Şimdi Ara

0212 944 45 45 superonline merkezi adına dolandırıcılık dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size başımdan geçeni açıklayarak sizinde aynı dolandırıcılıktan korunmanızı sağlamak istiyorum.

3 gün önce Turkcell bayinden evime internet bağlattım. 35 mbps fiber 130tl. Bu sabah 0212 944 45 45 numara Superonline dan arıyoruz kurulumunuz gerçekleşti dimi dediler evet dedim. Kurulum sırasında tv plus kutunuz bağlanmayı umutulmuş bugün gelip bağlayacağız dediler. Bende böyle bir paket almadığımı sadece internet aldığımı söyledim. Bunun üzerine telefondaki kadın yeni müşterilerimizi özel bir kampanya ücretsiz olarak bağlanacaktır dedi. Birazdan randevu merkezimizden aranacaksınız dedi ve pat diye kapattı. Neyse dedim heralde hediye bir şey. Çünkü 2 gün önce kullanmaya başladım ve ilk aya özel iki kat hız hediye edildi. Daha sonra öğlene sonra kimse kimseye bu devirde ücretsiz bir şey vermez diye Superonline müşteri hizmetlerini aradım. (0532 5320000) ve ne öğrendim! Sabah tarife değişikliği yapılmış. !!!! Resmen onayım olmadan tarifem değiştirilmiş ve hediye diye tv plus kakalamaya çalışıyorlar. Hemen şikayet oluşturdum. Telefondaki kadın kurulum gerçekleşmezse sorun olmayacağını söyledi. Akşamı bekliyorum kurmaya gelenleri geri yollayacağım. Ayrıca öğrendiğime göre 0212 944 45 45 Giza telekomünikasyon adında bir istanbul superonline bayiymiş. Şikayetvar da yüzlerce şikayet mevcut. Hatta benim yazdığım şikayet aynısından bir çok kişi mağdur olmuş. Bu kadar şikayete rağmen Turkcell superonline ın bu dolandırıcılara nasıl bayilik verebildiği ve bu dolandırıcılığa göz yummaları akıl alır değil. Lütfen dikkatli olun. Hatta direk bu numarayı engelleyin. Numarayı isteyen arayabilir. Kendilerini arayınca Turkcell kampanya birimi olduklarını söylüyorlar. Bu şere**** dikkat edin arkadaşlar sizde mağdur olmayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da tablet satmaya çalıştılar ama çok aradılar kanmadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.