Şimdi Ara

1.000 liraya Android telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi 1.000 liraya kadar android telefon alacam.

*Nakit ödeme yapıcağım için nakte veya tek çekime indirimi olan siteler varsa daha iyi olur veya Teknosa, Vatan, Bimeks'ten nakit olarak alabilrim.

edit: 1.000 lira maxsimundur yani o kadar

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i9001-galaxy-s-plus-14-ghz-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9001&categoryId=371946 i9001 Samsung G.S. Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 19 Şubat 2012; 19:57:03 >

• Hadi arkadaşlar paranın SS'sini mi atıyım napıyım
  • motorola ATRIX
  • Baya sağlam bir telefon gibi ama tft olması baya kötü olmuş
  • Ben de yakın bütçedeyim ama benim ödeme tercihim nakit değil. Sanırım aynı yere geliyor. Ben de android, mümkünse ele gelen, görüntü olarak açık alanda sıkıntı çıkartmayacak bir telefon önerisi istiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

not: motorola-lg gibi markalar pek aklıma yatmıyor.
  • i9001 alacam Kuzen kullanıyo çok memnun bir de team class 10 16 Gb sd kart ohh mis

Motorolanın ekran görüntüsü hiç hoşuma gitmedi bir de tft olması tuz biber ekti yoksa çift çekirdek filan süper bir telefon 16 GB dahili hafıza filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 19 Şubat 2012; 19:56:04 >
  • Motorola atrix en iyi özelliklere sahip telefon o fiyat civarındaki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1000lira civarında Atrix yada Htc Evo 3d alınır.

diğer telefonlara bakmayın.

sadece 700liraya belki Neo V alınır Teknosadan.
  • Xperia Arc yada Ray
  • Bende bu civar bir telefon düşünüyorum aklımda lg p970, xperia ray, iphone 4 8gb, htc desire hd gibi modeller var sizce hangisi daha mantıklı veya daha başka tavsiyeleriniz var mı? LG biraz kafama yatıyor ama?
  • LG'leri bilmiyorum ama Xperia Ray gayet iyi kullanıyorum. HTC Desire da iyidir
  • Bende bu konuları araştırıyorum. bir forumdaşın experia pro tavsiyesi oldu fena tele benzemiyor bir çok programı çalıştırıyor. Fiat aralığınızada uyuyor
  • Xperia Pro. Neo'nun klavyeli ve biraz gelişmiş versiyonudur
  • Sanırım sony kullanıyorsunuz dokunmatikte kalitesi nasıl?
  • Galaxy S pro'da karar kıldım bi siteden 900 TL'ye buldum ancak ithalatçı garantiliymiş ordan almak duygusal olarak mantıklı gelse de almadım

HB'de 1.150 lira civarı,
    Vatan'da yok, Bimeks'te yok, electroworld'de yok....

Güvenilir olan ve i9001 satan siteler varsa konuya eklerseniz sevinirim
  • Bence 2. El sgs2 al cunku 9001in ekranida lcd galiba sgs2 de super amoled var.
  • sony alma derim dokunmatik çok başarısız ben aldım çok arıza veriyor valla arkadasım suanda babamda var acayip bir telefon samsung google nexus çok iyi bir telefon doğubankta çok var iyi biyer bul al derim çok basarılı bir telefon tabi ben bir htc hayranıyım açıkcası
  • Yok hocam ekran SII ile aynı süper amoled gorilla
  • Dokunmatiğinde problem yok lütfen bilmeden yorum yapmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montequilla

sony alma derim dokunmatik çok başarısız ben aldım çok arıza veriyor valla arkadasım suanda babamda var acayip bir telefon samsung google nexus çok iyi bir telefon doğubankta çok var iyi biyer bul al derim çok basarılı bir telefon tabi ben bir htc hayranıyım açıkcası

Hocam yanlışın var sony'nin dokunmatik ekran telefoları başarılı. özellikle son dönemde çıkan üst modeller hassas ve çizilmez gorilla ekranla geliyor.

Bence tek problemi 320 MB kullanılabilir dahili hafızaları. 4-8 GB olarak piyasaya sürseler çok daha fazla satarlar diye düşünüyorum. Çünkü son dönemde herkesin derdi hafıza. Telefon alırken Dahili hafızayıda iyice inceliyorlar HTClerde 2GB var 1,1 GB kullanılabilir idare eder mesela. Samsunglar bunu farketti 8-16 GB modelleri piyasaya sürdü hem ram'den hem işlemciden tam verim aldılar, hemde satışta rakip tanımıyorlar. Micro SD destekleride buna çok büyük katkı sağladı tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.