Şimdi Ara

0 tl limit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • garantinin kredi kartına basvurmustum, onaylanıp geldi fakat 0 tl limitli diğer bankalardaki limtilerim bddk kararları gereği toplam limite ulastığından böyle olmuş. garantiden sonra iş bankasına başvudum, onaylanmış ve ilginçtir ki 6500 tl limit tanımlanmış. garanti, limit artırabilmem için diğer bankalardaki limitimi düşürmemi istedi, ben de 4500 tl düşürdüm fakat netten limit artırım talebinde bulundum değişen birşey olmadı. bunun limitini artırmanın yolu nedir acaba?

• bu konuda böyle bir mevzu geçmişti:http://forum.donanimhaber.com/m_99637720/tm.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

bu konuda böyle bir mevzu geçmişti:http://forum.donanimhaber.com/m_99637720/tm.htm

Tesekkurler.
    Hocam, ben bu bonusun limitini nasil artiracam diye dusuyorum. Maasim onlarda kac gorunuyor onu da bilmiyorum. Gecen gun baska bir bankadaki kartimdan 2000 tl limit azalttim bugun denedim yine olmuyor. Yani toplam ne kadar azaltmam gerektigini bankadan ogrenmemiz mumkun mudur acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

bu konuda böyle bir mevzu geçmişti:http://forum.donanimhaber.com/m_99637720/tm.htm

Tesekkurler.
    Hocam, ben bu bonusun limitini nasil artiracam diye dusuyorum. Maasim onlarda kac gorunuyor onu da bilmiyorum. Gecen gun baska bir bankadaki kartimdan 2000 tl limit azalttim bugun denedim yine olmuyor. Yani toplam ne kadar azaltmam gerektigini bankadan ogrenmemiz mumkun mudur acaba?

Hocam bu bankaya maaş bordrosu verdiniz mi?

Aylık gelir x 4 - mevcuttaki kredi kartı/ kredili mevduat hesabı limitleri kadar kart limiti belirlenebilir.

• Yada şubeye gitmek istemiyorsanız,

https://www.bonus.com.tr/pages/destek-bonus-islem-ve-odeme-kanallari-odeme-kanallari-talimatlar-limit-artirim-talepleri.aspx

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler.

Aylık gelir x 4 - mevcuttaki kredi kartı/ kredili mevduat hesabı limitleri kadar kart limiti belirlenebilir.

Bu bankaya vermemistim, sadece gelirimi sorduklarinda sozlu olarak bildirmistim. Normlade gelirim resmiyette asgari ucret gorundugu icin gelir belgesi verirsem bi ise yarayacagini pek sanmiyorum. Verdiginiz linkteki yontemlerle artirim talebinde bulundugumda şu mesaj geliyor:
    "LIMITINIZI 2100 TLYE KADAR ARTIRABILMEK ICIN 16.03.2015 KADAR GELIR BELGENIZLE SUBEYE BASVURMANIZ VEYA DIGER BANKA KARTLARINIZIN LIMITINI DUSURMENIZ GEREK"
    Simdi bu durumda asgari ucretin 4 katina gore limitleri dusurursem diger kartlarim baya bi dusurmem gerekecek. Ama bankadan ne kadara kadar dusurebilecegimi ogrensem daha iyi olur. Acaba bunu bankadan ogrenebilmenin imkani var midir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler.

Bu bankaya vermemistim, sadece gelirimi sorduklarinda sozlu olarak bildirmistim. Normlade gelirim resmiyette asgari ucret gorundugu icin gelir belgesi verirsem bi ise yarayacagini pek sanmiyorum. Verdiginiz linkteki yontemlerle artirim talebinde bulundugumda şu mesaj geliyor:
    "LIMITINIZI 2100 TLYE KADAR ARTIRABILMEK ICIN 16.03.2015 KADAR GELIR BELGENIZLE SUBEYE BASVURMANIZ VEYA DIGER BANKA KARTLARINIZIN LIMITINI DUSURMENIZ GEREK"
    Simdi bu durumda asgari ucretin 4 katina gore limitleri dusurursem diger kartlarim baya bi dusurmem gerekecek. Ama bankadan ne kadara kadar dusurebilecegimi ogrensem daha iyi olur. Acaba bunu bankadan ogrenebilmenin imkani var midir.

Hocam şimdi resmiyette asgari ücret gözüküyor ama çalıştığınız şirketten ayda ortalama ne kadar elinize geçiyor, durumu muhasebeciye söylediğinizde size maaş yazısı verebilir, sizde o kağıdı bankaya götürüp talep ettiğiniz limiti iletirsiniz.

Benzer şekilde arkadaşım ziraat bankasından kredi çekerken böyle bir durum başına geldi. Sgk sisteminde sigorta primi düşük çıksın diye maaşı 1800 lira gösteriliyor ve bu tutar bankadaki maaş hesabına yatıyor. Kalan maaşını müdürü elden veriyor. Kredi vermedikleri için şirket müdüründen maaş yazısı talep etti. Bu kâğıtla kredi alabildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladim tesekkurler. Muhasebeciyle isimiz var o zaman

• Hocam bu işin emekliliği de var, asgari ücret primleriyle emekliliğe pek bir şey birikmez.
    Kredi kartını boş verin, Bireysel emekliliğe başvurun

• quote:

Hocam bu işin emekliliği de var, asgari ücret primleriyle emekliliğe pek bir şey birikmez.
    Kredi kartını boş verin, Bireysel emekliliğe başvurun

Halklisiniz, emeklilik icin simdiden birseyler yapmak gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.