Şimdi Ara

07.09.2012 Banko Kuponum (Yorumlayın Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hollanda v Türkiye 113 Üst
    Rusya v Kuzey İrlanda 101 MS1
    Liechtenstein v Bosna-Hersek 105 MS2
    Moldova v İngiltere 121 MS2

Arkadaşlar yüklü gireceğim. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

• tutar
  • Bayağı yüklü gireceksiniz sanırsam çünkü oranlar ciddi anlamda düşük :) Tutar bence
  • Evet uzun zamandır kaybedip geçen hafta yüklü kazandım ve kazandığım tüm parayla oynamayı düşünüyorum. O yüzden bu kadar stres yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Evet uzun zamandır kaybedip geçen hafta yüklü kazandım ve kazandığım tüm parayla oynamayı düşünüyorum. O yüzden bu kadar stres yaptım

Öyle bir hata yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Evet uzun zamandır kaybedip geçen hafta yüklü kazandım ve kazandığım tüm parayla oynamayı düşünüyorum. O yüzden bu kadar stres yaptım

Öyle bir hata yapma.

Hocam varsa kesin gördüğünüz maç değiştirebilirim.
  • tutar büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Öyle bir hata yapma.

Hocam varsa kesin gördüğünüz maç değiştirebilirim.

Maclarin güzel ama elindekinin hepsini basma su an kaybetmenin verdigi bir hirs var icinde anliyorum seni ama ya kaybedersen..

• Valla ben banko bulamadım. Ama yarın sadece hollanda türkiye maçına türkiye gol atacağa 200 300 tl gibi bir rakam gireceğim. Canlıdayken 10 15 dktan sonra türkiye 0.5 Gol üstünün oranı 2.30 2.40lara fırlayacaktır. kaçırmayın derim. Ayrıyetten bu yaptığın kuponuda paranı 3 e böl çıkan sonucu bas. Hepsini bastığın zaman yatarsa fena olursun nitekim geçenlerde yaşamış olduğum birşey kısaca anlatayım; 2 hafta gibi uzun bir süre içerisinde 20 lirayı 440 tl yaptıktan sonra çok güzel bir kupn yapmıştım. kuponda 5 maç vardı fb gaziantepe handikap girmiştim vs.. maçların hepsi geldi. Sadece spartak rotterdam- agov maçına ms 1 girmiştim. Aralarındaki 8 maçıda sparta rotterdem kazanmış kendi evindeki öteki maçların hepsini alıp + handikaplı bitmiş geldi deplasmanda zayıf olan takımla kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. Sadece spartta roteerdam agov maçı yüzünden 440 tl yatırdığım kupondan 6100 TL kaçırdım.

• Hepsi basmak gibi bir hata yapma bencede.
  • Tamam arkadaşlar yarısını basacağım, teşekkürler uyardığınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

Valla ben banko bulamadım. Ama yarın sadece hollanda türkiye maçına türkiye gol atacağa 200 300 tl gibi bir rakam gireceğim. Canlıdayken 10 15 dktan sonra türkiye 0.5 Gol üstünün oranı 2.30 2.40lara fırlayacaktır. kaçırmayın derim. Ayrıyetten bu yaptığın kuponuda paranı 3 e böl çıkan sonucu bas. Hepsini bastığın zaman yatarsa fena olursun nitekim geçenlerde yaşamış olduğum birşey kısaca anlatayım; 2 hafta gibi uzun bir süre içerisinde 20 lirayı 440 tl yaptıktan sonra çok güzel bir kupn yapmıştım. kuponda 5 maç vardı fb gaziantepe handikap girmiştim vs.. maçların hepsi geldi. Sadece spartak rotterdam- agov maçına ms 1 girmiştim. Aralarındaki 8 maçıda sparta rotterdem kazanmış kendi evindeki öteki maçların hepsini alıp + handikaplı bitmiş geldi deplasmanda zayıf olan takımla kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. Sadece spartta roteerdam agov maçı yüzünden 440 tl yatırdığım kupondan 6100 TL kaçırdım.

Bu cok kötü olmus.

• bence de hepsini atma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.