Arkadaşlar linkteki ürün için düşünceleriniz nedir alınır mı? Yerinde çalışırken baktım sanki biraz ısınmış gibiydi. Çok sekme açık olarak kullanım yapıyorum iş amaçlı ve yapay zekayı çok kullanıyorum. U işlemci H değil ama bu ne kadar etkiler bilmiyorum, ilk çıktığı zamandan beri 13-14 yıldır laptop kısmında Lenovo z500 i7 kullanıyordum. Şimdi bakıyorum oyuncu bilgisayarı dışında ekranlarda hep küçülmüş laptoplarda. Ya da ne bileyim 30-40 k arası tavsiye de alabilirim. Sonradan ram vs takviyesi uğraşamıyorum böyle şeylerle ondan dikkatimi çekmiş bile olabilir, fiyatı neden ucuz çok mu alt düzey bir laptop bilginiz varsa almak isterim. Hakkında doğru düzgün hiçbir argümana ulaşamadım.
Merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. En son laptop alalı çok uzun zaman oldu ve çok şey değişmiş birkaç gündür araştırıyorum ve işin içinden çıkamadım. Oyun önemli değil, yapay zeka kullanıyorum ama çok ileri boyuttaki laptopların fiyatlarını görüyorum çok profesyonel bir beklentim yok. İş için kullanıyorum. Ağır render işlerim de yok. Photoshop kullanıyorum ama çok profesyonel bir uğraş değil, canva, yapay zeka vs daha çok e-ticarete bağlantılı olarak kullanıyorum. Orijinal lisanslı almam gerek ve snapdragon işlemci mesela e-imzada sorunlu olduğu için olmaması gerekiyor. Biz eskiden kurumsal mağazalardan bakıp alırdık başka satan yer de yoktu, eski alışkanlıktan olabilir ama hala güven vermiyor farklı satıcılardan yüksek rakamlı bir şeyler almak. Aşağıdaki laptoplara baktım ama kararsızım. Modelleri sıralıyorum, yol gösterebilecek, fikir verebilecek olan varsa dinlerim ille bunlar olmak zorunda değil. Şarjı uzun giderse çok avantajlı olur. Çok fazla sekme açık oluyor kullanımımda. Isınmaması çok önemli yani hepsi ısınır elbette ama yanmaması sıcaktan. 30- 40 bin civarı bir rakama düşünüyorum ama çok üst bir model olur 3-5 farkla değerlendirebilirim. Şu an kullandığım Lenovo memnunum ama Lenovo bu fiyat civarlarında hep küçük ekran sanki. Dell de baktım ama uygun bir model bulamadım. Sanırım şu an en çok düşündüğüm en alttaki link Hp ai 15
Msi bazı yerlerde ısınma problemli olarak okudum.
Çalar Saat Bilgisi
|
İstanbul için yardım...
|
|
...Kapandi
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 261)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0