Şimdi Ara

000webhost tan Host alan arkadaslar Yardım LÜTFEN..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Frontpage de olusturdugum basit bir foto galersini 000webhost tun alanlarınını kullanarak sitedeki file manager aracılıgı ile sitenin puplic_html klasorune upload ettim fakat takıldıgım bi kac sorun var bu konuda bana yardımcı olabilicek arkadaslara ihtiyacım var.
    * frontpage ile olusturdugum tasarımı 000webhost un puplic_html klasorunemi upload etmeliyim
    * 000webhost un ns1 ve ns1 adreslerini kendi domain saglayıcıma ns1.webhost.com - ns2.000webhost.com olarak mı girmem gerekli..

• ns kayıtlarına dokunma. hostingini de yapıyor site. bir ftp programıyla dosyalarını public_html nin içine kopyala. bu kadar. ftp adresine site ismini yaz. kullanıcı adı kısmına sana verilen kullanıcı adını ve şifreni yazıp dosyaları upload et.
  • slm ben 000webhostan alan almaya çalışıyorum

acabasiz nasıl host almayı başardınız

lütven söylerseniz bana büyük iyilik etmiş olursnuz..

ben bir türlü aktif edemedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikati -- 9 Haziran 2010; 20:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah_Beyaz

Merhaba arkadaslar;
    Frontpage de olusturdugum basit bir foto galersini 000webhost tun alanlarınını kullanarak sitedeki file manager aracılıgı ile sitenin puplic_html klasorune upload ettim fakat takıldıgım bi kac sorun var bu konuda bana yardımcı olabilicek arkadaslara ihtiyacım var.
    * frontpage ile olusturdugum tasarımı 000webhost un puplic_html klasorunemi upload etmeliyim
    * 000webhost un ns1 ve ns1 adreslerini kendi domain saglayıcıma ns1.webhost.com - ns2.000webhost.com olarak mı girmem gerekli..

slm ben 000webhostan alan almaya çalışıyorum

acabasiz nasıl host almayı başardınız

lütven söylerseniz bana büyük iyilik etmiş olursnuz..

ben bir türlü aktif edemedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikati -- 9 Haziran 2010; 20:19:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.