abı anlamadınız mı adamın yatmamasının sebebi rolleri yanı yoksa o kadar kısının arasından saglam cıkamaz helekı o warrıorların ve magelerın arsından F9 gelınce bu 0000000 ın vıdeosu tabıkı F9 yıkılır zaten onlar arkadas yanı caktınız mı :DD
yok canım biz bilmiozbende bi wideoda berabe kesiyolar bide arkadalarına healci almışlar ama manyak kesiyolar bi F9 bi 0000000 sırayla
tnx video için
sayfa görüntelenmio dio babacan
super olmus
super olmus
abi ben bu videoyun nası mindiirim
kızma ama b sey yapıon doru durust yap kanka dedıgı sey "Sayfa Göruntulenemıyor"
0000000 in combo program1 kullandigi dorumu arklar??
Not:kullanmasa öle rahatça adam kesebilir mi?
ındırmıo la bunu
Ben de su anda yeni indiriyorum umarım guzeldir.
quote:
Orjinalden alıntı: BnX
Ben de su anda yeni indiriyorum umarım guzeldir.
Allah Allah Free dedim harfleri yazdım ne yzık ki izleyemedim Sunucuya Ulaşılamıyor..
beyler ben indiremiyorum prenyum üyemi olmak gerekiyo
ezıqler sızı adam skıllerını neye gore ayarlıyo bılıyomusunuz? tabiki ilk olarak zaman ve daha sonra atak gucune gore.. klavye mausesı su ana gore gordugum butun kısılerden hızlı kullanıyo .. Bi soru da su neden ortalıkda mage yokken 62 resıstance skılını kullanıyo bunun cvp ı da cok basık cunku warıorlarda bacak kırma ve 62 skıllerıyle de dondurabılıyor. Yanı 0000000 kusurzuz.
Ares kralı kardesım 0000000 nın tek dostu +8 shartları ve +8 full shell takısı. bundan baska hıcbır dostu yok bu arada 1.321 kohack cıkmıs
Bende yeni indiriorum umarım güzeldir
bu arada ben yeni geldim karus , cyper , lvl 46 , rogue(archery)