Şimdi Ara

1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnsurgent -- 12 Haziran 2017; 21:2:12 >

• Böyle tarz konulara sabit konular ekseler çok iyi olur. Hocam ant 1 e maksimum 25 verip bitir o kitabı, kitap bitince simetri git zorlanirsan sonuç fasiküllerinden git. Yanında soru bankası ile götürürsün simetriyi falan ama alacağın soru bankası mutlaka ÇÖZÜMLÜ olsun. Çalışma şekline gelirsek sakin kafayla konu anlatımını izle, konuyu kitaptan çalış,soru çöz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac Demarco

Böyle tarz konulara sabit konular ekseler çok iyi olur. Hocam ant 1 e maksimum 25 verip bitir o kitabı, kitap bitince simetri git zorlanirsan sonuç fasiküllerinden git. Yanında soru bankası ile götürürsün simetriyi falan ama alacağın soru bankası mutlaka ÇÖZÜMLÜ olsun. Çalışma şekline gelirsek sakin kafayla konu anlatımını izle, konuyu kitaptan çalış,soru çöz.

teşekkür ederim,
    ant ile matamatik 1 bitirip ona geçmeyi denerim olmazsa, 2 yi bitirip geçmeyi denerim.
    simetri yetermi ygs için?
  • Bende 0 dım suan 20-25 im. Ant mat1 i bitirip youtubeden Matakademi ile calismanı öneririm. Kendim yazıp durdurup cözmeye calisirdim. + Nejdette kullanabilirsin

• lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Simetri konu konusunda yeter de artar. Bana kalsa 1 sonrası o kitaptan çözmek gereksiz, 2 ci kitap konu anlatimda çok eksik kalıyor bön bön bakıyor insan simetri öyle değil yeterince örnek var.

• Antrenmanlarla matematik serisi ve fem simetri serisi kesinlikle çözülmesi gereken kitaplar.Ant. Mat ile başladım şuan fem simetrideyim 2-3 net ile başladım en son ki Güray küçük denemesinde 19 yaptım.Simetriye aynı anda 1 ve 2 yi yürüterek gidiyorum.Daha güzel oluyor.Simetri bitirdikten sonra karekök mps ve soru bankası ile devam etmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mac Demarco

Simetri konu konusunda yeter de artar. Bana kalsa 1 sonrası o kitaptan çözmek gereksiz, 2 ci kitap konu anlatimda çok eksik kalıyor bön bön bakıyor insan simetri öyle değil yeterince örnek var.

Tamam teşekkür ederim,
    2 kitabın konulara bakarım,
    ve simetrinin konulara bakarım
    çözmek gereksizse çözmem
    eksik kalıyorsa smiteriye 1. kitap 2.'yi de çözerim.

1 ve 2 kitabı aldım yarın gelir çözmeye başlayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Bende 0 dım suan 20-25 im. Ant mat1 i bitirip youtubeden Matakademi ile calismanı öneririm. Kendim yazıp durdurup cözmeye calisirdim. + Nejdette kullanabilirsin

Doping almaya karar verdim,
    Hem bütün dersler var, hemde lys sayısal da var,

kazanmak için gerekirse behzat'da alırım :)
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Matematik doping bi işe yaramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Matematik doping bi işe yaramaz

Edebiyat'ta? tarih, biyoloji gibi?

Bunlarda yarasada olur,

Gerekirse hem doping hem kitap, hem nejdat, hem behzat'tan dinlerim sıkıntı yok,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.