Şimdi Ara

0532 xxx x xxx Tarzı hatlar neden Binlerce YTL'ye satılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• gerçekten var mı öyle birşey eğer varsa benim 532 li hattımı satacağım
  • sadece ilanı veriliyor satılmıyor
    o paralar telefon hattına verilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimpot79

gerçekten var mı öyle birşey eğer varsa benim 532 li hattımı satacağım

http://cep-telefonu.gittigidiyor.com/0532_W0QQklmZZ0532QQsraZZeda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 17 Mayıs 2007; 15:01:54 >
  • BENİM DUYDUĞUMA GÖRE BUNLARI İŞ ADAMLARI KULLANIYORLAR
    BU HATLAR DİNLENEMİYOR DİYE DUYMUŞTUM O YÜZDENDİR FAKAT BİZİM BURADA 32 Lİ HAT 15 YTL BURADAN ALIYIM 1 MİLYARA SATAYIM O ZAMAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimpot79

gerçekten var mı öyle birşey eğer varsa benim 532 li hattımı satacağım

ewet war böyle birşey arkadasımın babasına 5 milyar önerdiler.sattı herhalde

inş 5-6 seneye kadarda 0535 ler bu kdar para eder..
  • Benim babamın numarası öyle
    hicte talep falan gelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim buradaki turkcell bayii 0532 li hatlar gelmiştir yazmış cama. Hem de normal fiyattan satıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan15

Bizim buradaki turkcell bayii 0532 li hatlar gelmiştir yazmış cama. Hem de normal fiyattan satıyolar

walla ben pahalı diye duymustum..
  • 532'li numaraların bir esprisi var:

Faturları hat kullanıyorum ve çook uzun yıllardır cep telefonu kullanıyorum diyebilmek için...
  • babamda 532 200 xx xx var ilk üyelerden die otomatik olarak first class üyesi olmuşlar ayrıcalıgı war ıste
  • iş adamları 32'li hat alır. Bir yerde prestijdir işte kendilerince
  • quote:

Orjinalden alıntı: fabiosoner

BENİM DUYDUĞUMA GÖRE BUNLARI İŞ ADAMLARI KULLANIYORLAR
    BU HATLAR DİNLENEMİYOR DİYE DUYMUŞTUM O YÜZDENDİR FAKAT BİZİM BURADA 32 Lİ HAT 15 YTL BURADAN ALIYIM 1 MİLYARA SATAYIM O ZAMAN

aynısını ben yazcaktım, burda 15 ytl e 32 li hat satıyolar .....
  • Dinlemeyle alakası yok sırf gösteriş ve prestij için.Ayrıca öncedendi o olay şimdi 9 ytl bile bulanabiliyor.
  • 10 yılllık telsim hat var 542 li telsimin ilk nolarından biridir isteyen olursa satabilirim
  • Yerim prestijini yav.Tel no ile prestij mi olur...
  • ya turkcell en yi hat bide faturalısı olunca ayrı bi şekil oluo...nasıl mercedes e binmek şekilse o hesap...hani param var turkcell faturalı kullanıyorum hesabı....mesela tam bilmiyorum 550 milletvekili varsa 540 tanesi 532 li kullanıo...

ucuza satılmasının sebebei ise 2 yıldır hiç kullanılmayan hatların iptal edilmesi ve bunların yeniden satışa çıkraılması...
  • iş hayatında oldukça faydalı oluyor 32li hatlar..
  • bide sanki bu fiyatlar faturayada yansıyor bakıyorum faturaya o kadar konuşmadıgı halde cok fatura geliyor
  • Trcellde tüm hatlar aynıdır, 1999 dan beri 532 hat sahibiyim sadece müşteri hizmetlerini aradığınızda normal hat kullanıcılarına uyguladıkları hizmet anlayışı dahada belirginleşiyor, birde Vip özelliği var, doğum günümde falan heryıl hediye falan yolluyorlar :)

Hergün 532 li hat kapatılıyor ve 6 ay sonra tekrar piyasaya çıkıyor, o kadar fiyata o para verilmez, gidin bir telefoncuya 20YTL ye alırsınız 533 zaten beleş.

Saygılar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.