Şimdi Ara

1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te! (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.314
Cevap
34
Favori
115.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar, 12 aylık peşin kampanyaya katılım sağladığınız taktirde aylık 599,9 TL üzerinden katılım sağlamış olacaksınız. 200 TL ücret ise her ay sizin toplam bakiyeniz üzerinden düşecektir.
  • Herhangi bir mahalleye fiber getirmek öncelikle TT'nin görevidir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Nokia 2110 &gt; 6110 &gt; Panasonic GD52 &gt; Nokia 7110 &gt; 3310 &gt; 6510 &gt; 3510 &gt; 6610 &gt; 6600 &gt; 6260 &gt; N8-00 &gt; Microsoft 950 XL &gt; Huawei P40 Lite &gt; Poco F7 - WAP &gt; GPRS &gt; 4.5G &gt; ADSL &gt; VDSL &gt; GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • 4. Ayı ödedim

Yıllık peşin için başvurmak istiyorum.

Aylık kaç TL olur ve ödeme nasıl oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uygulama ana sayfadan yapabiliyorsunuz. İşbankası Maximum ve Ziraat Bankkart kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit ( 1199,80 TL X 6 ), Garanti Bonus ve Akbank Axess kredi kartlarına peşin fiyatına 3 taksit ( 2399,60 TL X 3 )..
    1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te!

1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te!

• Merhaba, aylık ödeme şuanda ilk 3 ay 400tl sonra 700tl .zam ne zaman gelecek ? şimdi geçerim zam gelir fiyatı beğenmem o yüzden beklemek istiyorum genelde hangi ayda zam geliyor ? bu eski fiyat sanırım.

Toplam bakiye den düşmek ne demek, yani ben 12 aylık parayı peşin ödedim, sonra hız yükseltme için ödemem gereken parayı o paradan düşürünce, sene sonuna doğru , diyelim ki 12 ay hız yükseltme ( 2400 tl tutar) , benim bakiyemeden bu miktar düşülfüğü için yeniden ödeme yapmak zorunda mı kullanacağım ya da bakiyem de para kalmadığı için kullanım hakkım bittği için yaklaşık 3-4 ay kullanamayacağım mı ?

Neden otomatik cevap veriyorsunuz, düzgün bir açıklama yapamıyorusnuz ? Tuknetdestek ???

• Hayır. 12 Aylık Peşin Ödeme İndirimi kampanyası kapsamında uygulanan indirim yalnızca temel internet paketin için geçerlidir. Ek hız hizmeti bu kampanyaya dahil değildir ve aylık olarak faturalandırılır. Eğer mevcut olarak 12 Aylık Peşin Ödeme İndirimi kampanyasından zaten yararlanıyorsan, ek hız hizmetinin mevcut fiyatı üzerinden, yani indirimsiz şekilde faydalanabilirsin.

1000 Mbps hızdan faydalanmak isterseniz aylık faturanıza ekstra 200 lira yansıtılacaktır. İçerideki bakiyenizden 200 liralık tutar da aylık olarak çekilecek ve bakiyeniz erken bitecektir. Bu nedenle kalan aylarda manuel olarak faturanızı ödemeniz gerekecektir. 12 ay sabit fiyat kampanyanız bitene kadar mevcut faturanız +200 lira şeklinde faturalandırılır.

Ekistra hizmet bu taahhüte dahil değil ki.

Arada ki anlaşma böyle.

O zaman peşin ödemenin anlamı kalmıyor.

Mevcut ödeme erkenden biteceğinden; bittiği zamanda hem mevcut tarife hemde ekistra hizmet bedeli zamlanacağından; abonenin zararına.

Ekistra hizmet bedeli ya peşin alınsın ya da ekistra aylık olarak fatura edilsin.

Bu daha mantıklı. 

İşte bu ya. Müşteri hizmetleri mail atıyor, otomatik, siz atıyorsunuz aynı otomatik cevabı. Var biz istemek " cebimten total de ne para çıkacak ". Teşekkürler

• 3902415 nolu aboneliğimde rezalet bir hizmetle karşı karşıyayım. 3 gündür internetim yok ve her gün arıyorum teknik bir sebeple deyip saha ekiplerimiz düzeltecek diyor. Bugün tekrar aradım yarın 13-18 arası gelip bakacaklarmış! 4. Günde daha gelip bakılacak. Ay başında da 5 gün internetim yoktu. Yani gerçekten rezalet ötesi evde 5 insan internetsiz televizyondan bir şey izleyemiyoruz, yılbaşı gecesi düştüğümüz durum ve 4 günde 5 günde çözülmeyen sorunlar. Zeytinburnunda hizmet hep mi böyle anlamıyorum bir aboneliğim de Pendik’te var belki 7-8 yıllık olacak hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Hayır sürekli 4-5 günlük internetin gitmesine sebep olan sorun nedir portlarımız mı satılıyor? Nolur gerçekten bir yardım ve bu rezalete mantıklı açıklama rica ediyorum çözerseniz siz çözersiniz @turknetdestek

• Onu bende sordumda işte para bitince kampanyanın erken bitmediğini kalan ayların indirimli fiyattan ödenecekmiş. Yani para erken bitsede peşin ödeme şartları devam edip zam görmeden 12 ay bitene kadar sadece aylık faturalandırılacakmış. Hiç karıştırmasalar daha iyi tabi... Boşuna kafa karıştırılıyor.

Bu şekilde soruma,

''İçerideki bakiye hedeflenen 2026 10. ayından önce bitince yeni fiyat tarifesinden o anki fiyattan mı ödeme yapacağım. Yoksa 2026 10. aya kadar anlaştığım 599 tl olarak mı devam edip ödeyeceğim. Çünkü içerideki bakiyeyi kullanıyorsanız benim 12 aylık kampanyam 200 tl çekilerek 8-9 ayda içerideki parayı tüketmiş olacak.(12 ay indirimli fiyat zammından etkilenmemiş olarak kullanamayacağım.)Bu kısımda ne olacak onu anlayamıyorum. Erken bitirip o anki fiyattan yararlanın derseniz mağdur olmuş oluyorum.''

Turknet destek bu şekilde yanıtladı.

''Bu mesajı şu şekilde açıklayabiliriz. Örneğin kampanyanız 9. ayda bitecek ancak 599 TL olarak anlaştığınız için kalan 3 ay faturanız 599 TL olarak çıkacak. Yani her şekilde anlaştığınız gibi fiyatınız korunacak.''

Konusu açılmışken tekrar bi @TurkNetDestek soralım. Ben özel mesajla sormuştum. Burda da daha net olup herkes görmüş olsun ve değişiklik varsa tekrar düzeltecektir zaten.

• Öyle yapacaklarına her ay için + 200 eklesinler ya da peşin ödemede kalan ay kadar*200 deyip peşin tahsil etsinler.

Peki bakiye bittiğinde; normal tarifeye zam gelirse misal; 900 oldu peşin ödemede 800 oldu aylık bazda.

Ödeme 600 dan mı, yoksa 800 den mi baz alıncak?

Düşündürücü? 

İşte son verilen cevaba göre katıldığın peşin ödeme kampanyası süresince ucuz dan fatura çıkacak 600 den ödenecek diyor. Hiç yoktan iyidir zarar etmem diye düşünüyorum ama türknet bu belli olmazda demiyor değilim 1.000 Mbps'ye Varan Hızlı İnternet Turknet'te! 

Orijinalden alıntı: BlueLogic

berbat ötesi kendi alt yapıları olmalarına rağmen ayda en az 2 arıza oluyor türktelekoma geçmek şart oldu istanbul şirinevler merkezden bildiriyorum

Türk Telekom'da hiç arıza olmuyor çünkü...

Nokia 2110 &gt; 6110 &gt; Panasonic GD52 &gt; Nokia 7110 &gt; 3310 &gt; 6510 &gt; 3510 &gt; 6610 &gt; 6600 &gt; 6260 &gt; N8-00 &gt; Microsoft 950 XL &gt; Huawei P40 Lite &gt; Poco F7 - WAP &gt; GPRS &gt; 4.5G &gt; ADSL &gt; VDSL &gt; GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt

evet olmuyor bu kadar sık sık

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.