Şimdi Ara

01-10 Mayıs - Sırtçantasıyla Vizesiz Balkan Turu - 8 Şehir / 6 Ülke (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
7
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yolların iyi olmadığını tahmin edebiliyorum, bunu da göze alıyorum, yapacak bir şey yok maalesef.

Uçakla indiğinde dönüş bileti olayını biliyorum, hatta bu yüzden tura özellikle Arnavutluk'tan başlıyorum. Çünkü o ülkeye tek yön bilet alabiliyorsun, diğerlerinde uyarı veriyor Pegasus. Valla düşünceleri ilginç, canım ülkemi bırakıp oraya yerleşmek çok komik olurdu.
  • Yeşil Pasaportum yok.

Turum Uçakla Arnavutluk'tan Başlayıp Kosova'da sona erecek. Bu yüzden Yunanistan veya Bulgaristan'la işim yok
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aknyldz

Yeşil Pasaportum yok.

Turum Uçakla Arnavutluk'tan Başlayıp Kosova'da sona erecek. Bu yüzden Yunanistan veya Bulgaristan'la işim yok

Hocam Gürcistan turunuz noldu canlı yayın dediniz tek kelime eklemediniz o konuya bi daha:)

• Merhaba, gerçi bunun için vize gerekli ama şu anda alpar turizm de kampanya var kosova gidiş geliş 20 euro ya otobüs bileti alınabilir, ilgilenenler gitmek isteyenler için çok güzel bir fiyat.
  • Arkadaşlar Hazır mısınız?

Pegasus Check-In yapıldı. Otel&Hostel rezervasyonları tamamlandı. Yolculuk Cuma günü Sabiha Gökçen - Tiran 14:15 uçuşu ile başlıyor Allah'ın izniyle!
  • Aknyldz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı yolculuklar
  • quote:

Arkadaşlar Hazır mısınız?

Pegasus Check-In yapıldı. Otel&Hostel rezervasyonları tamamlandı. Yolculuk Cuma günü Sabiha Gökçen - Tiran 14:15 uçuşu ile başlıyor Allah'ın izniyle!

Merakla bekliyoruz hocam. Bizim de aynı rotada bosna hariç diğerleri plansız olacak sanırım. Kalacak yer ve yemek mekanlarını isimleriyle paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cahilligimi maruz görün,bende buna benzer bir rota gezmek istiyorum, soruma gelecek olursak, arabayla gidecegim, bu ülkelere giderken transit geçeceğim bulgaristan ya da yunanistan vize istemez mi ?

• Her gezgine hayırlı yolculuklar
  • Estağfurullah hocam ne cahilliği.

Maalesef dediğin şekilde araba ile bir tur vizesiz mümkün değil.

Ben rotama uçak ile Arnavutluk'tan başlayıp Kosova'da yine uçakla bitireceğim, bu yüzden vizesiz.
  • quote:

Estağfurullah hocam ne cahilliği.

Maalesef dediğin şekilde araba ile bir tur vizesiz mümkün değil.

Ben rotama uçak ile Arnavutluk'tan başlayıp Kosova'da yine uçakla bitireceğim, bu yüzden vizesiz.

Anladım kardeşim çok teşekkür ederim iyi gezmeler bol eglenceler

• 1.Gün - İstanbul / Türkiye
    Sırtçantamı alıp evden çıktım. Havaalanına doğru ilerliyorum. İstanbul biraz serin bu saatlerde. Rota üzerinde hava sıcaklığı 22-28 dereceler arasında olacakmış. Çok az yağmur olabilir. Bu yüzden mont tarzı bir şey almadım. Boşuna ağırlık olmasın.
    Umarım sorunsuz bir gezi olur. Herkese selamlar.

• Boarding time 13:30
    İyi uçuşlar olsun
     01-10 Mayıs - Sırtçantasıyla Vizesiz Balkan Turu - 8 Şehir / 6 Ülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aknyldz -- 1 Mayıs 2015; 13:15:27 >
  • Sevgili dostlar, size bu mesajı Arnavutluğun Skhoder şehrinden yazıyorum. Yolculuğum Karadağ Budva istikametine doğru. Yerel saatle saat ikide otobüs kalkacak. Bir cafede oturuyorum ve hareket saatini bekliyorum.

Bildiğiniz dün uçakla Tiran'a indim. Açıkçası gümrükten geçerken biraz zorlandık. Arnavutluk'a ilk gelişiniz mi diye sordular. İşlem yapmadılar. Beklettiler, bütün Arnavutluk vatandaşları bitince bize baktılar. Ben gözlem yaptım ve sorun çıkarmayan bir polis memuru farkettim. O bankoya gittim ve nihayet içerideyim. Sanırsınız Amerika'ya giriş yapıyorsunuz.

Neyse havaalanından çıkışta şehir merkezine giden otobüsler var ona bindim. İskender Bey meydanı şehrin merkezi kabul ediliyor. Orada inip hostele yürüdüm. Çift katlı butik bir hostel.

Yerleştikten sonra çıkıp şehri gezdim. Açıkçası çok fazla gezilecek bir yer yok. Meydandaki opera binası, yanındaki Camii görülecek yerler. Meydanın az ilerisinde büyük bir park var. İnsanlar genelde burada. Parkın içinde kahve içip yemek yiyebileceğiniz yanyana iki mekan var. Genelde burada espresso içiliyor. Ben dondurmasını yedim. Gerçekten güzeldi. Daha sonra meydan etrafında yürüyüşten sonra hostele gidip dinlendim. Yatağa girip kestireyim demiştim ama yorgunlukla sabaha kadar uyumuşum.

Bu sabah erken uyandım ve buraya gelen otobüse bindim. Yaklaşık iki saat süren yolculuk sonunda buradayım. Bir sonraki durakta görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

• İyi gezmeler hocam. Keyifli tatiller.

• Karadağ dan (budva, kotor yada podgorica) Kosova yada Arnavutluk a ulaşım nasıl olabilir ve en son kaçta vardır öğrenebilir misiniz acaba?

• İyi eğlenceler :)
  • Aknyldz kullanıcısına yanıt
    yukarıda sorduğum soruya cevap dahi vermediniz iyiki birşey sorduk, soranda kabahat

• Arkadaşlar seyahat halindeyken internete vakit ayırmanın ne kadar zor olduğunu öğrendim. Şu anda Saraybosna'dayım. Çok keyifli ama bir o kadar yorucu oluyor. Aşağıda size 4 günün sonundaki rotamı paylaşıyorum. Varın siz düşünün.
    İmkan buldukça yazmaya çalışacağım ama bütün detaylar ayrıntılı olarak gelince söz. Kendinize iyi bakın.

01-10 Mayıs - Sırtçantasıyla Vizesiz Balkan Turu - 8 Şehir / 6 Ülke

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.