Öncelikle Temel Ozliklerle Kaba Taslak Bir Klavuz Yapmayi Dusunuyorum. Skill Olarak : Hizli Saldiri Suikast Bicak Cevirme Zehir Bulutu
2 Dex 2 Hp Diye İlerle 75 Level Olunca Sıfırla Str'i Ve Dex'i Fulle Gerisini Hp'e Ver Kasmanda Engel Olur Ama Skillerinden %50 Artis Fark Edersin.
Nija Oldugumuz İcin Beceri Kitabi Klavuzlari Cok Ucuz Oluyor Bk Dan Cok Klavuz Okumaya Calisin İleride Cok İyi Bir Sekilde Sebebini Anlicaksiniz.
Nija 65 Lvl'de Rahat Bir Sekilde Alev Krali Kesebiliyor Skiller Biraz Yuksekse Para Sıkıntınızda Olmaz Ama Size Tavsiyem Kutulari Acin Exp Yuzuklerini Biriktirin
Ve +9 Bicak Konusu Aslinda O Kadar Kolay Ki Ben 64 Lvl De +9 Simseklerimi Basmistim
Ve En Onemlisi +9 Siam Bicagini Asla Geciktirmeyin Ve Es Gecmeyin
Vs Lerdede Saldiri Hizi Veren İtemler Takin Farkini Goruceksiniz
0l0'yu tanırım board.metin2'de tanışmıştık gerçekten süper bir ninja gmlerle vslerini izledim bir gmye skill ile 5k vurma bence büyük marifet
quote:
Orjinalden alıntı: ByErgi
0l0'yu tanırım board.metin2'de tanışmıştık gerçekten süper bir ninja gmlerle vslerini izledim bir gmye skill ile 5k vurma bence büyük marifet
İfestos'a 10k vurmak yürek ister dostum
Str ninjada özellikle suikastcide işe yaramaz, sonuçta skill vuracak, item ve skilller önemli. Hp sonra dex sonra str-sp eşit dağıtılmalı bence. Skill sırası olarak : Suikast-Biçak çevirme-Hizli saldırı-Zehirli bulut çok iyi olur. Bıçak çevirme kullanmasını bilirseniz 1 skill ile 3-4 kez vurabilirsiniz bu da master ise elinizdeki silaha göre 1-2k arası vursa 4-6k yapar çok az bir hp kalır karşı tarafda bundan önce de suikast atmışsanız hızlı saldırı ile kolayca yenebilirsiniz.
Kritik ile 5k, delici vuruş ile 3k vuruyorum. Canavara/karaktere göre değişir tabiki ama önemli olan sağlam item yapmak ve skilleri kulanmayı bilmek. Resimde gördüğünüz gibi m3 iken 1285-1431 yazıyor ve 2.5k vurabiliyor.
Suikast ile arkadan çok daha fazla vurur, yandan 2k vururken arkadan 2.5 vuruyor mesela. Bıçak çevirme ile düşmana sürekli atak yaparak tam sizden uzaklaştığı anda vurursanız 2-3-4 kez vurabilirsiniz ve çok fazla hp götürebilirsiniz. Benim stat dağıtımım:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 30 Mayıs 2009; 20:52:28 >
quote:
Orjinalden alıntı: Çeyun
Str ninjada özellikle suikastcide işe yaramaz, sonuçta skill vuracak, item ve skilller önemli. Hp sonra dex sonra str-sp eşit dağıtılmalı bence. Skill sırası olarak : Suikast-Biçak çevirme-Hizli saldırı-Zehirli bulut çok iyi olur. Bıçak çevirme kullanmasını bilirseniz 1 skill ile 3-4 kez vurabilirsiniz bu da master ise elinizdeki silaha göre 1-2k arası vursa 4-6k yapar çok az bir hp kalır karşı tarafda bundan önce de suikast atmışsanız hızlı saldırı ile kolayca yenebilirsiniz.
Birazdan mesajı düzenleyip birkaç ss koyacağım .
Hızlı saldırının 1. master olması bencede saçma olmuş 65den sonra statları sıfırlama olayı bence fena değil gerçi 0l0 da hp olmasa da olur bi hızlı saldırı çakıyo adam 6k - 7k
quote:
Orjinalden alıntı: xSquaLLx
quote:
Orjinalden alıntı: Çeyun
Birazdan mesajı düzenleyip birkaç ss koyacağım .
Hızlı saldırının 1. master olması bencede saçma olmuş 65den sonra statları sıfırlama olayı bence fena değil gerçi 0l0 da hp olmasa da olur bi hızlı saldırı çakıyo adam 6k - 7k
z.bulut ile hem hasar vercek hemde zehirleyeceksiniz ki bu skill boss keserken zehirlemeli item olmadan ninjanın nasıl zehirledigini gösterecektir. ( bin savascı keserken görülebilir rahatlıkla )
İleri seviyelerde kızıl ormanda en düşek vuran skill olsada zaten o seviyede ( min 79-80 ) 4.masteriniz acılmış olacak coktan
Öncelikle Temel Ozliklerle Kaba Taslak Bir Klavuz Yapmayi Dusunuyorum. Skill Olarak : Hizli Saldiri Suikast Bicak Cevirme Zehir Bulutu
2 Dex 2 Hp Diye İlerle 75 Level Olunca Sıfırla Str'i Ve Dex'i Fulle Gerisini Hp'e Ver Kasmanda Engel Olur Ama Skillerinden %50 Artis Fark Edersin.
Nija Oldugumuz İcin Beceri Kitabi Klavuzlari Cok Ucuz Oluyor Bk Dan Cok Klavuz Okumaya Calisin İleride Cok İyi Bir Sekilde Sebebini Anlicaksiniz.
Nija 65 Lvl'de Rahat Bir Sekilde Alev Krali Kesebiliyor Skiller Biraz Yuksekse Para Sıkıntınızda Olmaz Ama Size Tavsiyem Kutulari Acin Exp Yuzuklerini Biriktirin
Ve +9 Bicak Konusu Aslinda O Kadar Kolay Ki Ben 64 Lvl De +9 Simseklerimi Basmistim
Ve En Onemlisi +9 Siam Bicagini Asla Geciktirmeyin Ve Es Gecmeyin
Vs Lerdede Saldiri Hizi Veren İtemler Takin Farkini Goruceksiniz
bu 75 lvl dan sonra full str/dex olayı biraz sakat eger kasıyorsanız kolay yatarsınız cunku hem hp hemde savunma kaybınız olacak ancak gelen+ str buyuk bir fark yaratmaz ( skillerde ucmayacaktır oyle %50 filan cok abartı rakamlar )
bana kalırsa oldugu gibi kalsın str ye vermeye devam edin ancak kullandıgınız bıcak mutlaka +8-9 olsun benim kişisek tercihim herzaman ejder bıcagıdır. evet yavas vurur ama skilleri arttırır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme