Şimdi Ara

1.000 - 1.500 TL arası Telefon Önerisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefondan fazla anlamam. Az buçuk biliyorum sadece. İşlemcisi vs. falan bilmem. O yüzden sizlere danışıyorum :

Aradığım özellikler,

- Telefon hiç bir koşulda kasma yaratmasın. Beni 2 yıl civarı idare etsin.

- Telefonda fazla oyun meraklısı değilim. Küçük tip oyunlar işimi görür can sıkıntısına oda. İnternet'e bağlanırım genelde. İnternet bağlantısı iyi olsun sorun yaratmasın.

- Oyun meraklısı değilim ama uygulama yüklerim. Uygulamaları severim..

- Kamerası sonradan bozuntu yaratmasın. Alıyorum 8 MP telefon 6 ay sonra kamerası bozuluyor resmen.

- Güvenliği iyi olsun. Sağlam olsun. Biraz sakarımdır elimden kayıp düşürürüm telefonu.

Gerisi artık sizlere kalmış. Dediğim gibi pek telefon şeylerinden anlamam. Nokia dışı markalar tavsiye edin Nokia'dan bıktım artık. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Z1 compact

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Z1 compact

++

ip5
  • BUyuk erkan sart degılse z1compact cok cok rahat karsılar ısteklerınızı,ekranda olmusken bıraz olsun dersenız kesınlıkle G2 yı goz atın derım..
  • z1 compact

• Sony Xperia Z1 Compact
    Samsung Galaxy S4
    Apple iPhone 5c
    LG G2

Siralamayi kendi tercihlerime gore yaptim (ben olsam hangisini hangi oncelikle alirdim seklinde)

Aslinda Sony harici saydiklarim 'saglamlik' kriterinize uygun degil ama guzel bir kilif ve ekran filmiyle o isi cozersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Sony Xperia Z1 Compact
    Samsung Galaxy S4
    Apple iPhone 5c
    LG G2

Siralamayi kendi tercihlerime gore yaptim (ben olsam hangisini hangi oncelikle alirdim seklinde)

Aslinda Sony harici saydiklarim 'saglamlik' kriterinize uygun degil ama guzel bir kilif ve ekran filmiyle o isi cozersiniz.

Hocam kılıfsız daha güzel olur telefon :)

Beyler yorumlarınız için teşekkür ederim. Z1 Compact şuanlık kafama yattı. G2'yi de inceliyorum bakalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10-12 bin TL telefon önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nexus 5 e de bak dostum
  • xperia zr
    nexus 5
    GM discovery elite
    lg g
    iphone 4s
    bunlara bakabilirsin isini hallederler

• Z1 Compact'ın resmi garantilileri 1800 TL'ye satılıyor.

O bütçeye resmi garantili olarak Nexus 5 veya LG G2 alınabilir.
  • Sony ve LG arasında kaldım. LG fiyat bakımından uygun. Ama kafamda soru işaretleri bırakıyor. Sony fiyat bakımından pahalı ama kafamda bir soru işareti bırakmıyor. Ne alsam ki..

Edit: Samsung, İphone ve G.M. düşünmüyorum beyler. Üçünü inceledim ama hoşuma gitmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 31 Mayıs 2014; 11:32:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

Sony ve LG arasında kaldım. LG fiyat bakımından uygun. Ama kafamda soru işaretleri bırakıyor. Sony fiyat bakımından pahalı ama kafamda bir soru işareti bırakmıyor. Ne alsam ki..

Edit: Samsung, İphone ve G.M. düşünmüyorum beyler. Üçünü inceledim ama hoşuma gitmediler.

Paralel italat Z1c ler 1300-1400 civari pisman etmez seni sakarligin varsa plastik (samsung,lg) almamani tavsiye ederim elimde g2 var muhtesem telefon ama dusmeye darbeye gelmez senin icin en iyisi Z1C dir. Kafan fahat 3 yil goturur seni

• quote:

Orijinalden alıntı: erpls

quote:

Sony ve LG arasında kaldım. LG fiyat bakımından uygun. Ama kafamda soru işaretleri bırakıyor. Sony fiyat bakımından pahalı ama kafamda bir soru işareti bırakmıyor. Ne alsam ki..

Paralel italat Z1c ler 1300-1400 civari pisman etmez seni sakarligin varsa plastik (samsung,lg) almamani tavsiye ederim elimde g2 var muhtesem telefon ama dusmeye darbeye gelmez senin icin en iyisi Z1C dir. Kafan fahat 3 yil goturur seni

Z1c ile z1 arasında boyut dışında fark var mı hocam. Boyutun biraz büyük olmasını isterim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erpls

quote:

Z1c ile z1 arasında boyut dışında fark var mı hocam. Boyutun biraz büyük olmasını isterim.

O zaman Z1 al Z1c ile pek fark yok pil ve boyutu dusuk Z1 C nin suan ayni sekilde 1500 TL ye kadar Z1 lerde mevcut piyasada onlardan da alabilirsin.

• Death Battle kullanıcısına yanıt
    İphone olmaz. Diğerini düşünüyorum zaten ama emin değilim.
  • 1299 note 2.
    9 aydır kullanıyorum.ne menü geçişinde sıkıntı var nede yavaslama vs. kalemin olması çok ayrı bi rahatlık. zaten kalemi çıkar at telefondan bütün telefonlar aynı oluyor. s-pen farkıyla note 2
  • Sırasıyla

1-Nexus 5
    2-Z1 Compact
    3-İphone 5c
    4-Galaxy S4
    5-Note 2

Bunlardan başkasını sakın ama sakın alma bence
  • Samsung Galaxy S4
  • arkadaşlar samsung, apple, general mobile markalarını düşünmüyorum .
  • 200 lira daha koyabilirsen htc one alabilirsin kullananlar çok memnunlar özellikleri ve metal gövdesi tatmin edeci düşünebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.