Şimdi Ara

03.08.2014 TARİHLİ LG G3 GOLD 16 GB FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    TLF AVEADAN 03.08.2014 TARİHİNDE ALINDI , SADECE MERAK AMAÇLI AÇTIM ve KUTUSUNA GERİ BIRAKTIM,HERŞEYİYLE SIFIR BİR CİHAZ YANINDA O PENCERELİ KILIFINIDA HEDİYE EDECEĞİM.
    İSTEDİĞİM FİYAT 1650 TL DİR,FİYAT İLE İLGİLİ ORDA O PARA BURDA BU PARA GİBİ YORUMLAR YAZMAZSANIZ SEVİNİRİM,SATILIP SATILMAMASI ÖNEMLİ DEĞİL CİHAZ FAZLALIĞINDAN DOLAYI ASTILIKTIR.TAKAS YOKTUR.CİDDİ ALICILILARLA ÇOK UFAK Bİ PAZARLIK PAYI MEVCUTTUR.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener87 -- 11 Ağustos 2014; 17:05:14 >

• Hocam 1650-1700 fiyat aralığında gold renk ve DİSTİRÜBÜTÖR garantili satan mağazalar var

Fiyat hakkında yorum yapmayın demişsiniz ama sıfırından fazla fiyat istiyorsunuz o ilgimi çekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

Hocam 1650-1700 fiyat aralığında gold renk ve DİSTİRÜBÜTÖR garantili satan mağazalar var

Fiyat hakkında yorum yapmayın demişsiniz ama sıfırından fazla fiyat istiyorsunuz o ilgimi çekti

açık söylemek gerekirse fiyatı yazarken sadece vatan bilgisayarın fiyatını baz alarak 1800 tl yaptım,ama alıcı arkadaşla fiyatta ikram yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener87

quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

Hocam 1650-1700 fiyat aralığında gold renk ve DİSTİRÜBÜTÖR garantili satan mağazalar var

açık söylemek gerekirse fiyatı yazarken sadece vatan bilgisayarın fiyatını baz alarak 1800 tl yaptım,ama alıcı arkadaşla fiyatta ikram yapabilirim.

Anladım hocam bu durumda yanılma olmuş haklısınız,ama dediğim gibi fiyat aralığı o seviyede bilginiz olsun;)
    Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener87

TLF AVEADAN 03.08.2014 TARİHİNDE ALINDI , SADECE MERAK AMAÇLI AÇTIM ve KUTUSUNA GERİ BIRAKTIM,HERŞEYİYLE SIFIR BİR CİHAZ YANINDA O PENCERELİ KILIFINIDA HEDİYE EDECEĞİM.
    İSTEDİĞİM FİYAT 1650 TL DİR,FİYAT İLE İLGİLİ ORDA O PARA BURDA BU PARA GİBİ YORUMLAR YAZMAZSANIZ SEVİNİRİM,SATILIP SATILMAMASI ÖNEMLİ DEĞİL CİHAZ FAZLALIĞINDAN DOLAYI ASTILIKTIR.TAKAS YOKTUR.CİDDİ ALICILILARLA ÇOK UFAK Bİ PAZARLIK PAYI MEVCUTTUR.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Seninle sanırım daha önce alışverişimiz olmuştu .

ben bahçelievlerdeyim eğer note 3 ile takas düşünürsen yazıver. Cihazım temizdir ve vodafone cihazı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.