Şimdi Ara

0532'li ve faturalı turkcell hat hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar turkcell'de bana istediğim bir numarayı almamı sağlayabilecek bir arkadaş varmı acaba ve istediğim numarada şu anda kullanılmamaktadır lütfen pm atınız detaylı görüşülür teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer1988 -- 28 Ekim 2013; 1:15:59 >

• numara kullanılmıyorsa ya satışa çıkmamıştır ya da bayide satılmayı bekliyordur. 2 durumda da bulmak almak kolay değil. ama zor da değil. müşteri hizmetleri ile görüşebilir misin durumu? en azından onlar ekranda görürler hattın durumunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: stubburn

numara kullanılmıyorsa ya satışa çıkmamıştır ya da bayide satılmayı bekliyordur. 2 durumda da bulmak almak kolay değil. ama zor da değil. müşteri hizmetleri ile görüşebilir misin durumu? en azından onlar ekranda görürler hattın durumunu

öncelikle mesajınız için teşekkür ederim müşteri hizmetlerini bir çok kez aradım o numarayı almama yardımcı olamayacaklarını söylediler ve hangi ilde olduğu bilgiside verilmiyor hat durumuna gelince sanırım onuda söylemezler?
  • muhtemelen daha önce biri kullanıyordu ve iptal ettirdi,ancak iptal eder etmez sen alamazsın..belirli bir sürenin geçmesi gerekiyor.yani o hat bir süre satılmaz (emin değilim ama 1 sene kadar satmıyorlar o hattı)
    git bir TİM bayisine rica et,en azından yol gösterirler.çağrı merkezinden kesinlikle çözüm bulamazsın kardeşim..şansını dene bakalım ne olacak..
  • tatlı dilin açamayacağı kapı yoktur :) örnek ; kız arkadaşımı rahatsız eden bir numara vardı,çağrı merkezini aradım,bilgi veremdiler yardımcı olmadılar..bayiye gittim rica ettim durumu anlattım,ilk gittiğim vermedi.farklı bir bayiye gittim yardımcı oldular :) normalde bilgi vermesi yasak..kafa dengi birine denk gelirsen yardımcı olacağına inanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzylmz85

muhtemelen daha önce biri kullanıyordu ve iptal ettirdi,ancak iptal eder etmez sen alamazsın..belirli bir sürenin geçmesi gerekiyor.yani o hat bir süre satılmaz (emin değilim ama 1 sene kadar satmıyorlar o hattı)
    git bir TİM bayisine rica et,en azından yol gösterirler.çağrı merkezinden kesinlikle çözüm bulamazsın kardeşim..şansını dene bakalım ne olacak..

öncelikle teşekkür ederim konuma yazdığınız için hat sanırım satışta şu an en son 2005 te kapanmış T.İ.M ile görüştüm yardımcı olamayacaklarını söylediler müşteri hizmetleride yardımcı olamadı yani anlamadığım bu hat şu anda boşta bende almak istiyorum nedense turkcell bana yardımcı olmuyor turkcell dağıtımını yaptığı hatların nereye gittiğini bilmiyor diye bir sonuç çıkıyor buradan...

• quote:

tatlı dilin açamayacağı kapı yoktur :) örnek ; kız arkadaşımı rahatsız eden bir numara vardı,çağrı merkezini aradım,bilgi veremdiler yardımcı olmadılar..bayiye gittim rica ettim durumu anlattım,ilk gittiğim vermedi.farklı bir bayiye gittim yardımcı oldular :) normalde bilgi vermesi yasak..kafa dengi birine denk gelirsen yardımcı olacağına inanıyorum..

ben bayiyede gittim eskiden olsa yardımcı olurlarmış şu anda baya zormuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok zel numara mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsrimE

çok zel numara mı?

hayır inanın yanyana aynı 2 rakam bulamazsınız mesela 7 hanesi başında 05XX olmadan 3560291 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer1988 -- 25 Eylül 2012; 18:41:59 >
  • Tavsiyem, uğraşmayın Vodafone'dan alın hattı kesinlikle istediğiniz numarayı alabilirsiniz. Başı 532 olmaz da 542 olur, 3 ay dolduktan sonrada Turkcell'e taşırsınız. İstediğinizs numarayı elde etmenin en yakın yolu budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erol Tevfik

Tavsiyem, uğraşmayın Vodafone'dan alın hattı kesinlikle istediğiniz numarayı alabilirsiniz. Başı 532 olmaz da 542 olur, 3 ay dolduktan sonrada Turkcell'e taşırsınız. İstediğinizs numarayı elde etmenin en yakın yolu budur.

öncelikle mesajınız için gerçekten teşekkür ederim mantıklı geldi peki 542 den 532 ye geçmem mümkünmüdür?
  • Hayır maalesef, hatların prefix denilen (532-542-533) başlangıç hanelerinin şimdilik değiştirilmesi mümkün değildir. Nasıl aldıysanız, o şekilde devam etmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erol Tevfik

Hayır maalesef, hatların prefix denilen (532-542-533) başlangıç hanelerinin şimdilik değiştirilmesi mümkün değildir. Nasıl aldıysanız, o şekilde devam etmelisiniz.

anladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byblue01

quote:

tatlı dilin açamayacağı kapı yoktur :) örnek ; kız arkadaşımı rahatsız eden bir numara vardı,çağrı merkezini aradım,bilgi veremdiler yardımcı olmadılar..bayiye gittim rica ettim durumu anlattım,ilk gittiğim vermedi.farklı bir bayiye gittim yardımcı oldular :) normalde bilgi vermesi yasak..kafa dengi birine denk gelirsen yardımcı olacağına inanıyorum..

evet benim dediğim olay zaten 4-5 yıl önceydi..aslında biraz daha zorlarsan belki yardımcı olurlar..zor dediklerine bakma sen..az çok biliyorsundur,sisteme girecek ve nerede kimde olduğuna bakacak bu kadar basit..eğer gerçekten çok istiyorsan,birkaç yere daha git..(turkcell olmasa bile,vodafon ya da avea da tanıdık bulsanda olur..onların çevresi geniş,arkadaşları çok..bir telefonla hallederler..) bir kaç kez daha şansını denemekte fayda var bence..

• zaten operatörlerin elinde yeni numara da yok,şu an satışta olan numaralar daha önce kullanılmış,kapatılmış yenide satışa çıkmış numaralar
  • quote:

quote:

quote:

evet benim dediğim olay zaten 4-5 yıl önceydi..aslında biraz daha zorlarsan belki yardımcı olurlar..zor dediklerine bakma sen..az çok biliyorsundur,sisteme girecek ve nerede kimde olduğuna bakacak bu kadar basit..eğer gerçekten çok istiyorsan,birkaç yere daha git..(turkcell olmasa bile,vodafon ya da avea da tanıdık bulsanda olur..onların çevresi geniş,arkadaşları çok..bir telefonla hallederler..) bir kaç kez daha şansını denemekte fayda var bence..

tim e gitsem olurmu acaba gittim ama olmaz demişlerdi yani bayii derken normal telefoncu olurmu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

tim e gitsem olurmu acaba gittim ama olmaz demişlerdi yani bayii derken normal telefoncu olurmu?

evet Tim'de dene şansını kardeşim..yardım etmiyolarsa bile yol göstersinler,çözüm üretsinler..(turkcell'in web sayfasından bize ulaşın kısmından yazsana..onlar biraz daha ilgili oluyorlar..en azından soruna yanıt almış olursun)
    son olarak sosyal medyanın gücünü kullan bence..d smart kullanıyodum,bi türlü işimi halledemedim.günlerce uğraştım,ama en sonunda twitter dan bi twit attım 5 dakika içinde sorunumu çözdüler :)
    mesela face de "turkcell çağrı merkezinde çalışan veya tanıdığı olan var mı " diye sor..mutlaka tanıdığı olan çıkar,ve yardımcı olur..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet Tim'de dene şansını kardeşim..yardım etmiyolarsa bile yol göstersinler,çözüm üretsinler..(turkcell'in web sayfasından bize ulaşın kısmından yazsana..onlar biraz daha ilgili oluyorlar..en azından soruna yanıt almış olursun)
    son olarak sosyal medyanın gücünü kullan bence..d smart kullanıyodum,bi türlü işimi halledemedim.günlerce uğraştım,ama en sonunda twitter dan bi twit attım 5 dakika içinde sorunumu çözdüler :)
    mesela face de "turkcell çağrı merkezinde çalışan veya tanıdığı olan var mı " diye sor..mutlaka tanıdığı olan çıkar,ve yardımcı olur..

ben face kullanıyorum twitter da yazsam turkcell taradından görünür mü yazdıklarım?hemen bir twitter hesabı açıyorum kendime o zaman...

• yok face'den yazdıklarını görmezler,twit atabilirsin..kendi face'ne duvarına yazsana "turkcell de tanıdığı olan var mı" diye..belki çıkar ? o zmn işin daha da kolaylaşır :) ben de merak ettim.twit at bakalım ne olcak.sonucu yazarsın ;)
  • quote:

yok face'den yazdıklarını görmezler,twit atabilirsin..kendi face'ne duvarına yazsana "turkcell de tanıdığı olan var mı" diye..belki çıkar ? o zmn işin daha da kolaylaşır :) ben de merak ettim.twit at bakalım ne olcak.sonucu yazarsın ;)

kardeş twit attım ama turkcell silmiş art arda 5 tane falan ve bunun tanıdıkla ilgisi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.