daha jailbreakle ugras :)
    haber veririm yarına falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 25 Ocak 2008; 5:07:57 >

Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
  • 1.1.3 ü kurdum tekrar.

Bölgeyi Türkiye olarak görmüyor şuan.
    inceliyorum sistemi.

Çözüm bulabilirsem paylaşacağım.
  • google loсate me özelliği için uğraşan arkadaşlar baseband upgrade olmadığı için bu özelliğin çalışmadığını söylüyüor.bu arada 1.1.2 de ınstallerdan indirebileсeğiniz loсateme adlı program aynı işi yapıyor.
  • 1.1.3 teki onemli degisiklik;
    1.1.3 yapan arkadaslar. Islemler artik root olarak degil mobile kullanicisi uzerinden yapiliyor. SSH yada Terminal ile islem yapinca buna dikkat etsinler.

Orjinalden alıntı: xman958

1.1.3 teki onemli degisiklik;
    1.1.3 yapan arkadaslar. Islemler artik root olarak degil mobile kullanicisi uzerinden yapiliyor. SSH yada Terminal ile islem yapinca buna dikkat etsinler.

xman biraz daha detaylı anlatırmısın ?

Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
  • Iphone da iki adet user vardi eskiden, hala da oyle.
    1- mobile
    2- root
    Daha onceden butun islemlerimizi hep root user ile yapiyorduk. (Tehlikeliydi)
    Simdi iphone sisteminde tum islemler mobile kullanicisi uzerinden yapiliyor.
    Hani ssh ile baglanildiginda user=root password=alpine yerine bundan sonra user icin mobile kullanacagiz.
    Neden bunu anlatiyorum; Cunku eger bir programi root olarak yuklerseniz, mobile kullanicisi springboard da onu goremez. Ayni sekilde mobile kullanicisinin da yaptigi bir isi root gormez. Buna dikkat edin.
    Bir de fix disc space programini onceden kullanmis olanlar bir cok eski programini gormuyorsa yeni programlarini eskiden kullandiklari Application bolumune kopyalamasi gerekiyor.
    *** Fixing Unix is easier than living with NT ***
  • fabrika çıkışı 1.1.3lere de oluyormu jailbrake peki? 1.1.2 yada 1.1.1den 1.1.3e çıkarılmş cihazlar için değilmi yani sadece?

Orjinalden alıntı: say

fabrika çıkışı 1.1.3lere de oluyormu jailbrake peki? 1.1.2 yada 1.1.1den 1.1.3e çıkarılmş cihazlar için değilmi yani sadece?

Henuz elimizde oyle bir cihaz olmadigi icin bilemiyoruz. Ama benim fikrim su andaki jailbreak calismayacak fabrika cikislilarda. Ancak gelecek haftalarda 1.1.3 icin yeni bir jailbreak cikaracaklar. O buyuk ihtimalle fabrika cikislilarini halledecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

ben yaptım ancak versiyon 113 görünüyom ama modem firmware hala 04_02_13G bu normal mi

evet normal çünki biz bu 1.1.3 çıkma işlemini itunes dan yapmadıgımız için mdem fw yükselmedi bu olayda sadece işletim sistemi yükseltildi okadar

• quote:

Orjinalden alıntı: tracerooter

quote:

ben yaptım ancak versiyon 113 görünüyom ama modem firmware hala 04_02_13G bu normal mi

evet normal çünki biz bu 1.1.3 çıkma işlemini itunes dan yapmadıgımız için mdem fw yükselmedi bu olayda sadece işletim sistemi yükseltildi okadar

çok sağol kardeşim o zmn bunun sayesinde stealthsim le kullanılıyo olabilir böylece turbosimle falanda çalışabilir belki
  • arkadaslar acil yardım iphone komple gitti.1.1.3 update sırasında hic hata vermeden itunes a baglayın dedi.bende 1.1.2 ye donmek icin 1.1.2 restore ettim. ama su anda hala itunes a baglayın diyor.ve allta acil aramalar diyor.tüm dillerde gosteriyor.ve su anda itunes u actıgımda itunes 7.5 e update edin diyor.oylece kaldım ltf yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat27 -- 25 Ocak 2008; 15:29:47 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tracerooter

quote:

çok sağol kardeşim o zmn bunun sayesinde stealthsim le kullanılıyo olabilir böylece turbosimle falanda çalışabilir belki

bende aynılarını düşünüyorum ancak bende fabrika çıkışı 1.1.1 oldugu için o konular hakkında pek bilgim yok ancak bu tür sim kartlarla denenip çalıştıgına dair bir sürü mesaj okudum yabancı forumlarda istersen yapmaya başlamadan önce sende bir araştır bence daha sonra yaparsın.

ayrıca bana göre made mode fw değişmiyors 1.1.1 e düşmek de kolay olacaktır...

uyarı: 1.1.3 e çıkacak arkadaşlar için söylüyorum bu versiyona yükseltilmeden önce BSD SUBSYSTEM HARIÇ OPEN SSH HARIİ DİGER YÜKLEDİĞİNİZ PROGRAMLARI SİLİN SONRADA SİLEMİYORUM DİYE BAĞIRACAKSINIZ. GERÇİ BİR YÖNTEMİ VAR AMA EN İYİSİ İŞE BAŞLAMADAN ÖNCE İNSTALLER I TEMİZLEMEK

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.