Şimdi Ara

0000000 videosu (f9la teke tek çıkıyor) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
70.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cradlle

bence bunlar 3 kişi oynuyo
    biri minor absıyo biri mana ya biri de skillere :D

hehe
  • bırakın bunlar fanı ısler
  • ya bi vidyo bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: voker_boy

bence adam cz de iii gusel ama f9 la tek e tekde 10 tane pot cekıoo f9 da hıc cekmede dalıo bıras adıl deıl gıbı geldı bana 1 de dm kesme olayı war dıkkat edersenız adam 30 tane pot la gelıo 1 taneyle cıkıo mınor da cabası ama hakkaten super char ve np yapmıs helal olsunn

böyle saçma bir mesaj yazman çok komik. Dm e tabiki potla girecek dark mare in kaç vurduğunu biliyormusun ?. Bu yüzden healerlar warriorların arkasında duruyor dm keserken. Pot çekmeden de pvp olmaz bunu da bilmen gerek.

quote:

Orjinalden alıntı: alijinjin

ßurda bi program kullanıyor 1 sn de bu kadar damege veremez...
    Zaten Zero'nun ne yaptıgını herkez biliyor...
    ßen olsam isterse 80 lvl char olsa yinede zevk almam...
    Cok basit ne yaptıgı görülüyor.ßir yandan spike, thrust diye gidiyor bir yandan pot ßir yandan minor ßir yandan ise cure...

Zero hiç kimsenin daha hala öğrenemediği zr ve wr atağını da kullanıyor. Skilleride belli bir sıraya göre ayarlamış. Herkes türkiyede charını satma item satma goldbar satma davasına kafayı taktığı için hiç kimse profesyonelleşememiş. Öyle ezik asaslar var ki şu oyunda. 62 lvl unique siz paper mageimle tek alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketman -- 28 Mayıs 2006; 14:37:59 >

• herkese selam.
    0000000 'n videosunu dikkatlice seyrettiyseniz eger birtfakim yerlerde kesintiler mevcut o kisimlarda benceyatiyor birde DM yide kendi kesmiyor 3 dakika sonra dedii arada f9 kesiyor son darbe bizimkinden
  • peki f9 un kestiini nasıl kanıtlayacan
  • iNDİRDİM PAYLASIM İÇİN COK SAOL
  • Nerden bulupta cıkardınız konuyu bende yeni bir şey sandım konu ocakta acılmıs yaw
  • evet çok güzel indiriyorum şu an biraz uzun sürecek ama olsun
  • harbi lem taa ocakta açılmış
    ama bu videoyu arıyodum arkadaşlar anlata anlata bitiremediler
    mrk ediyo insan
  • bu ilk video 2. videoyu kesinlşikle asasla oynayan arkadaşlar izlemesin izlerlersene odada kzı olmasın weya annesi çünkü küfür edecekler kendimden biliorum!!!
  • birşey soracaktım ben.bu vidyodaki ilk şarkının adını bilen var mı bi indirsek?birde bunun part two su var onu nerden bulabiliriz?birisinde varsa rapid e koyabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

saygı göstermek lazım böylelerine

yaw bırakın şu soad cı anti türk herifi yaa o biim dinimize milletimize söwüyo siz adama resmen tapıyosunuz
  • dikkat ettinizmi f9devil sword dancing kullanıyor howling sword öyle değil aynen sd hareketi yaptığı eminim..
  • zaten ben dıyorum su oyunda benımle kapısacak tek ınsan 00000 herkez 00000 dıyo ama f9dewilı bende 1v1 de aldım ama video hata verdı onun için yayınlıyamıyorum yakında 00000 yatırırsam sasırmayın boru degıl yani NiceDeath
  • La topicin acılıs tarinine bakın siz hala videoyu izlemediniz
  • ****** olan yerlere rapidshare yazın
  • quote:

Orjinalden alıntı: combox_seme

****** olan yerlere **** yazın

ya 100 yıllık konuyA NİE CVP YAZIONUZKİ ???

AÇIKLAMANDA SÜPER OLMUŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sylwester

0000000 in combo program1 kullandigi dorumu arklar??

Not:kullanmasa öle rahatça adam kesebilir mi?

Yaw kaç kez dicez be kullanmıyo her topicte tartışılıyor
    bi kere 3-4 tane skili birlikte kullanmak için klavyede birkaç tane tuşa değişik hareketlerle aynı anda basınca oluyomuş
    güvendiğim bi arakadaş dedi
    yapmayı bilen bi türk varmış türkiyeye knightı tanıtıp bir sürü para kapmış zamanında
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.