Şimdi Ara

1.0 motor arabaya 100.000 vermek... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne zaman bu motor hacmi bazlı ötv/mtv sistemi değişir, gelişmiş medeniyetler gibi c02 ve araç ham fiyatı bazlı modern vergi sistemi gelir o zaman bu muhabbetler biter. Sistem değişmeyene kadar "1.6 motor E segment mi olur ya", veya "3.0 motor araba x ülkede 40bin dolar, bizde niye 800bin ya" muhabbetleri bitmez, boşuna kimseye laf anlatmaya uğraşmayın.
  • 1.0motora o parayı koklatmam bile.

1.6 dizel al keyfine bak.

Yada 1.4benzin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı 1.0 lar var 1.6 lardan daha iyi durumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1.0 motorlar bayağı gelişti ve motor verileri gayet iyi. 1.0 motorun haricinde aracın donanımı vs.. de önemli. Sadece 1.0 motor olarak bakmamak lazım.

• Bu gidişle önümüzdeki 5 yıl içerisinde 250K ve üstü KM'lerde araçlar ikinci el olarak satılacak.

Biraz yüksek KM'deki araçlara izin vermek lazım TR'de.
  • O iki yıl önceydi. Öpülmeye devam
  • 2-3 yıl sonra 50-100.000 km olmuş 1.0 aracı alırım diyorsanız verilir tabi. Ama ben almam da, bugün o para cebimde olsun, vermem de...

• Verilir kurtulunur..yakında 0.8 lt motor çıkartp 150.000 TL isterler..şimdiden bu fiyata 1.0 motoru kapatmak iyi olur
  • almayın kardeşim.bekleyin.satılmazsa mecbur indirim yapacak firmalar.buna devlette dahil.iddia ediyorum satışlarda düşüş devam etsin sonbaharda son gelen ötv düzenlemesini değiştirecekler.

Burak ertem ibiza testinde atecaya 13 14 bin lira gibi ciddi geleceğini söyledi.Paketlerde bir kaç değişiklik yapıp alt vergi dilimine alacaklarmış.
  • Ben asil ayni motorun fabiaya da , a3 e de konmasina karsiyim.

1.0 motorlu fabiayi alirim, ama a3 asla.

130bin verecegim motor 60binlik arabayla ayni motor civatasina kadar.

Tamam kazikla eyvallahta bari 130 bin verene ekstra bir muhendislik sun ,ozel bir motor yap.

Hayirli gunler.

• Downsizing'i övenler gelmiş hemen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin lira demek, 28 bin dolar demek aslında. Diyelim ki 2 bin dolar maaş alırsak aslında o kadarda pahalı gelmiyor.
    Ha birde abd'de şu an 1.8 tsi 170 psi golf 20 bin dolar o ayrı.http://www.vw.com/models/

Yani demem o ki arkadaşlar her ne kadar 100 bin tl denince bizim aklımız eski 100 bin tl'ye gitsede şu anda 100 bin tl okadar da çok bir para değil inanın.
  • yeni atılım dönemi işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: msbphoenix

100 bin lira demek, 28 bin dolar demek aslında. Diyelim ki 2 bin dolar maaş alırsak aslında o kadarda pahalı gelmiyor.
    Ha birde abd'de şu an 1.8 tsi 170 psi golf 20 bin dolar o ayrı.http://www.vw.com/models/

Yani demem o ki arkadaşlar her ne kadar 100 bin tl denince bizim aklımız eski 100 bin tl'ye gitsede şu anda 100 bin tl okadar da çok bir para değil inanın.

Birde boyle burjuva arkadaslar cikip" 100 bin tl cok para degil bik. Bik bik " demiyor mu?

Insan bu kadar mi yasadigi ulkeden habersiz yasar.

Issizligin yuzde 20, asgari ucretin 1200-1300 tl oldugu bir ulkede nufusun yuzde 50 si belkide daha fazlasi omru hayati boyunca masada toplu halde 100bin tl goremez.

100bin tl cok buyuk paradir.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Mayıs 2017; 11:56:40 >

• quote:

100 bin lira demek, 28 bin dolar demek aslında. Diyelim ki 2 bin dolar maaş alırsak aslında o kadarda pahalı gelmiyor.

Arkadas hiciv yapmis ben yanlis anlamisim kendisinden ozur diliyorum.

Hayirli gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Arkadas hiciv yapmis ben yanlis anlamisim kendisinden ozur diliyorum.

Hayirli gunler.

Estağfrlh. Anlaşıldığım için memnunum. Paranın gerçek değerini bulduğu güzel ülkem de yaşamak ümidiyle hoşça kalın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.