eheuehueheu sen 0000000 ı kEs BeN Bu oyunu bırakcam.!!
quote:
Orjinalden alıntı: kayipbalik
artık 0000000 kesrsin nie diyecek olursan charını sattı ezüq oynuyo charla adam oynamayı bilmio o yüsden kesebilirsin ama gerçek sahibi olsaydı senin itemlerin ondan daa ii olsa bile kesemezdin
Satdığına Dair Kanıt ??
Hurafeyle Gelip Sallamayın Burda ya
adam paperdır 82 hp basmıştır gerisi dex dir ala ala Ama 0000000 ı kesemessin. Dikkat ederseniz alkoc adlı asasininde md +8 leri vardı ama üstü fp idi.
hyr 0000000 lv70 sen lv60 hem o atak bakimindan senden daha güzlü seni cok kolay alir
eline shard +8 i alan herkesi keserim sanıyo heralde shard +8 le iş bitmiyor arkadaşım önemli olan atack kadar def. da çok önemli birini öldürmek istiyosan önce ölmemen gerekir def.ın sağlam olacak ve canında fazla olacak seninde daha öğreneceğin çok şey var
ruyanda gorursun kardes f.p lerle zor adam senin yanında 2 donse sen direk yerdesin
Şu durumda teke tekte kesebilecegini zannetmiyorum.Ama ks yaparak belki kesebilirsin.Niçin kesemessin because;zero kendi adamını cok iyi kullanıyor.Asasin kullanmasını cok iyi bilen bir kişi. Ama kesemessin diye birşey yok kesebilirsinde.
quote:
Orjinalden alıntı: expresci
zuahahhaha sen 000 ı tanı önce elinde 2 tane +10 mir... üstü +8 shel set dex bonus takılar ful +12 dex ...
sende amma salladın haa :D sanki kankan :) adamın daggerleri +8 shard giysi hep aynı değil sürekli değişiyo elinde +8 chitin set var shelleri warrior 1v1 yaparken giyiyo ayrıca spear defanslı full plateleri var +6 rare. takıları full +8 dex değil unique takılar sadece 2 bilemedin 4 parçası dex +8. Amma sallıyo millet.
Topic açan kardeşe gelince zor kesersin kardeş adam mninor combo ile sana aynı anda combo çakıyo yatarsın çok zor kesmen. ve adam lvl 70 unutma sen ona en fazla 300 damage vurursun o sana kafadan 1000 vurur.
quote:
Orjinalden alıntı: TheDaywalkeR
quote:
Orjinalden alıntı: expresci
zuahahhaha sen 000 ı tanı önce elinde 2 tane +10 mir... üstü +8 shel set dex bonus takılar ful +12 dex ...
sende amma salladın haa :D sanki kankan :) adamın daggerleri +8 shard giysi hep aynı değil sürekli değişiyo elinde +8 chitin set var shelleri warrior 1v1 yaparken giyiyo ayrıca spear defanslı full plateleri var +6 rare. takıları full +8 dex değil unique takılar sadece 2 bilemedin 4 parçası dex +8. Amma sallıyo millet.
Topic açan kardeşe gelince zor kesersin kardeş adam mninor combo ile sana aynı anda combo çakıyo yatarsın çok zor kesmen. ve adam lvl 70 unutma sen ona en fazla 300 damage vurursun o sana kafadan 1000 vurur.
+1
Bir kere 0000000 'ın o dediğin fp ler dd yada ds gibi itemler.Yani adam isterse shell giyer.Fpler ve chitinler +8 bir kere.Hem 0000000 ı kesmen için item olması şart.Ve oyuna ve klavyeye iyi hakim olursan hanca kesersin.Bu işler sadece itemlerde bitmiyor.Bilek gücü ve yeteneği lazım.Benim düşüncem böyle...
quote:
Orjinalden alıntı: AAbAAzAA
quote:
Orjinalden alıntı: GangSTAz
quote:
Orjinalden alıntı: lvl 65 DEX_ROGUE
nie ki ben dexim fp giyecek kdr
KUSURA BAKMA AMA HAKKATEN SALLIYOSUN DEX İ FP GİYECEK KADAR OLAN ADAM +8 SHARD TUTAMAZ ELİNDE...........SALLAMAAAAAAAAAAAA..............
a.q oyunu bilmion konuşma 60 olan adam her şeyi giyer (rogue item) adamın demek istediği 82 hp wermişşş anlamıosan suscaksın aptal kaz herif
arkadas warrıor heralde raptor sandı zavallıcık ben 58 de fp ve +8 shard takmıstım
Bu arada kımseyı ılgılendırmez ustundekılerı fp yada chitin olması
Adamın videosunu izlerseniz görürsünüz ki adamda 4300 hp var, chitin +8 set giyiyor, iron belt ve iron necklace takıyor. Bu da demektir ki bırak 60 leveli, 70 level asas bile en fazla 600 vurabilir adama. NYChris i, XRated i, F9 u teke tekte rahat alan adamı 60 levelda kesmek tabii ki imkansız deil. Baktın 20 kişi girişmiş canının çok az kaldığı zamanı bekleyip spike ı yapıştırıcaksın, şansın varsa alırsın
onu kesebilmek için öncelikle full +9 shell set ve +9 dual shardın olması lasım takılardan basetmiyorum bile en azından +4 uniq takılarının olması şart yani kısaca havada bulut sen bunu unut
kesersin ...
rüyanda
o da belki ...
sen zero yu mu kescen ahha güldürme beni adama ordu dalıyo kesemiyo sen tek başına mı kescen
quote:
a.q oyunu bilmion konuşma 60 olan adam her şeyi giyer (rogue item) adamın demek istediği 82 hp wermişşş anlamıosan suscaksın aptal kaz herif
haklısın adam oyundan anlamıyo ama sen hıc anlamıyon65 lvlde dex fullenır ayrıca chıtın gıycek hpde verılır (ustluk harıc) asıl kaz sensın
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
quote:
Orjinalden alıntı: GangSTAz
ŞİMDİ Bİ KERE SALLAMAYI BIRAK
+8 SHARD OLAN ADAMIN CHİTİN SHELLİ DE OLUR FP İLE GEZMEZ.....FPLERİ COPE ATAR.......İLK ONCE ATIP TUTMA DAN ADAM GİBİ TOPİC AÇ....
ne alaka
+7/12 fplerle dolasacaına benim dediqlerimi alır daa ii