Ben seni özledim İnan ki seni özledim Sor baharın renginden Sor bu ağacın gülünden İnan ki seni özledim
Bu kaç yıldır tutukluyum Bu kaç yıldır hapisteyim Çok zulüm ve çok zor gördüm Ama senin aşkınla yaşadım İnan ki seni özledim Sensiz yaşam, yaşam değil Sensiz yaşamı ben yaşıyorum Ne zaman ki seni ansam Göz yaşlarımla yaşıyorum
Aşk olmazsa yaşam yaştır Aşksız yaşam değersizdir Aşk olmazsa yaşam yastır Aşksız yaşam değersizdir Davam aşk davasıdır İnan ki seni özledim Sor barış güvercinlerine Sor dost ve arkadaşlardan Sor hapsin duvarlarından Onlar sana doğruyu söylerler
Bu ne ya, kimse 05:55:55'i beklememiş...
Bu kadar kolay pes etmeyin.
quote:
Orjinalden alıntı: wenon
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
Hoca önümüzdeki salı izmirdeyim
şimdiden hoşgeldin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: wenon
quote:
Hoca önümüzdeki salı izmirdeyim
şimdiden hoşgeldin
Cigerim Geldiğimde şöle güzelce bi eğlenek...
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
Emre Esin: Emre Enteresan adamdır… Adında ne kadar sesli harf varsa, 1. sınıftayken de o kadar sessizdi. Sonra ne olduysa birden kabak gülü gibi açıldı, hatta fizikten 100 aldı okulun fiyakalı adamı oldu taaki 2. vizeye kadar : D uzun lafın kısası kafa adamdır ortama hemen ayak uydurur severim keratayı. Benim gazıma gelip çok kızla tanışma teşebbüsünde bulundu, iyi sonuçlar elde etti ama hala bekarrrr. Gelecek vadeden hızlı çapkınlardan biri olacak inşallah…