Şimdi Ara

1.000 TL Ses Sistemi Öneri Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir göz attım Z5500 ve Z906 öneriliyor. Bende bir tane almayı düşünüyorum.
    İstediğim şey film izlerken gerçekcilik hissi versi.Yani filmin içinde hissedeyim.Böyle bir ses sistemi arıyorum.Ve apartmandayım son ses yapamıyorum.
    Bütce 1.000-1-200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 29 Kasım 2014; 23:05:04 >

• Veysigz kullanıcısına yanıt
    ankaradaysanız gsa elektroniğe uğrayın istanbulda dikmen proav vs var bu paraya az daha katarak logiteck tenekelerini aratmassınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

ankaradaysanız gsa elektroniğe uğrayın istanbulda dikmen proav vs var bu paraya az daha katarak logiteck tenekelerini aratmassınız

Ankaradayım fakat sitesine baktım fiyatlar uçuk :)
  • Veysigz kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam gsa daki htp-073 sete bakabilirsiniz başlangıç için yeterlidir zamanla hoparlörleri elden geçirip çok daha iyi seviyelere taşıyabilirsiniz sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam gsa daki htp-073 sete bakabilirsiniz başlangıç için yeterlidir zamanla hoparlörleri elden geçirip çok daha iyi seviyelere taşıyabilirsiniz sistemi

Evet buna baktım fiyatıda makul geldi. Hemde fazla gürültülü olacağını sanmıyorum.Bir gidip mağazasına bakayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5,1 ses sistemi hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.