Şimdi Ara

06-FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockymarlboro

    rtl hd de 13:45 den 17:45 e kadar formula 1 görünüyor yarış saat kaçta başlıcak

    15.10
  • o tekeri yamultan kimdi
  • bu ferrari ekibi ne yapıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Pulse_

    bu ferrari ekibi ne yapıyor?

    Ben de anlamadım. Gitti podyum.
  • Marussia çarpıp lastiğini patlatmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No-One

    quote:

    Orijinalden alıntı: _Pulse_

    bu ferrari ekibi ne yapıyor?

    Ben de anlamadım. Gitti podyum.

    hata ile editlerken yeni konu açmışım şaşkınlıktan, daha neler göreceğiz acaba..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Pulse_

    quote:

    Orijinalden alıntı: No-One

    quote:

    Orijinalden alıntı: _Pulse_

    bu ferrari ekibi ne yapıyor?

    Ben de anlamadım. Gitti podyum.

    hata ile editlerken yeni konu açmışım şaşkınlıktan, daha neler göreceğiz acaba..

    Ben de en son mesajı değiştiremedim bir türlü, yeni cevap atmak zorunda kaldım. Senin durum daha kötü olmuş Citi çalışıyor herhalde :))




  • Raikkonen'e yazık oldu. Güvenlik aracı arkasında turunu geri almak için Raikkonen'e çarpan hangi Marussia ise, ona yarıştan sonra "Üstün Başarı Belgesi" vermeleri lazım. Çünkü böyle bir başarı(!) ödülü hak ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raikkonen için büyük talihsizlik, yazık oldu. Yeni lastiklerini de blokajdan ötürü bayağı yıprattı. Alonso bugün kayıpları oynuyor. Ricciardo ile arasında çok fark yok bakalım zorlar herhalde. Mercedes ve diğerleri şeklinde gecen bir yarış olmakta. Sezonun kalanı da böyle devam edecektir. Rosberg'e sampiyon sıfatını yakistiramiyorum. Hamilton olsun isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No-One kullanıcısına yanıt
    evet hocam silinmiyorda, citi work
  • Bu kadar aracın teknik sorunla yolda kalması ilginç. Avustralya'ya benzedi yarış.
  • son 3 tur hamilton 2. bitirecek kesin
  • Klasik Monaco yarışı oldu diyebiliriz.Birinci start alan birinci bitirdi.Hamilton ve Rosberg arasında savaşın startı da bu yarışta verilmiş oldu.Bu işten kim karlı çıkar göreceğiz ancak bana göre Hamilton baskı altında daha fazla hata yapmaya meyilli.Ricciardo yine harika iş çıkardı.Podyum oldukça iyi sonuç ayrıca şampiyonluk kapasitesi olan bir pilot olduğunu ispatladı.Alonso ve Ferrari için söyleyecek çok fazla şey yok.Kapasite bu, Ferrarinin her yıl bahanesi var.Yarışın ve son yılların en büyük sürprizi ise Bianchinin puan almasıdır.O da potansiyeli yüksek olan bir başka isim.

    Genel tabloya bakarsak 2004 sezonundan sonra geçilen yeni kurallar ile beraber rekabetin artması beklendi.Nitekim 2005,2006,2007,2008 sezonları bu açıdan başarılı oldu diyebiliriz.Ancak 2009 dan itibaren hep birileri baskın çıktı ve bu sene geldiğimiz noktada Mercedes Schumili yılların Ferrarisi oldu diyebiliriz.Yani başlanılan noktaya dönülmüş oldu.




  • yine sıkıcı bir Yarış izledik.Yagmur yagsın diye ümit ettim ama olmadı.Monacoda tek Heyecan getirecek durum Yagmurdur.
  • Gerçekten hala nasıl izliyorsunuz şunu anlamıyorum ben?
  • Bernie Pirelli'yi ikna etti. Montezemolo şu inadından ne zaman vazgeçeceksin.
    Kimi'ye muhtaçsın.
  • Yarış izlememe serim devam ediyor. Bu bu sene 4. oldu izlemediğim. Başında bakıp kapattım. Raikkonen biraz heyecan yaptırdı ama o kadar.
  • Çok iyi bir yarış olmadı. Sıralamada ilk çizgiyi Mercedesler aldıktan sonra yarışta da duble yapacakları belliydi açıkçası. Yalnız bu yarış, Hamilton ve Rosberg'in arasını açan, ikili arasındaki savaşı başlatan yarış olarak tarihe geçeceğe benziyor. Hamilton, sıralamalarda olanlardan ötürü, hem sıralamalardan hem de yarıştan sonra epey sinirli ve mutsuzdu. Nitekim yarıştan sonra Rosberg için yaptığı "Artık onunla arkadaş değiliz" demeci durumun ciddiyetini gözler önüne seriyor. Bundan sonra 2007'deki Mclaren takım içi çekişmesini (Alonso-Hamilton) göreceğiz gibime geliyor.

    Yarışa Ferrari açısından bakarsak... Yarışın başında Raikkonen'in müthiş startı, ardından Vettel'in yolda kalmasıyla podyuma çıkacak pozisyona geldi. Ancak Max Chilton'un hayatımda gördüğüm en saçma, en basit, en acemice hatasıyla Kimi'nin podyumu güme gitti. Max Chilton bu olayda kalitesini belli etti. Olan Kimi'nin podyumuna oldu. Ayrıca şu olayda komiserlerin Chilton'a sadece kınama cezası vermiş olması akıl alır gibi değil. Acaba Chilton, orada Raikkonen'e değil de, Hamilton'a temas edip, onun lastiğini patlatsa yine aynı cezayı alır mıydı? Ben cevap vereyim, tabii ki de hayır. Alonso'ya bakarsak... Tıpkı Raikkonen gibi onun da elinden bir şey gelmiyor. Aracın kapasitesi bu, daha fazlası yok. Burada Ferrari'nin, Red Bull'la mücadele etme şansı yoktu, o da yapacağının en iyisini yaptı.

    Son not olarak, Bianchi ve Marussia da ilk puanlarını almış oldu. Her ne kadar Marussia'nın diğer pilotuna yarış esnasında sövmüş olsam da, Bianchi'yi tebrik ederim. İstikrarlı bir sürüşle takımına ilk puanlarını kazanıp, muhtemelen takımlar şampiyonasında 10.sırayı şimdiden garantilemiş oldu.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.