Şimdi Ara

1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
7.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Du Hast

Ya ne sacmaliyonuz Allah askina?
    Dizelden az yakiyor diyorsunuz soyle boyle. Ben dizel arabami o devirlerde sursem 1500 devirde vites atsam 5 lt yakar ayni sartlarda. Adam 1 kere bile.torku hissetmeden gaza dokunarak kullaniyor, surus zevki yok, 80lik nene gibi kullan 7.5 yaksin. Sonra gelip dizelle kiyasliyorsunuz. Ben dizel ile kiyaslanmasina ifrit oluyorum. Hergum 10 cesit arabaya biniyorum. Showroomda 20 cesit preminumdan tutun diger siniflardan onlarca arac var gidip buzdolabi teneke poloyumu kiskanacam?
    Insanlarin islerini, statulerini, gorduklerimi bilmeden bos bos yorum yapmayim.

Alıntıları Göster
    Sizin görme ile ilgili probleminiz var sanırım. Ben dizelle karşılaştırma yapmadım. Başka birine atarlanacakken bana mı denk geldiniz anlamadım ki? İyice bir okuyun yazdıklarımı bir daha düşünün. Ben dizel lafı etmedim.

• Bu araç ne ki polo mu golf mu passat mı?

20 km/h ortalama hız istanbul için gerçek trafiğe takılmış araç verisi değil.

Gerçek trafik verisi 15 km/h saat altında olan ortalama da geçerli.

Bende dün mesela çıktım mertere gittim trafik yağmur gibiydi yine 11 km/h ortalama ile 10 litre mazot gitti yine. E5 de bile dur kalk yapa yapa gittim.

Araç ağırlığı ben ve arkadaşım dahil 1700 kiloyu bulmuştur. 1.6 turbo dizel.

Yakıta değilde baskı balataya acıyorum değişimi kolay değil işini iyi yapan ustada bilmiyorum arabayı satmadan önce bu gidişle baskı balatayı elime alacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    giderken 5 dururken 1 litre mi yakıyor.
  • 1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi

Burada 1.0 motorun yakıt tüketimi verilmiş.
    Bu site gayet gerçekçi rakamlar ortaya koyar.
    Yani bence tartışmaya gerek yok.
    Şehir içi ve dışı gerçekçi ortalamalar belli.
    Çok zorlarsin çok daha fazla yakar o ayrı bir durum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 14 Nisan 2019; 21:45:31 >
  • Normal değer bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeirons

Normal değer bence
    Yukardaki resim için ise, Evet, inceledim, bunlar gerçek ortalama değerler. Benim aracım başka bir araç ama çok yakın değerler bulunuyor.
    Düzeltiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 14 Nisan 2019; 21:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ezik ??, kötü laf sahibine aittir.
    70 - 80 gibi hızlara çıkıyor araba hala ne diyor.
    dedeler neneler gibi kullanın siz sonra az yakıyor diye gezinin. he dostum he ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 14 Nisan 2019; 23:29:29 >
  • Adam 20 km ortalama hızda trafikte, verilen cevap nene gibi kullanmak,gaza dokunmak.Şaka mısınız?

Araç gayet az yakmış bir kere de objektif yorum yapın.Dizeller bile bazen o hızda 7 litre yakıyor.
  • Yoğun trafik tüketim verisi yazan yerde 2000 devir geçilmedi demek ben yılda 1 kitap bile okumuyorum yani Türkiye ortalamasının BİLE altındayım demek bana kalırsa.

Kimse gücenmesin alınmasın. Başlığı okumadan yorum yapılıyorsa ne diyelim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 16 Nisan 2019; 12:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Commandx yokken ağız tadıyla yazalım TSi konularına 1-2 güne uzaklaştırması bitiyormuş sanırım sonra bize yorum yapacak yer kalmıyor

Alıntıları Göster
    malum eleman okadar övdüğü cep telefonunu satmaya çalıştı aylarca satılmadı,o modelin forumdaki tavsiye sayfasına baktım bidaha alsam yine bu modeli alırım yazdı .onun üstüne fanboy tanımam bi de ambulansçı bmw fanboyu vardı görünmüyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum üyeyi tahrik mesajından dolayı şikayet ettim. Siftahımızı yaptık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 16 Nisan 2019; 13:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

malum eleman okadar övdüğü cep telefonunu satmaya çalıştı aylarca satılmadı,o modelin forumdaki tavsiye sayfasına baktım bidaha alsam yine bu modeli alırım yazdı .onun üstüne fanboy tanımam bi de ambulansçı bmw fanboyu vardı görünmüyo

Alıntıları Göster
    DH gerçekten büyük bir site. Google'a yazınca hep ilk link DH çıkıyor bu yüzden bu arkadaşlar da araçlarının piyasasını arttırma amaçlı böyle şeyler yapıyorlar. Bedava reklam sonuçta

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    ambulansçı nikmi değiştirdi biliyomusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar takıldın buna? Yüksek fiyattan koydum ilan, sonra vazgeçtim. Ne var bunda? Hala kullanıyorum, memnun olmasam satar değiştiririm.

• 20 km hız istanbul'da yoğun trafik değildir. Anlaşmazlık da buradan çıkıyor. Bir yıl 1.0 tsi dsg ibiza kullandım , iş çıkış saati Gayrettepe- Bahçelievler arası tek kişi ortalamam 9 - 9,5 LT altına hiç düşmedi. 1.0 tsi arabalar içinde de en hafifi ibizadır herhalde. Şu anda da 1.2 tsi leon kullanıyorum o da 9 10,5 LT arası yakıyor ortalama hız 12-13-14km/h.
    20km/h hızla verilen değerler gayet normal, hatta çok dikkat edilirse 7 litre civarı da görülebilir.
  • Bende benim dandik fokus 22km/h ortalama hizda 10 11 litre yakiyor diye cok saniyordum arabada motor yok 7.5 litre yakmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Malum üyeyi tahrik mesajından dolayı şikayet ettim. Siftahımızı yaptık
    Bu malum üyeyi ne zaman banlayacaklar merak ediyorum.Her vw konusunda bunun yüzünden kavga var.
  • curiolus C kullanıcısına yanıt
    Tam hibritlik bir güzergahmış. Hiç düşünmediniz mi? İonic, auris falan?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.