Şimdi Ara

'09 klavuzu mu yoksa '10 klavuzu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkesin istediği yer olması dileğiyle başlamak istiyorum. Bu sene MF4 den 87bin sıralama ve 386 puan yaptım. İnşaat istiyordum, ilk başlarda '10 klavuzuna göre istediğim birkaç yer geliyordu da ama dershanelerdeki rehberlikçilerle görüştükten sonra bana yazdığım yerlerin gelmeyeceğini daha düşük yerler yazmam gerektiğini hatta '10 klavuzunun yanlış olduğunu söyleyip '09 dan tercih yapmam söylendi. (Tercih listem 38.000-113.000 arasındaydı)

Ama şimdi '09 klavuzuna bakıyorum aynı bölümler bu seneki klavuzla uyuşmuyor. Arada dağlar kadar fark var. Puan olarak neredeyse yazdığım heryerde 50 puan sıralama olarakta 40.000 civarında oynama var. Şimdi hangisine göre tercih yapmak daha uygun olur. Ösym bu kadar da hata yapar mı acaba?

• Bu sene kimse bir şeylerden emin değil.Sonuçlar açıklandığında her şey aydınlanacak.Ben kendime şu soruyu sordum; "Nereleri istiyorum? En son gideceğim yer neresi?" Bunları düşünerek yazdım.Zaten bu sene tutmazsa tekrar deneyeceğim.Ama sen illa yerleşicem diyorsan 2009'a göre tutan bir yerleri yaz en sonlara doğru.2010 kılavuzu yada 2009 kılavuzu...Fark etmez ikisini de incele yorumunu yap listeni oluştur.Örnek: Benim Tm - 1 sıralamam 46 binlerde, toplam 7 tercih yaptım ve 7.tercihim Marmara Ü. Almanca Enformatik. 2009'a göre 35binle kapatmış 2010'â göre 49bin.Benim en son gideceğim yer burasıdır.Bundan daha aşağı başka bir yere gidersem mutsuz olurum.Sende böyle düşün bence.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.