Şimdi Ara

1.1.2 Turbosimli cihaz 1.1.3 update edilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar övgüleriniz için çok teşekkür ederi gerçekten gururlandım!ağlatacaksınız beni

amaaa!!
    sizinde şu an yaptığınız gerçekten çoook süpper bi olay!
    şimdi bu işi nerden nasıl yaptınız bakem?hadi anlatma sırası sizde
  • Acaba xsim ile deneyen oldu my?

Ama bu kartlar olduysa bunda sorun cikacagini sanmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

ehe!
    arkadaşlar övgüleriniz için çok teşekkür ederi gerçekten gururlandım!ağlatacaksınız beni

amaaa!!

sen 1.1.3 e yükseltme rehberinden yap wiifii ye gücen olmaz biz güvendik şimdi konu konu gezioz düzeltmek için

• quote:

ehe!

amaaa!!

şimdi yüce insan, öncelikle bir adet 1.1.2 bootloader 4.6 iphone umuzu aldım...senin o muhteşem kılavuzun sayesinde 1.1.2 jailbreak yaptım... daha sonra ise aşağıdaki linkteki yönergeleri kullanarak devam ettim yoluma...

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=611

senin de daha önce karşılaştığın gibi 15. dakikada bi moral bozukluğuyla başbaşa kaldım ama yılmadım..bekledim benim işlem yaklaşık 45 dk sürdü ve bi anda aygt restart attı şimdi itunes tarafından 1.1.3 olarak algılanıyor ve bütün fonksiyonlarıyla çalışır durumda.

hemen ekliyim turbosim ve 64 kb simkart ile kullanıyorum aramada veya sms atmada problem yok.

Sana çok teşekkür ederim umarım sen de en yakın zamanda problemi halledersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiperkene -- 29 Ocak 2008; 0:28:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

quote:

ehe!

amaaa!!

sen 1.1.3 e yükseltme rehberinden yap wiifii ye gücen olmaz biz güvendik şimdi konu konu gezioz düzeltmek için

yok zaten şimdi yapmam (elektrik bu akşam bi kere bi kaç kere de gitme denemesinde bulundu) yapamam (yarın sabah iş güç var)
    hem de tam olarak hazır olmam gerek.adımları incelemeli gerekli programları versiyonu falan indirmeli (işyerinde 2-3 dakaika sürüyor versiyonu indirme ) ve oluşacak sorunları gidermek için zaman!

işlem esnasında hata alanlar bunu aştılarsa nasıl yaptıklarını da yazarsa çok faydalı olur kesinlikle.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

ehe!

amaaa!!

şimdi yüce insan, öncelikle bir adet 1.1.2 bootloader 4.6 iphone umuzu aldım...senin o muhteşem kılavuzun sayesinde 1.1.2 jailbreak yaptım... daha sonra ise aşağıdaki linkteki yönergeleri kullanarak devam ettim yoluma...

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=611

senin de daha önce karşılaştığın gibi 15. dakikada bi moral bozukluğuyla başbaşa kaldım ama yılmadım..bekledim benim işlem yaklaşık 45 dk sürdü ve bi anda aygt restart attı şimdi itunes tarafından 1.1.3 olarak algılanıyor ve bütün fonksiyonlarıyla çalışır durumda.

hemen ekliyim turbosim ve 64 kb simkart ile kullanıyorum aramada veya sms atmada problem yok.

Sana çok teşekkür ederim umarım sen de en yakın zamanda problemi halledersin..

ya sen var ya!
    insanı yoldan çıkartırsın!
    vermişsin gazı yapasın geldi wallahülazim...
    ama yok yok uyuyim ben en iyisi sabahın şerri akşamın hayrından iyidir.

bişi daha sorcam.
    bunları yapmadan önce telefonda yapama gereken hazırlık varmı??
    mesela programşları uninstall et demiş arkadaş diğer konuda.update falan paşka gereken bi durum varmı??

ama eline sağlık çok teşekkür ederim.yarın yaparım artık ve yazarım sonucu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleischman -- 29 Ocak 2008; 0:35:09 >

• Bende hala 1.1.2 + kingsim ile devam ediyorum. Şimdi telefondaki programları tekrar tekrar kurmak istemiyorum valla, içinde bir sürü app var. Sanırım 1.1.3te çalışmıyormuş bizim applicationlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 29 Ocak 2008; 0:56:49 >
  • Arkadaşlar mrb öncelikle benim biraz korkum var bana gaz vericek birileri lazım ama olumlu gaz olsun lütfen haybye olmasın

şimdi arkadaşlar ben cihazımı sıfır aldım 1.1.2 olarak kutusunda ve 1.1.2 adım adım kırma(telefon özelliği hariç ) isimli konudaki rehberi aynen uyguladım ve cihazımı X-SİM ile sorunsuz kullanıyorum herşey normal ama 1.1.3 yapmak istiyorum..

Şu anda cihazımın bilgileri şöyle : version : 1.1.2 (3b48B) modem yazılımı : 04.02.13_G 48 inci hafta üretimi bir cihaza sahibim ve X-SİM kullanıyorum ..

Şimdi ben bu cihazımı forumdaki 1.1.3 rehberini uygulayarak 1.1.3 e yükseltebilirmiyim bir sorun çıkarmı benim özelliklerimde özellikle X-SİM kullanıpta bu rehberi uygulayıp cihazını sorunsuz kullanan arkadaşlar varmı acaba bilgi verebilirseniz çok sevinirim ..

Dayanamıyorum yapıcam çünki en gin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var ....

• Size dost tavsiyesi YAPMAYIN. 1.1.2 ile de mutlu olunabilir.
  • evet 1.1.2 nin kıymetini bilemedim uraşıorm şimdi
  • ilk denememde 1.1.2 yi 1.1.3 e yukselttim

baseband (modem firmware e) dokunmadigi icin kullandiginiz sim aparatlarinin calisma seklini etkilemez

1.1.3 sadece telefona program yuklemektedir , baska hicbir seyi degistirmez

yonergeleri dogru uygularsaniz yeni program ve ozelliklere kavusursunuz

islemler esnasinda hata yapmamak onemli , ama onun disinda hic bir riski yoktur , kolay gelsin
  • Hiperkene yapımş olmuş walla benden ondan gazlıyım aslında
    PaR0NiaC wirelessdan dolayı sorun yaşıyor olduğunu söylemiş.
    tabi ki bu işlemler herkesde aynı etkiyi yapmıyor nedense!birinde olan başkasında olmuyor farklı farklı hatalar çıkıyor.
    iyice inceleyip hazılıkları doğru yapıp dikkatlice hareket edip oluşabilecek hataları öngörerek işlemlere başlamak en iyisi.
  • arkadaşlar benim ki direk olarak abd den 1.1.2 olarak geldi ben bunu 1.1.3 yapmak için ilk önce 1.1.1 bir e mi indirmem gerekiyor not:ben şuana kadar hiç dokunmadım telefona yani active istiyor hagla benim telin içinde bir de AT&T sim kartı çıkamdı normal olarak aktive ediyim dedim herşey normal ama formdada verilen adım adım 1.1.2 kırma olayın *#307# takıldım kaldım telefon şöyle hata veriyor "error performing request SİM not inserted" diye hali ile sim kart tak diyor ne yapacagım acaba bir turbo sim alıp mı yaplam lazım bir yardım edin güzel insanlarrrr....
  • 1.1.3 e gecmeyin, 1.1.2 de kalin turbosim satin alin kullanin.
  • işte turbo sim alalımda ben şuanda dedigim işlemde kaldım ne olacak turbo sim alıp devam mı etmem lazım onu soruyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarkaradag

işte turbo sim alalımda ben şuanda dedigim işlemde kaldım ne olacak turbo sim alıp devam mı etmem lazım onu soruyorum...

1.1.1 e restore edin. (iki dugmeye basili tutarak, kilavuzu okuyun)
  • ettim etim 1.1.1 restore ettim yukarıda verdigi hatayı da yazdım...
  • Icinde orijinal sim kart ya da herhangi bir sim kart olmali islemi yaparken. Turbosim icinde olmamali. Cihazi tamamen kapatip, tekrardan acin ve deneyin icinde sim kart varken.
  • orjinal kartı yok turkcell olarak var onu takıp yeniden mi yapmam lazım şuana kadar sadece 1.1.1 recoverd yaptı başka işlem yapmadım...
  • Hayir yeniden yapmayin, 307 islemini yapin bakalim olacak mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.